- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас ще сте тази учебна година?
Първоначално написано от December
уауу .. 1вия човек , който срещам да се интересува от такава литература по наше време ... похвално =D> =D> а иначе не се притеснявай за математиката .. не е трудна , просто си има някой особенности ... абе щом имам 5-ци а ХИЧ НЕ МЕ бива в математиката , значи е доста лесна![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Първоначално написано от TranceMusic
какво му има на 10ти клас ..![]()
защо всички така реагирате
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
8 клас ще съм ;дд Иии да, ще имаме униформи, но няма да ни карат да ги носим всеки ден, а само за някакви случаи![]()
10 клас ще съм.. очаквам тази година да липсват и малкото ни срещи с учителите![]()
9 llqlqlq![]()
![]()
![]()
![]()
въъълк..9ти д;
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
10
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Сега ще съм десети клас. Нямаме униформи.Нещо ново - ремонтирали са тоалетните, най-умният от нашия клас заминава да учи в Англия и най- много да ни изпратят някой, който повтаря, за да запълнят мястото.
Тази година ще съм 7ми и се надявам да не е много трудно![]()
8-ми![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
10-ти .. все още не знам дали ще е ужасдано само да не е като 9-ти
![]()
10ти...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
mlakniwe2 , 'що трябва да си ненормален ако четеш книги? Мога да ти кажа, че в днешно време също има тийнейджъри, които четат, просто ти вероятно не познаваш такива. И... на 17 и не можеш да четеш гладко?! Премяташ ни нещо, нали
![]()
?
що кво беше в 9-ти?Първоначално написано от blue_ice
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
10ти![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Заминава да учи в Англия? Как така? Все пак десети клас..по никое време.Да не е на school exchange?Първоначално написано от Seductress
аз вече писах - осми : )