.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен Аватара на notlike
    Аз обичам да отвръщам просто с ехидна усмивка. Може да се каже и че е като защитна реакция, ама май и аз съм от тея DGAF, без да се замисля...
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    във филма ..
    Не разпространявайте, че след тия емовци сега и донт гив а краставици - ще почнат някакви 10 годишни да си мислят, че е нещо като емо... ще почнат да си делкат кожата xD

то ще се превърне в същата история като гледам

някои пък ако е наистина идиот, ще си каже "и донт гив а салами" и айде.. ще си остане господин/жа 0__o flat face...

Who's next!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Няма такова животно ;]

А и точно тия наконтени лицемерни плашила да ми го проповядват - тц. Ако не им пукаше наистина, нямаше да положат толкова усилия да не приличат на себе си.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    искат ми мнението, давам им го чисто и искрено.. и пак се сърдят... еми със здраве
    И аз съм така, просто не мога да не си изкажа мнението и то пред най-близките ми, особено като виждам в какво положение са, и че наистина им трябва съвет..Винаги гледам да съм искрена в това, в което казвам, не мога просто да не го правя..

От друга страна, ако някой близък ми каже нещо, което примерно го дразни в мен, гледам да го приема нормално, без да се сърдя..макар че на моменти съм доста обидчива и дребнава

Колкото до така нареченото "DGAF" много зависи..Гледам да ми пука само от мненията на моите приятели/близки и като цяло от хората, които ме познават добре и знаят какъв човек съм, какво правя и защо го правя, а не от непознатите и такива, които уж претендират за обратното..Но понякога, съзнателно или не, се влияя от мнението на хората..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Град
    Lyon
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Remi Gaillard - http://www.nimportequi.com/en/

Ето кво значи, да ти не пука :>

човек който живее за мига :Д хаххахххаххахха
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Всъщност на мен ми пука,дори много...и често казано много ми става гадно някой път като разбера какво мислят за мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си