.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Какво толкова ги умувате ? Гледайте си вас

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Ами моя е на 25 и вече 4 месеца съм с него .. Аз пък съм на 15 и имаме 10години разлика... Малко кофти и хората не го удобряват ама какво да направя...Нали той ме обича както и аз него ...

Просто на нас ни е много по-добре с по-големи и улегнали момчета, защото получава ме по-голяма закрила и подкрепа... Обичат истински и отстъпват повече не се правят на големите мъже просто,защото вече мислят с горната глава а не с долнатаа.. обичат със сърцето а не с кура си.. Докато мометата на 15 /16 се надахват и се мислят за големи мъже.. Мен ме дразнят такива кадето се мислят за ,,Супер мен'' ..
    пък и големите момчета имат работа изкарват си пари... коли и собствени жилища Тва е за материалното... Пък и вече всеки гледа личната угода..
    Но материално или не големите момчета винаги ще са за предпочитане пред по-малките

Само кифлите могат да кажат,че 10 години по-голямо момче от тях ги обича и не е с тях само заради ебането.

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Само кифлите могат да кажат,че 10 години по-голямо момче от тях ги обича и не е с тях само заради ебането.
    Не е нужно да е кифла. Все пак аз в една такава връзка не виждам перспектива.(мое мнение)

По темата : + това , че работи , има кола и собствено жилище мисля , че някои го правят за да изглеждат по-големи от връсничките си .

защото по дяволите външния вид не е най-важен.
    а относно връзките с по-възрастни..
    защото са зрели.

Цитирай Първоначално написано от chanelbarbie
    защото по дяволите външния вид не е най-важен.
    а относно връзките с по-възрастни..
    защото са зрели.
    за зрялост на тази възраст (пубертет) не може и дума да става.Развий ми ако щеш милион теории и ми дай трилион примери.....няма как да ме обедиш.
    Във тази възраст или правиш глупости или не ги правиш (поне не толкова много)!
    Умно хлапе да,но зряло - Не!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Щото може би не ти е минало през ума, че хубавите момичета се влюбват, и щото явно ти се имаш за много красив така като ти чета малоумните въпроси; щото не е нужно да си плейбоя на квартала, за да те обичат хубавите мацки .. ;]] И защо пък примерно 15-18 да е фрапираща разлика!? Изобщо даже, за мен е напълно нормално. И защото повечето момчета на 15-16, че и повече са пълни дебили, лиглъовци и какви ли още не .. Около мен има адски много такива двойки, дори с по-голяма разлика, които са заедно не заради секса, не заради кинтите на `баткото`, ами защото имат някакви чувства .. и то не са заедно за ден, два ами с месеци, дори мога да дам пример с една позната, тя е на 16, момчето е на 24, 8 години разлика, но са заедно вече от почти 8 месеца, е?! Шанс, и пак да кажа, че адски глупави въпроси, зададени за 100ен път поне
    Да съм казала, че отказвам се?!

Re: Защо хубавите момичета ...

Цитирай Първоначално написано от linkinpark00
    Здравейте, чудя се защо красивите момичета, ходят с няк'ви супер грозни или пък, защо тези момичета към 15-16 години, търсят да си намерят все по - голями от тях към 18-20 години ?

п.п извинявам се,ако съм сбъркал раздела и моля ви, ако може без тъпи изказвания,просто ми е любопитно.
    първото е толкова вярно,колкото и не е вярно.За тези малките дето ходят с 20-годишни-защата така се чувстват по-големи и "зрели",а всъщност са евентуално бъдещи курви.Освен това има разни загоряли грозньовци,които са пипали само дистанционното да 20-тата си годишнина-на тях пък друг никой не им връзва и така.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=356086 Продавам теми по история!

