- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам нужда от съвет, сексуален тормоз.
Здравейте , аз съм хомосексуален,знам го от 3 години ,не ме е срам от това, но някои хора не го одобряват,и са решили да направят страница в интернет за мен:
Може да съм приел моята сексуалност но не искам тя да бъде публично достояние,има ли някакъв начин да го премахна,или пък да открия кой/коя го е направил/а за да порицая този който ме подлага на този сексуален тормоз.
Не се впрягай... тоя сайт ше си умре след месец, а и сега не вярвам много хора да го знаят.
Пич направо ти сачуствам , трябва да си много тъп за да направиш такъв сайт,пълни лапета не им обръщай внимание ... оплачи се на някой,кажи на ваще може би ако не те е срам .. те ще знаят каде да се оплачат и какво да направят.
Този сайт съучениците ти ли са го направили?Ако е така по-добре се премессти в друго даскало.Знам,че да бягаш не означава да намериш решение на проблемите си,но дори и да отанеш не би могъл да затвориш устата на хората.Ако имаш някви приятели хакери ги накарай да прецакат сайта по някъв начин,тва е супер долна подигравка.Не трябва да позволяваш да те унижават и преди всичко бъди с гордо вдигната глава.Това,че си гей не означава,че си по-малко човек от останалите.![]()
Има.Първо можеш да се свържеш с администраторите на hit.bg опиши им проблема.Ако не реагират веднага подай сигнал ето тук http://www.web112.net/Първоначално написано от IcoLove
Доста тъпи съученици имаш бтв.
EDIT: http://www.hit.bg/feedback.php3 от този линк можеш да пишеш на администраторите.
Доста гадно
Оплачи се на админите в сайта hit.bg
И игнорирай подигравките до максимум. Доста прости съученици имаш
Мерси,че преразказа,това което написах.Първоначално написано от KumchoValcho
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Еее колега нали знаеш че повторението е майка на знанието......... и на затъпяването също де
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Това не е той...ако беше той - нямаше да споделя сайта, а просто щеше да каже, че приятелите му са направили сайт за неговата сексуална ориентация...Това си е чиста реклама на сайта, който автора на темата е направил за някой негов приятел![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Авторът и сайта, който е дал не ми вдъхват доверие. Поради съмнение за нежелана реклама темата се заключва.