- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- лесна победа или пък ... не ?
Сега сте вие момчета ! Какво прадпочитате лесните момичета или тези за които се иска малко повече труд ? Защото съм забелязала ,че вече повечето си падат по лесни (не говоря за всички ) та споделете ... а и какво значи точно лесно момиче ? ( даа знач ,че съм назад с материала![]()
![]()
)
п.п извинявам се ако не е за тук темата , ама незнаех къде точно да я пусна .![]()
![]()
![]()
Лесна - 1 кафе , след тва айде в нас и щрак тва дето искам е готово :д
Трудна - Отделя се повече време , но победата е по-сладка :Д
Тва за едното кафе си повярва, че си го правил май.Първоначално написано от Slamdancer
Какво означава лесна и трудна? Ако ме изпълва и ми прави денят по-добър няма значение категоризацията.
Temet Nosce
벨야카
Ммм... тва с кафето го пробвай в Lulin , ще се изумиш от резултата ! :ДПървоначално написано от umri
ама каква предпочитате за сериозна връзка?
Не мога да разбера какво ви прави тъпи, честно? След като искаш сериозна връзка, значи търсиш сериозен човек. На теб сериозно ли ти звучи както колегата се изрази по-горе - кафе и щрак у нас на кревата ?
Мислете малко, пък даже и много, не е вредно. За всеки влак разбира се има пътници. И "лесните" и "трудни" си намират това което търсят. Ама то в днешно време 90% и не знаят какво търсят де...
Момиче съм..
И въпреки това мисля познавам доста момчета да не кажа всички който познавам те предпочитат по трудните момичета,защото когато видиш че едно момиче е лесно не ти е интересно .. както се казва.. а колкото по-трудна е според мен по я желаеш и по се стремиш да я спечелиш .. а лесните момичета за един ден и после миракът минава и тръпка няма.. Мое мнение
![]()
Трудните момичета,са по-интересни![]()
Напълно съм съгласен колежке и твърдо заставам зад тебПървоначално написано от xCutOutMyTearsx
![]()
Аз също съм момиче ама понеже имам бая приятели момчета и ще кажа те какво мислят - общо взето се подиграват на лесните. Доста пъти се е случвало да ги заслушам като споменат някое момиче и веднага след това коментари от сорта на "абе вахни я тая цял квартал е спал с нея"... и оставам с впечатлението, че не искат лесни... Ама както се казва "За всеки влак си има пътници" - има и момчета, които пък предпочитат да не се трудят много и за това си хващат по-лесни момичета
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Кой ти говори за курви тука? Ти знаеш ли какво е курва?Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ти още малко ще искаш рицарски дуел да ти спечели да претрепа 2-3 змея, че да те залсужи още малко. Която се даде за по малко - курва...
П.п. Народа изпростява все повече...
Имаше предвид "лесните жени"...не пропускате момент да се заядете нали![]()
те трябва да ме търсят не аз тях
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Да виждаш някъде авторката да говори нещо за курви? Аз - не. Въпроса е съвсем различен от отговора й. И това, че можеш да свалиш едно момиче по лесно от друго, не я прави курва... нито пък "лесна жена."
Айде като се хващаш на тоя разговор,обясни ми какви ги прави това?Първоначално написано от GregoryHouse
По лесна от другата. Що? Да не би да има някакви категории и еталони и по тях да се определя коя е лесна,трудна,средно ниво и etc? Ако има, моля постни да се образоваме всички. Тва, че си кон с капаци и се водиш по стадото и като видиш някоя по- лесно от някоя друга и почвате всички да викате курва...аз кфо съм виновен.
А относно мацето с лилавия цвят, авторката не пита това, но очевидно те мързи да се замислиш или просто нямаш физическата възможност. Не знам кое от 2те е, но не е на добре...Питаше дали предпочита ло по-лесни или по трудни, никой не говори за крайностите за които вие си мислите...
Не се заяждам, просто ме дразни, че хората не се замислят ами само си тракат ченетата....От тракане полза - няма.
Точно и аз това щях да те попитам,кажи точно и ясно определение за лесна и тогава ще спориме...
едит: и като пишеш с червено не си мисли че е много внушително![]()
и за лесните и за трудните си има кандидати
GregoryHouse подкрепям те напълно
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
естествено и двамата пишете в червено ^^Първоначално написано от soul1199
Аз все още чакам GregoryHouse да ми обясни с какво се различава ку*вата от лесната жена и не са ли те синоними.Ще ти помогна малко-отиваш в дискотека,набелязваш си някоя черпиш я нещо,след което двамата си тръгвате да мачкате чаршафите.
Въпрос:Как ще наречеш момичето?
"Sh@d0w"не,не е това,по-скоро неговите отговори по темата и по принцип повече ми допадат
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Винаги съм се чудила защо се говори толкова за "лесните" момичета, а няма лесни момчета. Към примера ти - тя просто иска същото като теб - само секс. И това я прави лесна? Значи и ти си лесен, но никой не го грее щом се отнася до момче. Това някакъв вид сексизъм ли е? ^^Първоначално написано от Sh@d0w
За мен едно просто разграничаване на "лесната" жена от курвата: "лесната" би си легнала веднага с един, а курвата - с всеки.
А по темата [момиче съм]: Мога да изкажа само предположение, но не смятам, че момчетата харесват нито лесни, нито трудни момичета. С лесните я няма сладкото удовлетворение от спечеленото. А с трудните... То и аз да бях, щеше да ми писне в един момент, ако някой ми се прави на недостижим!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ами според мен разлика между курва и лесно момиче има . Курвата си е просто курва , ляга си с всеки за спорта. А, лесна в смисъл ,че ако хареса няко и той започне да я сваля , ще му падне в мрежата веднага , докато по-трудната , дори и да харесва момчето няма да му го покаже веднага а ще се прави на недоспъпна малко че да задържи вниманеито му . поне аз така мисля , доколко съм права незнам както казах не съм напред с материала![]()
![]()
![]()
![]()
моля за още мнения![]()
![]()
![]()
Лесна и пресна.
Момиче съм, но ще ти кажа, че да, наистина повечето момчета харесват по-лесните, защото могат да си ги въртят както си искат(под лесни слагам тези, които се връзват на всичко, казано с една дума наивните и не всички такива са к*рви, за мен това е определението за ''лесно момиче'').Първоначално написано от sExYbEbS
Според мен к**рвите са, за да те задоволят еднократно, т.е. не влагат чувства, а лесните момичета са податливи и уязвими.
tell me what i wanna hear . .