.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Не, не може лок.

Аз не мисля, че си получил отговор и искам да видя какво мислят останалите.

Щото хич не съм съгласна с казаното до тук.

евала

При момчетата всичко опира до чар,държание,абе да бъдеш себе си.Все пак това в една връзка е най-важно,връзките които се основават само на външния вид не траят много дълго.Когато си хубав придобиваш едно фалшиво самочувствие и не гледаш реално на нещата.Бъдете каквито сте не копираите другите и не ги съдете,пък нещата ще се наредят.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Излизат с грозни, защото имат пари и власт.

Излизат с по-големи, защото в природата е така и освен това жените зреят по-бързо.
    +1
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Някой който е писал пари изобщо има ли си приятел/ка ? Щото ми звучите сякаш се опаквате.... Anyway за 3-4% от момичетата неса важни само парите.

В една връзка има един примиряващ се, и един който се урежда. Винаги единият превъзхожда другия откъм външен вид.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Варна, моретоо :)
    щото са грозни отвътре, а и кифли бол бе човек...ама аз предпочитам кифла от магазина
    хЪх...

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. а защо слагаш на всички момичета общ знаменател?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    всички претендирате колко сте различни една от друга, но накрая винаги се вкарвате в стадото с овцете, затова ви слагам под общ знаменател
    хЪх...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    всички претендирате колко сте различни една от друга, но накрая винаги се вкарвате в стадото с овцете, затова ви слагам под общ знаменател
    .. И ПАК БИХ ТЕ ПОПИТАЛА СЪЩОТО!

това, че ти си решил, че познаваш всички момичета по никакъв начин не може да ме убеди, че всички са еднакви ..
    Направи си услуга и НЕДЕЙ да спориш с мен! ..

Малко цинична гледна точка, приятел.

Абе, кога ще оправят часовника на форумите?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

ходят с не толкова привлекателни момчета,защото обикновено хубавите са някакви надути идиоти,които знаят само да разиграват момичетата,а по - семплите момчета оценяват дребните неща и са много по - мили.А иначе 15-16 годишните момчета са още такива лигльовци и неосъзнати пишлеменца,че просто няма как да не си потърси някой по - голям.Аз съм на 17 и какво да кажа за съучениците ми,които се мерят с хартиени самолетчета,дърпат момичетата за косите и тем подобни простотии познати ни от детската градина..

Град
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    .. И ПАК БИХ ТЕ ПОПИТАЛА СЪЩОТО!

това, че ти си решил, че познаваш всички момичета по никакъв начин не може да ме убеди, че всички са еднакви ..
    Направи си услуга и НЕДЕЙ да спориш с мен! ..
    Ъ...ще направя НА ТЕБ услуга, ако не споря, защото имам свободно време до 2 часа и мога да си го губя в спорове с теб. Направил съм си извод от личен опит и от близки приятели и познати Ама като се замислиш...все едно да спорим за Левски и ЦСКА...

П.С. Ако някоя "УНИКАЛНА" ми докаже това, което ми казваш ти, ще пусна специална тема, в която ще се извиня на теб и на останалите "уникални" жени на този свят... ама нали се сещаш, че това няма да стане?
    хЪх...

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    оф стига с тея пари,ебати.не може ли просто хубавото момиче да харесва момчето заради характера примерно,не 'щото татко му има пари..
    ни мои майна
    майна,моя не е супер хубав,ама не съм с него,щото татко му има кинти

не щото татко му има пари
    а щото той има пари сиг яка кола и не е като другите да мислят само за секс

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Re: Защо хубавите момичета ...

Цитирай Първоначално написано от linkinpark00
    Здравейте, чудя се защо красивите момичета, ходят с няк'ви супер грозни или пък, защо тези момичета към 15-16 години, търсят да си намерят все по - голями от тях към 18-20 години ?

п.п извинявам се,ако съм сбъркал раздела и моля ви, ако може без тъпи изказвания,просто ми е любопитно.

По първия въпрос: Любовта не пита красив ли си, грозен ли си. Момичето се е влюбило в момчето, това е.
    А по втория: Част от момчетата на по 15-16 се чудят само как да 'си направят сефтето' и се държат незряло. Затова и момичетата си търсят батковци, защото са по-развити и умствено и физически/в повечето случаи/.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от linkinpark00
    Здравейте, чудя се защо красивите момичета, ходят с няк'ви супер грозни или пък, защо тези момичета към 15-16 години, търсят да си намерят все по - голями от тях към 18-20 години ?

