- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най- откъсания модератор в теенпроблем
Значи изкам да попитам за мнението на колегите от форум секс, затова и пускам темата тук. Та според вас кой е най-откъсания модератор в раздел секс от форума и съответно кой е най-пекания ? Аз лично се колебая между Punisherrr и kalpazanka за най откъсани модератори а за наи-пекан според мен на 1-во място е dimitar_ak . Та нека чуя мненията ви ???
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
пф четеш ми мислитеПървоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
+че
Мии преди често се засичаше hamilcar.Сега нещо го няма май![]()
Пънишер е яка![]()
Най-откъсан?
MakeMeLaugh си го харча още от времето, когато спамехме заедно.
А иначе един e пе*ерас, друг ми трие мненията,3ти ми затваря сериозните теми...имена няма да споменавам.
де а ги знамама си вършат работата
![]()
Да бе няма го,преди малко влезе,локна ми двете теми дето спамех и излезе -.-Първоначално написано от britzy
И ти ли си мислиш същото като менПървоначално написано от xCutOutMyTearsx
...тази темичка май става![]()
Нещо такова май се получава![]()
Но не съм много сигурен,темата ми се вижда адски серозна,освен това се отнася за модераторите и е постната в раздел секс![]()
как да не се въздържиш да я оспамиш ;д
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
Алоо влюбените гълъбчета що не си направите една темичка и да си гукате там или пък си пишете на лс ..... не ми оспамвайте темата че току виж някой модератор я е локнал заради спама вътре![]()
- Луд съм мамо луд съм
както и всички модератори <33![]()
Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
;[[[[[[
Първоначално написано от Sh@d0w
A супер супер-върнал се е![]()
![]()
![]()
Sh@d0w и xCutOutMyTearsx да ви оворя една нова спам тема за вас двамата и да си пускате глупавите сники на котараци там ?
- Луд съм мамо луд съм
Мими ^^ /lick
Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
Маниаци на тема котараци, спрете се!
Тази тема е стимул за мен от утре да съм още по-строга.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!