Цитирай Първоначално написано от inatche
    Ами моя е на 25 и вече 4 месеца съм с него .. Аз пък съм на 15 и имаме 10години разлика... Малко кофти и хората не го удобряват ама какво да направя...Нали той ме обича както и аз него ...
    бъди сигурна че сте заедно главно заради секса, ако не и само заради това, просто няма такива приказки и разказчета

Град
    Kazanluk

||

Хубавите момичета не винаги ходят с грозни ;]] Всъщност грозни хора няма, има различни вкусове. Това, че някой не се вписва в общоприетия идеал за красота не означава, че е грозен Ако на теб даден човек ти харесва, на друг може да му е антипатичен и обратно :P А хубаво момиче може да има не дотам привлекателен приятел, защото например за нея по-важни са други качеста, не физическите :P А защо 15-16 годишните си "хващат" доста по големи приятели [[ 20-21 годишни ]] нямам идея Може би като имат до себе си батко се чувстват по-сигурни Знам ли

Реално, и мъжете на по 20 и кусур, и момчетиите на по 15-16-17, искат едно и също, разликата между тях е, че докато вторите тепърва навлизат в нещата и се чудят как да си поискат, първите знаят какво и как да ти кажат, че сама да пожелаеш да им се хвърлиш на врата.

Re: Защо хубавите момичета ...

Цитирай Първоначално написано от temiuni
    Цитирай Първоначално написано от linkinpark00
    Здравейте, чудя се защо красивите момичета, ходят с няк'ви супер грозни или пък, защо тези момичета към 15-16 години, търсят да си намерят все по - голями от тях към 18-20 години ?

п.п извинявам се,ако съм сбъркал раздела и моля ви, ако може без тъпи изказвания,просто ми е любопитно.
    първото е толкова вярно,колкото и не е вярно.За тези малките дето ходят с 20-годишни-защата така се чувстват по-големи и "зрели",а всъщност са евентуално бъдещи к**ви.Освен това има разни загоряли грозньовци,които са пипали само дистанционното да 20-тата си годишнина-на тях пък друг никой не им връзва и така.

за мен това е най-вярното мнение в темата...всяка тъпа п**ка се мисли за супер важна като каже : "моя е на 22, а аз съм на 13..много съм яка" само факта че се занимава с 4-5-6 години по малки момичета говори за момчето че не му връзват тея на неговите години

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Добреее, сега се чудя аз ли съм грозна или гаджето ми

Това са пълни глупости - една като ходи с някой, не е нужно този някой да е ТВОЙ тип, още повече, че ти си момче, трябва тя да го харесва. Ако мислиш, че си по-стока от оня другия и искаш да му гепиш гаджето - тъкмо по-добре за теб, че е грозен, нали

А пък съм сигурна, че 15 годишните момичета ходят с 18 годишни момчета, защото те вече са намерили отговора на твоя въпрос

Аз лично винаги съм ходила с момчета на моята възраст, дори с по-малки от мен ( е, не много по-малки разбира се, не съм педофил ).
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Избий си комплекса за малоценност на друго място.
    да .. кат' другите са грозни .. ти си толкова красив а никой не търчи при теб.. ми ако си на 12 годинки съмнявам се да има 12-годишна която да си пада по теб..момимчетата съзряват по бързо и търсят по-големи нормално е..

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Излизат с грозни, защото имат пари и власт.

Излизат с по-големи, защото в природата е така и освен това жените зреят по-бързо.
    Това е най-верният отговор, темата да се заключи.

Само ще добавя, че в развитието на мъжа има много аспекти, докато на жената й порастват циците, напращява дупето, потича кръвта и вече е готова.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Реално, и мъжете на по 20 и кусур, и момчетиите на по 15-16-17, искат едно и също, разликата между тях е, че докато вторите тепърва навлизат в нещата и се чудят как да си поискат, първите знаят какво и как да ти кажат, че сама да пожелаеш да им се хвърлиш на врата.
    така си е

а тези 25+ ко бяха зрели нямаше да прикоткат някоя току що протекла пикла, ами щяха да правят семейство

Хвани си кака, да те отрака.
    Хвани си батко, да ти е сладко. :P

А сега сериозно:
    1.Мислят ги за по-зряли, по-отговорни и тн.
    2.18+ Могат да им предлагат, превоз. ( А не да се харчи, по рейсовете или по такситата.)
    3.Ако има нужда от помощ, момчето ще може да и помогне.
    4.Чустват се по-сигурни от колкото, на момчета на тяхната възраст.
    5.Имат по-добро финансово състояние, от колкото 15-16г момчета. ( Искам да кажа, винаги може да си искарва пари ( да работи ) а 15-16 годишните момчета, получават пари от родителите или роднините.)
    6.Или повечето се водат по ''модата''.
    И.. няма ГРОЗНИ или КРАСИВИ хора, всичко си е до вкус !