п.п извинявам се,ако съм сбъркал раздела и моля ви, ако може без тъпи изказвания,просто ми е любопитно.

По първия въпрос: Любовта не пита красив ли си, грозен ли си. Момичето се е влюбило в момчето, това е.
    А по втория: Част от момчетата на по 15-16 се чудят само как да 'си направят сефтето' и се държат незряло. Затова и момичетата си търсят батковци, защото са по-развити и умствено и физически/в повечето случаи/.
    Ах вие тъпи кифли .В едното изречение ми казва "любовта не пита красив ли си , грозен ли си" , а във второто си фащали по-големи щото имали мускули

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Цитирай Първоначално написано от BrokenDreamzBG
    Ах вие тъпи кифли .В едното изречение ми казва "любовта не пита красив ли си , грозен ли си" , а във второто си фащали по-големи щото имали мускули
    Това, че момичетата на по 14-15-16 си падат по батковци не значи, че са влюбени в тях. Може да имат симпатия към мусколите, примерно.

А ти стига си търсил логика в постовете ми, ами вземи си напиши мнението по въпростите, зададени от автора на темата..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

За да пуснеш такава тема, някое момиче те е отрязало.. най-вероятно!

Имам една приятелка, която ходи с 16 годишен. Тя е на 15. Излизала съм с тях, не е голям красавец, но е много мил с нея, голям джентълмен...към нея и към мен и към което и да е друго момиче. Повечето му приятели обаче, къртят откъм мозък..все едно са 5 годишни. Прави си изводите. Не очаквай момиче на 15-16 да се хване с някой такъв. Естествено за всеки влак си има пътници.

Цитирай Първоначално написано от minionka

Имам една приятелка, която ходи с 16 годишен. Тя е на 15. Излизала съм с тях, не е голям красавец, но е много мил с нея, голям джентълмен...към нея и към мен и към което и да е друго момиче. Повечето му приятели обаче, къртят откъм мозък..все едно са 5 годишни. Прави си изводите. Не очаквай момиче на 15-16 да се хване с някой такъв. Естествено за всеки влак си има пътници.
    Абе така е ама вие като видите пари и ви се отваря ... И твоето е много вярно, но наполовина.

Цитирай Първоначално написано от den4o7
    Цитирай Първоначално написано от minionka

Абе така е ама вие като видите пари и ви се отваря ... И твоето е много вярно, но наполовина.
    Не поставяй всички момичета под един знаменател. Аз нищо не съм споменавала за пари. Вярно е, че някои момичета гледат това, но аз лично на тази възраст не се интересувам особено от тях. След две-три години, разбира се мисленето ми може и да се промени, но засега, ако момчето е чаровано, мило и пр.. нищо не пречи да сме нещо повече от приятели.

За какво му е на едно момиче някой противняк с пари, при положение, че си има родители, които му дават джобни, купуват му хубави дрехи и поне едно 70% от домакинствата имат автомобил(независимо дали личен или служебен)=> щерките им ходят с коли на училище в повечето случаи?

оф стига с тея пари,ебати.не може ли просто хубавото момиче да харесва момчето заради характера примерно,не 'щото татко му има пари..
    Напълно съм съгласна с теб.
    А и неможе ли момичето, търсещо сигурна връзка да е предпочело "гърбушко" понеже е сериозен и разбран човек на място, а не фотомодела от корицата на Cosmopolitan, който е на принципа дебна да ебна?! Това, че някоя кифла те е отрязала зарди някое богаташче незначи да си изливаш комплексите тука.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    В една връзка има един примиряващ се, и един който се урежда. Винаги единият превъзхожда другия откъм външен вид.
    Абсолютно несъгласна.

И хич не съм съгласна с тезата на автора.
    Баси, аз със нищо не съм съгласна, освен с това, че общите знаменатели са тъпо нещо!

Цитирай Първоначално написано от lyfche
    не излизат с по-грозни .. или поне според теб е така те ако си ги харесват .. не са грозни
    Точно така ...всеки си има вкус ... !!!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си