.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Paradise
    А защо лепите етикета к*рва като никой не е уточнил, че изобщо става дума за секс? Лесна може да е и някоя, която веднага си признава чувствата и тръгва с някое момче без да го кара да се потруди, за да я спечели? Това няма нищичко общо с к*рвите.

Впрочем, според мен "лесни" момичета няма. Има много влюбени, които са чакали някой и като им се е отворила възможност, не са я пропуснали. Не ми се струва грешно. Всеки иска да е щастлив.

ПП. А мега трудните често изглеждат по-скоро като някакви надувки, които искат да се докажат и си вдигат егото, карайки някой да им тича по гъза.
    Момичето харесва някого.
    Той я харесва.
    Тогава за какво трябва да се прави на интересна, а просто не бъдат заедно?

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    А защо лепите етикета к*рва като никой не е уточнил, че изобщо става дума за секс? Лесна може да е и някоя, която веднага си признава чувствата и тръгва с някое момче без да го кара да се потруди, за да я спечели? Това няма нищичко общо с к*рвите.

Впрочем, според мен "лесни" момичета няма. Има много влюбени, които са чакали някой и като им се е отворила възможност, не са я пропуснали. Не ми се струва грешно. Всеки иска да е щастлив.

ПП. А мега трудните често изглеждат по-скоро като някакви надувки, които искат да се докажат и си вдигат егото, карайки някой да им тича по гъза.
    Момичето харесва някого.
    Той я харесва.
    Тогава за какво трябва да се прави на интересна, а просто не бъдат заедно?
    Е та не разбра ли? Иначе ще е курва...

@Sh@d0w смисъл да споря с теб - няма. Щом не можеш сам да направиш разликата между нещата... за какво изобщо си говорим? Като разбереш разликата може да си спорим, винаги съм навит за един качествен спор, стига насреща да е някой който поне малка представа има за какво говори.

П.п: Всеки да си пише както си иска, какво ще кажеш, а?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Винаги съм се чудила защо се говори толкова за "лесните" момичета, а няма лесни момчета.
    Че как да няма? Всеки женкар/курвар би могъл преспокойно да се нарече "лесно момче", по логиката, по която лесносваляемите момичета ги наричаме така.
    Както има мъже и мъже, така има жени и жени.
    Не всеки мъж може да бъде грабнат лесно, защото не всеки мъж харесва да му се натискат и да му нахалстват.
    Има някои мъже, при които повече трябва да се постараеш, за да ги привлечеш.
    Както с "недостъпните" жени.
    Обаче не всяка, която се прави на "недостъпна", е много читава.
    Някои го правят само от голямо самочувствие (правят се на интересни).
    А и нали знаете, че твърде недостъпните в крайна сметка омръзват, защото ако на някого постоянно му се бие шута в продължение на много дълго време, той си пише каузата за загубена.
    В крайна сметка, ако харесваме дадения "ухажор", трябва все някога да се сближим с него, защото при положение, че се възползваме от вниманието и склонността му да угажда, ако е умно момче, се досеща, че си играят с него, и затваря вратата... После ходи го търси...
    Така че - по темата : май е най-добре момичетата да сме в златната среда - хем отворени и общителни, с които лесно се общува (а не крайно "недостъпни"), хем да не позволяваме лесно да се стига до най-големите крайности.
    В крайна сметка да допуснеш един човек до себе си, не означава непременно да го пуснеш в леглото си веднага.
    А някои дори не стигат до там.

Цитирай Първоначално написано от monotonous
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Винаги съм се чудила защо се говори толкова за "лесните" момичета, а няма лесни момчета.
    Че как да няма? Всеки женкар/курвар би могъл преспокойно да се нарече "лесно момче", по логиката, по която лесносваляемите момичета ги наричаме така.
    Както има мъже и мъже, така има жени и жени.
    Не всеки мъж може да бъде грабнат лесно, защото не всеки мъж харесва да му се натискат и да му нахалстват.
    Има някои мъже, при които повече трябва да се постараеш, за да ги привлечеш.
    Както с "недостъпните" жени.
    Обаче не всяка, която се прави на "недостъпна", е много читава.
    Някои го правят само от голямо самочувствие (правят се на интересни).

А и нали знаете, че твърде недостъпните в крайна сметка омръзват, защото ако на някого постоянно му се бие шута в продължение на много дълго време, той си пише каузата за загубена.
    В крайна сметка, ако харесваме дадения "ухажор", трябва все някога да се сближим с него, защото при положение, че се възползваме от вниманието и склонността му да угажда, ако е умно момче, се досеща, че си играят с него, и затваря вратата... После ходи го търси...
    Така че - по темата : май е най-добре момичетата да сме в златната среда - хем отворени и общителни, с които лесно се общува (а не крайно "недостъпни"), хем да не позволяваме лесно да се стига до най-големите крайности.
    В крайна сметка да допуснеш един човек до себе си, не означава непременно да го пуснеш в леглото си веднага.
    А някои дори не стигат до там.
    +++ 1 много си прав

Град
    in the reality : )
    Ок, всички имате различно мнение на тема к*рви, лесни жени, лесни мъже даже /о.О/, ама само едно не разбрах - Sh@d0w прави на въпрос това, че Хаус пише с червено, при положение, че и Сянката пише с черно. Нещо Война на цветовете ли ще правим? Аз пиша с Болд, който е от Зелените да ме чуе добре - може да бягате, но не можете да се скриете.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    .. Разни хора, разни идеали..
    Установих, че всеки има различна представа за 'лесните', 'трудните' и 'курвите'.
    Все пак във всяка една ситуация е различно. Според мен е много грешно да се лепят такива етикети - ако не сте пряк участинк в ситуацията, не знаете всички подробности.. (чувства, мисли и всички действия на участниците) не можете да коментирате! Пример: Виждате мъж в бара. Отива при някоя мацка. Черпи я. После виждате как и двамата се качват в колата му и потеглят... Е, какво ще си кажете? ''Ебати, курвата!'' , нали?
    Ами, ако мъжът и мацката са старни познайници от 1ва и 2ра група в детската и случайно са се засякли? И както са си стояли мацката я заболял корема и мъжът я е закарал до тях? А?? а??
    Твърде относително стоят нещата, според мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си