П.С НЕ ГОВОРЯ ЗА ВСИЧКИТЕ ЖЕНИ !

Град
    Plovdiv
    щото има още такива анаболисти като мен и ги харесва всеки
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен
    Град
    <3
    Ти си грозен и малък?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не е така. Има всякакви вариянти, не само грозен с хубава или богат с хубава и тъпа и т.н. Нищо не си видял ти..както каза някой по-нагоре за всеки си има половинка и всеки си има различен вкус. Един гледа парите, друг красотата, друг характера..нещо плоско ти звучи въпроса

То на тва си има една приакзка, която гласи, че... Хубавите ябълки свините ги ядат!!! ПРавете си изводи... А като е грозен начи ше е верен. :P

Щото няма красиви момчета..те са на другия бряг

преди бая време в един бар едно момиче на към 22 ама беше яко бомба (и руса ) беше с един пенсионер към 50 г може и + беше в костюм и пиеше бавно уиски и имаше целувки туи онуи ? е какво е това сега заради характера и сините очи ли е с него

Супер фен Аватара на JDeel
    Ето как всеки има своето мнение по въпроса на този въпрос, който винаги възниква и търси своя отговор от мнооого време насам

Интересното е, че всичките тези мнения са вярни, всички причини за това "Защо хубавите момичета харесват грозни момчета" са вярни, но нито една не е по-вярна от другата. Защото влюбването е нещо, което зависи от толкова много неща ЕДНОВРЕМЕННО.

Можете да си представите една огромна тежка врата със 101 ключалки, за която трябва да откриете и напаснете всички 101 ключове. Всеки ключ представлява част от характера на момчето, нещо от външния вид, социален статус, пари ако щете, случки между двамата. Ако само 1 ключ от всичките липсва - тази врата не може да се отвори. И представете си само, ако тази врата е само една от цял лабиринт, през който трябва да вървите за да стигнете до момичето и всеки ден трябва да отключвате нова врата. Объркате ли нещо - поемате по дългия път или в по-лошия случай - по неправилния път обратно.

И все пак какво прави грозните момчета по-привлекателни?

Преди всичко, ако ти си хубаво момче (смяташ се за такъв) и нямаш момиче, тогава във всеки друг ще виждаш някой грозен и неподходящ. Така се променя перспективата, че започваш да възприемаш другите (конкуренцията) като незаслужаващи внимание от момиче. Особено когато ти не получаваш такова.
    Освен ако момчето не е някой модел и е просто безобразно красив - тогава ще измислиш други недостатъци, които да му припишеш (и отново ще имаш съмнения за това дали наистина е красив).

Момичетата не избират партньор по външния вид, както правят момчетата. Да, имат го предвид понякога, но това не е нещо толкова решаващо. Много по-голямо значение има отношението му към тях и отношението му към себе си и останалите. Въобще - начинът му на държане пред нея и в обществото. Ако харесват нещо по външния му вид, това може би са дрешките и бижутата :P

Красивите момчета са харесвани. Аз имам такива приятели. Те стават нещо като плейбои, защото много момичета ги харесват.
    Но това че са харесвани може да се превърне в капан за тях, защото могат да спрат да развиват отношението си към момичетата, разчитайки че външният им вид е най-решаващ. И ще се превърнат в самодоволни манекени без нищо повече от това, но подходящи за еднократно забавление например

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Значи според теб хубавите момичета си харесват грозни момчета така ли ? Ами не би ли трябвало богаташите да са хубавите . Няма грозни хора.Просто всеки е различен и всеки сам преценява с какъв да бъде.Може момичето да е попаднало на немного хубаво момче , но с акъл .Може да е попаднало на момче с пълен джоб ама празна глава.Нали знаете тея идидоти дето правят простотий и момичетата им се радват..Има няколко типа момчета
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си