- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- DGAF като начин на живот.
Аз обичам да отвръщам просто с ехидна усмивка. Може да се каже и че е като защитна реакция, ама май и аз съм от тея DGAF, без да се замисля...
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Не разпространявайте, че след тия емовци сега и донт гив а краставици - ще почнат някакви 10 годишни да си мислят, че е нещо като емо... ще почнат да си делкат кожата xD
то ще се превърне в същата история като гледам
някои пък ако е наистина идиот, ще си каже "и донт гив а салами" и айде.. ще си остане господин/жа 0__o flat face...
Who's next!
Първоначално написано от NeverTheSame
А и точно тия наконтени лицемерни плашила да ми го проповядват - тц. Ако не им пукаше наистина, нямаше да положат толкова усилия да не приличат на себе си.
И аз съм така, просто не мога да не си изкажа мнението и то пред най-близките ми, особено като виждам в какво положение са, и че наистина им трябва съвет..Винаги гледам да съм искрена в това, в което казвам, не мога просто да не го правя..Първоначално написано от Tempest
От друга страна, ако някой близък ми каже нещо, което примерно го дразни в мен, гледам да го приема нормално, без да се сърдя..макар че на моменти съм доста обидчива и дребнава![]()
Колкото до така нареченото "DGAF" много зависи..Гледам да ми пука само от мненията на моите приятели/близки и като цяло от хората, които ме познават добре и знаят какъв човек съм, какво правя и защо го правя, а не от непознатите и такива, които уж претендират за обратното..Но понякога, съзнателно или не, се влияя от мнението на хората..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Първоначално написано от Chacho
човек който живее за мига :Д хаххахххаххахха
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Всъщност на мен ми пука,дори много...и често казано много ми става гадно някой път като разбера какво мислят за мен.