Здравейте искам да си направя кичури ... въпроса ми е с какво да ги направя ... някой казват спрей , друи боя .. и аз вече незнам с какво за повече информация .. косата ми е много тъмно - кафява , почти черна ... права е ... мога да дам и снимка .. таа .. за цвят ... двоумя се между лилаво или кафяво ! Моля Ви дайте ми съвет ... За цвета и за това с какво да си направя кичурите Благодаря ... :P
Няколко реда под твоята тема има подобна особено за лилавите кичури - с пиоктанин ..
Ии мисля, че за твоя цвят ще е по-добре лилаво, с кафеви кичури ще изглежда някак си .. циганско ли не знам точно
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Кафяви кичури на почти черна коса за мен лично е мега циганията.
С лилави ще е яко.
Предполагам фризьор ще ти ги прави, не рискувай сама.
След това да пускаш тема, че си си съсипала косата.
Ето ти линк от там има сякакви цветове спрейове за цветни кичури дажи не са и скъпи по 4,50 са и можеш да си ги поръчаш онлайн http://www.kuku-bg.com/products.php?pcatid=69&catid=85 ето разгледай и дано съм ти помогнала даже може и аз да си поръчам нзм ще преценя
Аз си бях правила със спрей преди няколко години, обаче...ще ти кажа че моите въобще не си личаха. Само на слънце се виждаха! Така че лесно ще стане с боя и четка!