- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази учебна година?
бла, 7ми клас ми беше помия... не ща да се сещам за тогава.. после дойде 8ми клас и нещата се обърнаха.. и после дойде 9ти клас и осъзнах, че хората като поведение са същите, но са различни и се опитват да се правят на добрички пред теб, а после кой знае колко сол хвърлят по тебе... както и да е де, сега ги знам що за стока са повечето.. да си живеят интригантския живот и да не ми се бъркат
една година ми остана с тия некадърници и после всеки по своя път..
I курс![]()
10ти ... въпреки че не съм за там![]()
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
11и се кефа мега мноо че ми отпаднаха география физика химия и др разказвателни идват специални предмети и е супер , малко е тъпо че ни сложиха униформи ама се понася 1 път в седмицата е нормално да се ходи така
![]()
се пак даскалото е готино там са мноого приятели и секи ще потвърди че си прекарва добре там като се изключи оценяването и изпитването ... но и тфа се търпи ;] аз лично ходя там да убия малко време и да науча нещо по предмет който ми е интересен и с който мисля да се развивам ( ПРавО, История )
![]()
Първоначално написано от Fizz
Не виждам к'во е смешнотоПървоначално написано от Lexynnka
![]()
Най тъпото число,най безразличния клас,нито нещо ново нито пък е както преди (до колкото са ми расправяли други хора) пълен шит..В 9 ми беше готино не знам тая година к'во шЪ е
![]()
Първоначално написано от xWandereRx
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
8-мии май няма да имаме униформи
![]()
Първоначално написано от UNITED2
защо пък да е шит ... се тая дали ще е 9ти или 10ти ... а на мен ми е смешно , защото не вярвам че стигнах до 10тине съм за там ...
а колкото до униформите .. и ние ще имаме , но до колкото разбрах са някакви дънки с бели ризи или нещо такова ... т.е г/д така си ходим всички![]()
9-ти. Имаме си униформи от 8-ми.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Еее не е все тая,няма я тръпкатаПървоначално написано от Fizz
![]()
![]()
А колкото до униформте и ние имаме![]()
![]()
учи в професионална гимназия да видим дали няма да има нищо ново![]()
10 клас ни вкараха 2 езика за програмиране.. иди ги учи.. 11 клас добавиха още 1.... сега 12 клас ше имаме 3 нови предмета май.. ама ше завърша с 3та степен направо.. вмест с 2ра(за която трябва да се кара 13ти клас)
10 клас си беше мноо забавно.. 11 е пълен шит, щото се накачулиха 100 предмета.. а сега 12ти ше ми се види тясно около врата![]()
Първи курс - рентгенов лаборант
нях нях
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Същото.Първоначално написано от rammstein123
![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
И аз много се вълнувах като бях 8-ми клас, но новият ми клас беше супер! В 8-ми клас отначалото е малко странно после ще се разделите на групички-9 клас пак така и 10 клас вече ще станете по-сплотени, а в 11 и 12 клас вече ще сте неразделен клас![]()
10......![]()
имаме униформи които не са много носени....а иначе всичко е супер ;]]
мда.. прекалено идилично, не мислиш ли? В 8ми клас си мислихме, че ше сме задружен клас, 9ти клас всъщност бяхме задружни, 10 клас се разделихме на групи, като неведнъж е имало свади между групите.. мойта група е неутрална и не ни е*е за другите..Първоначално написано от mlakniwe2
11 клас беше върха на простотията, щото се опитаха и с нас да се ебават, ама нещо не им изнасяше и втория срок се опитаха да ни привлекат (да ни разкъсат един вид).. сега 12 клас не се и съмнявам, че ще е същата..
Първоначално написано от Tempest
еми уча в професионалната гимназия по телекомуникаций ...![]()
![]()
аз не говоря на тебе, ама поздравлениятия със скучните 10ти класове представям си къде учат.. в някое СОУ сигурно
![]()
Ся ще съм 11-ти клас, ще имам 8 специални предмета и 2 практики![]()
Квай тая тема бе,много ми стана смешно ;ддд
Ще съм осми.Още не съм си намерила учебници обачеОт 94' нататъка съвсем ни объркаха програмите,всичко стана една голяма каша :/ И за кво,ще и правят професори сякаш
10 клас как да не е интересно оО Много готина литература има ((: Всъшност най-интересната литература от всички класове(поне за моят вкус). Това лято прочетох Шекспир и Молиер, а за към Коледа искам да си поръчам Граф Монте Кристо.
Еххх да ме биваше толкова и в математиката.Страх ме е че ще повтарям ;д Дано в осми клас да има повече алгебра.
студентка - първи курс![]()