- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо хубавите момичета ...
Здравейте, чудя се защо красивите момичета, ходят с няк'ви супер грозни или пък, защо тези момичета към 15-16 години, търсят да си намерят все по - голями от тях към 18-20 години ?
п.п извинявам се,ако съм сбъркал раздела и моля ви, ако може без тъпи изказвания,просто ми е любопитно.
Излизат с грозни, защото имат пари и власт.
Излизат с по-големи, защото в природата е така и освен това жените зреят по-бързо.
Избий си комплекса за малоценност на друго място.
Първоначално написано от GregoryHouse
Дрън-дрън
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
по-добър и точен отговор няма :P
Авторе,предполагам,че си се разочаровал от връзките си или си грозен,беден и на малко години .. и на акъл..![]()
Първото е заради пари най - вероятно,а второто е просто защото акъла на едно 16 годишно момче и на едно 16 годишно момиче се различава, затова търсят по големи батковци![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
не излизат с по-грозни .. или поне според теб е такате ако си ги харесват .. не са грозни
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Мерси, ако може ЛОК
Не, не може лок.
Аз не мисля, че си получил отговор и искам да видя какво мислят останалите.
Щото хич не съм съгласна с казаното до тук.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
оф стига с тея пари,ебати.не може ли просто хубавото момиче да харесва момчето заради характера примерно,не 'щото татко му има пари..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
В крайна сметка не може само хубавите момичета при хубавите момчета.Грозните да умират ли ? За всеки човек си има половинка!Зависи и от момичето какво търси все пак!Ако търси някой по-улегнал много ясно,че ще е по-голям и за парите е същото,щом има пари красив,грозен е без значение.Аз съм виждала симпатично момче с момиче,което наистина е доста занимарено!Това доказва,че не винаги външността е важна!Замилете се малко,може да имате най-красивият човек до себе си,но като не се разбирате и обичате всичко е безсмислено.
ни мои майнаПървоначално написано от tonie__
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
майна,моя не е супер хубав,ама не съм с него,щото татко му има кинтиПървоначално написано от tuzaro
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
'грозните' момчета просто са по-отдадени, може би? и виждат в момичетата нещо повече от цици, задник и красиво лице.. звучи ми малко педерастко като го пиша, ама тряя да е нещо такова, 'щото за друго не се сещам.
Естествено, че не е само пари.
Власт, сила, закрила и излъюване имат своята роля.
забелязала съм,че грозните момчета се държат доста по-добре с едно момиче и са по-големи джентълмени,защото нямат самочувствието,че могат да имат всяка.а едно момиче иска точно такова отношение.не всичко е толкова повърхностно,колкото го изкарвате
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
начи аз съм грозен така ли братПървоначално написано от tonie__
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
майна,ти си изключение![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Ние,момичетата,излизаме с по-големи,защото в тях виждаме сигурност и спокойствие.Поне за мен е така,а не защото са богати.Виж сега,защо някои избират грозни типове,не знам.Аз съм по скромните момчета,с приятна външност.
Аз пък смятам че грозни хора няма - всеки си има някакъв чар. В случая зависи за каква ситуация говориш. Ако да речем хубавко момиче ходи с някой на нейната възраст горе-долу, но не е Мистър Свят може би е с него заради характера му и заради това какъв човек е. Ако същото младо момиче да речем е с някакъв дядка или чичка най-вероятно причината е материалната облага. Аз лично не вярвам на тези 15-16 годишни момичета, които ходят с мъже на по 30+, че са с тях защото се обичат и има нещо истинско във връзката им. Не мисля че при такава голяма разлика в годините можеш да намериш някакъв общ език или нещо, което да споделяш с човека отсреща. В повечето случаи секса е водеща фигура.
А по другия въпрос защо си хващат по-големи - много причини може да има... Да се фукат пред приятелки, да си вдигат самочувствието, да се правят на по-големи...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
и аз съм на мнение,че грозни хора няма!всеки си има чар,разбира се с някои излкючения...
не мисля също че и красивите момичета "налитат" само на грозни и по-големи.при всяко момиче е различно.
но тези които го правят явно не се интр от вида на момчето,ами от характера или парите му....
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Защо си мислите, че всичко опира до парите? Имам една съученичка, която е супер сладка и ходи с едно не дотам красиво момче (което не е богато или пък нафукано г*зе, не кара скъпи коли ала бала).
Някои момичета търсят "големи батковци", защото си мислят, че те са по-разумни, други - по-яки, трети - защото всички останали така правят. Разни хора разни идеали.![]()
Точно пък можеш да спечелиш момиче с всякакъв характер, просто трябва да прецениш според момичето как да се държиш, така че ако си мислиш, че лесно ще разбереш кой те сваля, лъжеш се. Пък и надали ще харесаш някое момче толкова много заради характера му, особено ако е някой, който не ти харесва..Първоначално написано от tonie__
Моето мнение по темата - независимо красив или грозен, едно момче винаги може да тръгне с хубаво момиче, ако знае как да се държи, как да говори, как да я впечатли и т.н. Така че да си хубав не означава да си сваляч.
Надявам се с тази тема не конкретизираш всички момичета? Всяко стадо си има своите черни овце, ти си имал лошият късмет да попаднеш на такива.
Важи и на обратно btw, хубави момчета с грозни момичета :P
work in progress.