.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

лесна победа или пък ... не ?

Сега сте вие момчета ! Какво прадпочитате лесните момичета или тези за които се иска малко повече труд ? Защото съм забелязала ,че вече повечето си падат по лесни (не говоря за всички ) та споделете ... а и какво значи точно лесно момиче ? ( даа знач ,че съм назад с материала )
    п.п извинявам се ако не е за тук темата , ама незнаех къде точно да я пусна .

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Лесна - 1 кафе , след тва айде в нас и щрак тва дето искам е готово :д
    Трудна - Отделя се повече време , но победата е по-сладка :Д

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Slamdancer
    Тва за едното кафе си повярва, че си го правил май.

Какво означава лесна и трудна? Ако ме изпълва и ми прави денят по-добър няма значение категоризацията.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от Slamdancer
    Тва за едното кафе си повярва, че си го правил май.

Какво означава лесна и трудна? Ако ме изпълва и ми прави денят по-добър няма значение категоризацията.
    Ммм... тва с кафето го пробвай в Lulin , ще се изумиш от резултата ! :Д

ама каква предпочитате за сериозна връзка?

Не мога да разбера какво ви прави тъпи, честно? След като искаш сериозна връзка, значи търсиш сериозен човек. На теб сериозно ли ти звучи както колегата се изрази по-горе - кафе и щрак у нас на кревата ?

Мислете малко, пък даже и много, не е вредно. За всеки влак разбира се има пътници. И "лесните" и "трудни" си намират това което търсят. Ама то в днешно време 90% и не знаят какво търсят де...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на radeberger
    Зависи какво целя от връзката .

Момиче съм..
    И въпреки това мисля познавам доста момчета да не кажа всички който познавам те предпочитат по трудните момичета,защото когато видиш че едно момиче е лесно не ти е интересно .. както се казва .. а колкото по-трудна е според мен по я желаеш и по се стремиш да я спечелиш .. а лесните момичета за един ден и после миракът минава и тръпка няма.. Мое мнение

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: лесна победа или пък ... не ?

Трудните момичета,са по-интересни

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Цитирай Първоначално написано от sExYbEbS
    момиче съм.
    Държа, да отбележа, че с к***а сериозна връзка не може да има.
    Напълно съм съгласен колежке и твърдо заставам зад теб

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз също съм момиче ама понеже имам бая приятели момчета и ще кажа те какво мислят - общо взето се подиграват на лесните. Доста пъти се е случвало да ги заслушам като споменат някое момиче и веднага след това коментари от сорта на "абе вахни я тая цял квартал е спал с нея"... и оставам с впечатлението, че не искат лесни... Ама както се казва "За всеки влак си има пътници" - има и момчета, които пък предпочитат да не се трудят много и за това си хващат по-лесни момичета
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    момиче съм.
    Държа, да отбележа, че с к***а сериозна връзка не може да има.
    Кой ти говори за курви тука? Ти знаеш ли какво е курва?

Ти още малко ще искаш рицарски дуел да ти спечели да претрепа 2-3 змея, че да те залсужи още малко. Която се даде за по малко - курва...

П.п. Народа изпростява все повече...

Lupus in fabula

Град
    Някъде из София...
    Имаше предвид "лесните жени"...не пропускате момент да се заядете нали

Град
    Plovdiv
    те трябва да ме търсят не аз тях
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Да виждаш някъде авторката да говори нещо за курви? Аз - не. Въпроса е съвсем различен от отговора й. И това, че можеш да свалиш едно момиче по лесно от друго, не я прави курва... нито пък "лесна жена."

Lupus in fabula

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    И това, че можеш да свалиш едно момиче по лесно от друго, не я прави к***а... нито пък "лесна жена."
    Айде като се хващаш на тоя разговор,обясни ми какви ги прави това?

По лесна от другата. Що? Да не би да има някакви категории и еталони и по тях да се определя коя е лесна,трудна,средно ниво и etc? Ако има, моля постни да се образоваме всички. Тва, че си кон с капаци и се водиш по стадото и като видиш някоя по- лесно от някоя друга и почвате всички да викате курва...аз кфо съм виновен.

А относно мацето с лилавия цвят, авторката не пита това, но очевидно те мързи да се замислиш или просто нямаш физическата възможност. Не знам кое от 2те е, но не е на добре...Питаше дали предпочита ло по-лесни или по трудни, никой не говори за крайностите за които вие си мислите...

Не се заяждам, просто ме дразни, че хората не се замислят ами само си тракат ченетата....От тракане полза - няма.

Lupus in fabula

Град
    Някъде из София...
    Точно и аз това щях да те попитам,кажи точно и ясно определение за лесна и тогава ще спориме...

едит: и като пишеш с червено не си мисли че е много внушително

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    и за лесните и за трудните си има кандидати

GregoryHouse подкрепям те напълно

Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    и за лесните и за трудните си има кандидати

GregoryHouse подкрепям те напълно
    естествено и двамата пишете в червено ^^

Аз все още чакам GregoryHouse да ми обясни с какво се различава ку*вата от лесната жена и не са ли те синоними.Ще ти помогна малко-отиваш в дискотека,набелязваш си някоя черпиш я нещо,след което двамата си тръгвате да мачкате чаршафите.

Въпрос:Как ще наречеш момичето?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    "Sh@d0w"не,не е това,по-скоро неговите отговори по темата и по принцип повече ми допадат
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Аз все още чакам GregoryHouse да ми обясни с какво се различава ку*вата от лесната жена и не са ли те синоними.Ще ти помогна малко-отиваш в дискотека,набелязваш си някоя черпиш я нещо,след което двамата си тръгвате да мачкате чаршафите.

Въпрос:Как ще наречеш момичето?[/b]
    Винаги съм се чудила защо се говори толкова за "лесните" момичета, а няма лесни момчета. Към примера ти - тя просто иска същото като теб - само секс. И това я прави лесна? Значи и ти си лесен, но никой не го грее щом се отнася до момче. Това някакъв вид сексизъм ли е? ^^

За мен едно просто разграничаване на "лесната" жена от курвата: "лесната" би си легнала веднага с един, а курвата - с всеки.

А по темата [момиче съм]: Мога да изкажа само предположение, но не смятам, че момчетата харесват нито лесни, нито трудни момичета. С лесните я няма сладкото удовлетворение от спечеленото. А с трудните... То и аз да бях, щеше да ми писне в един момент, ако някой ми се прави на недостижим!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

ами според мен разлика между курва и лесно момиче има . Курвата си е просто курва , ляга си с всеки за спорта. А, лесна в смисъл ,че ако хареса няко и той започне да я сваля , ще му падне в мрежата веднага , докато по-трудната , дори и да харесва момчето няма да му го покаже веднага а ще се прави на недоспъпна малко че да задържи вниманеито му . поне аз така мисля , доколко съм права незнам както казах не съм напред с материала

моля за още мнения

Лесна и пресна.

Re: лесна победа или пък ... не ?

Какво прадпочитате лесните момичета или тези за които се иска малко повече труд ? Защото съм забелязала ,че вече повечето си падат по лесни (не говоря за всички ) та споделете ... а и какво значи точно лесно момиче ?
    Момиче съм, но ще ти кажа, че да, наистина повечето момчета харесват по-лесните, защото могат да си ги въртят както си искат(под лесни слагам тези, които се връзват на всичко, казано с една дума наивните и не всички такива са к*рви, за мен това е определението за ''лесно момиче''). Според мен к**рвите са, за да те задоволят еднократно, т.е. не влагат чувства, а лесните момичета са податливи и уязвими.
    tell me what i wanna hear . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си