- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо хубавите момичета ...
Първоначално написано от LadyDi
евала
![]()
При момчетата всичко опира до чар,държание,абе да бъдеш себе си.Все пак това в една връзка е най-важно,връзките които се основават само на външния вид не траят много дълго.Когато си хубав придобиваш едно фалшиво самочувствие и не гледаш реално на нещата.Бъдете каквито сте не копираите другите и не ги съдете,пък нещата ще се наредят.![]()
+1Първоначално написано от w0sh
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Някой който е писал пари изобщо има ли си приятел/ка ? Щото ми звучите сякаш се опаквате.... Anyway за 3-4% от момичетата неса важни само парите.
В една връзка има един примиряващ се, и един който се урежда. Винаги единият превъзхожда другия откъм външен вид.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
щото са грозни отвътре, а и кифли бол бе човек...ама аз предпочитам кифла от магазина![]()
![]()
![]()
хЪх...
.. а защо слагаш на всички момичета общ знаменател?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
всички претендирате колко сте различни една от друга, но накрая винаги се вкарвате в стадото с овцете, затова ви слагам под общ знаменателПървоначално написано от Hilary_
![]()
хЪх...
.. И ПАК БИХ ТЕ ПОПИТАЛА СЪЩОТО!Първоначално написано от RoSKo0o0
това, че ти си решил, че познаваш всички момичета по никакъв начин не може да ме убеди, че всички са еднакви ..
Направи си услуга и НЕДЕЙ да спориш с мен! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Малко цинична гледна точка, приятел.
Абе, кога ще оправят часовника на форумите?
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ходят с не толкова привлекателни момчета,защото обикновено хубавите са някакви надути идиоти,които знаят само да разиграват момичетата,а по - семплите момчета оценяват дребните неща и са много по - мили.А иначе 15-16 годишните момчета са още такива лигльовци и неосъзнати пишлеменца,че просто няма как да не си потърси някой по - голям.Аз съм на 17 и какво да кажа за съучениците ми,които се мерят с хартиени самолетчета,дърпат момичетата за косите и тем подобни простотии познати ни от детската градина..
Ъ...ще направя НА ТЕБ услуга, ако не споря, защото имам свободно време до 2 часа и мога да си го губя в спорове с теб. Направил съм си извод от личен опит и от близки приятели и познатиПървоначално написано от Hilary_
Ама като се замислиш...все едно да спорим за Левски и ЦСКА...
![]()
![]()
![]()
П.С. Ако някоя "УНИКАЛНА" ми докаже това, което ми казваш ти, ще пусна специална тема, в която ще се извиня на теб и на останалите "уникални" жени на този свят... ама нали се сещаш, че това няма да стане?![]()
хЪх...
Първоначално написано от tonie__
не щото татко му има пари
а щото той има пари сиг яка кола и не е като другите да мислят само за секс![]()
Първоначално написано от linkinpark00
По първия въпрос: Любовта не пита красив ли си, грозен ли си. Момичето се е влюбило в момчето, това е.
А по втория: Част от момчетата на по 15-16 се чудят само как да 'си направят сефтето' и се държат незряло. Затова и момичетата си търсят батковци, защото са по-развити и умствено и физически/в повечето случаи/.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ах вие тъпи кифлиПървоначално написано от Paramour
.В едното изречение ми казва "любовта не пита красив ли си , грозен ли си" , а във второто си фащали по-големи щото имали мускули
![]()
Това, че момичетата на по 14-15-16 си падат по батковци не значи, че са влюбени в тях. Може да имат симпатия към мусколите, примерно.Първоначално написано от BrokenDreamzBG
А ти стига си търсил логика в постовете ми, ами вземи си напиши мнението по въпростите, зададени от автора на темата..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
За да пуснеш такава тема, някое момиче те е отрязало.. най-вероятно!
Имам една приятелка, която ходи с 16 годишен. Тя е на 15. Излизала съм с тях, не е голям красавец, но е много мил с нея, голям джентълмен...към нея и към мен и към което и да е друго момиче. Повечето му приятели обаче, къртят откъм мозък..все едно са 5 годишни. Прави си изводите. Не очаквай момиче на 15-16 да се хване с някой такъв. Естествено за всеки влак си има пътници.
Абе така е ама вие като видите пари и ви се отваря ...Първоначално написано от minionka
И твоето е много вярно, но наполовина.
Не поставяй всички момичета под един знаменател. Аз нищо не съм споменавала за пари. Вярно е, че някои момичета гледат това, но аз лично на тази възраст не се интересувам особено от тях. След две-три години, разбира се мисленето ми може и да се промени, но засега, ако момчето е чаровано, мило и пр.. нищо не пречи да сме нещо повече от приятели.Първоначално написано от den4o7
За какво му е на едно момиче някой противняк с пари, при положение, че си има родители, които му дават джобни, купуват му хубави дрехи и поне едно 70% от домакинствата имат автомобил(независимо дали личен или служебен)=> щерките им ходят с коли на училище в повечето случаи?
Напълно съм съгласна с теб.Първоначално написано от tonie__
А и неможе ли момичето, търсещо сигурна връзка да е предпочело "гърбушко" понеже е сериозен и разбран човек на място, а не фотомодела от корицата на Cosmopolitan, който е на принципа дебна да ебна?!Това, че някоя кифла те е отрязала зарди някое богаташче незначи да си изливаш комплексите тука.
![]()
Абсолютно несъгласна.Първоначално написано от OldSchoolRebel
И хич не съм съгласна с тезата на автора.
Баси, аз със нищо не съм съгласна, освен с това, че общите знаменатели са тъпо нещо!
Точно така ...всеки си има вкус ... !!!Първоначално написано от lyfche
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир