.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Не знам какво да направя..

Значи с едно момче се познаваме от миналото лято.Бяхме в една компания,но аз още бях луда по бившия си и не му обръщах много внимание.Той ми беше казал,че ме харесва,но на мен въобще не ми пукаше.Около нова година,започнахме да си пишем по скайп,въпреки че не се виждахме,защото той учи в друг град,а аз трябваше да се подготвям за изпитите.Та писахме си и постепенно го опознавах и като дните минаваха дойде лятото и аз като едно лапе дето не знае какво иска (нa 14 съм) ту го харесвах,ту не.Излязохме няколко пъти и бях сигурна,че ме харесва,но той нищо не правеше,за да го покаже.Е,продължихме да си пишем до скоро,но изведнъж той спря всякакви контакти с мен.Като се видим не ме поздравява,не ми пише.Абе все едно не се познаваме.Много започнах да го харесвам,но имам чувството,че той вече не изпитва същото.

Та исках да ви попитам какво да направя,за да разбера защо е спрял всякакви контакти с мен,като му пиша по скайп не отговяра..
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Сигурно се е отказал да ти търчи след г*за, грубо казано.

Типичен случай- той те харесва-ти не му обръщаш внимание...после се отдръпва- ти веднага проявяваш интерес към него.Сигурна ли си, че го харесваш, а не е само защото търсиш вниманието му и си огорчена от загубата на интерес от негова страна.
    А относно това как да го попиташ- човека няма ли телефон ? Все ще намериш начин да го попиташ.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Ами той има нов номер и не му го знам..
    Иначе и аз вече не знам какво искам и по-точно какво чувствам..
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    Като не знаеш кво искаш, си плющи клитора три пъти дневно и мирувай! Не занимавай хората с недорасълщината си...

Утре на работа, пък с глупости се занимаам... е тва е.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми поговори с него.Попитай го какво е станало,какво се е променило и т.н.Имай предвид,че винаги така става-искаш да си с този,който не те иска,а този който те иска ти не го искаш...и след време нещата се обръщат.

Може би е трябвало да му обърнеш внимание още в началото. Той като е видял, че на теб не ти пука, естествено, че няма да те чака цяла вечност. Вероятно му е гадно, че преди си го отрязала и сега като вижда, че си започнала да го търсиш по-често, е решил да ти го върне...
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от sweety11
    Сигурна ли си, че го харесваш, а не е само защото търсиш вниманието му и си огорчена от загубата на интерес от негова страна.
    И аз съветвам авторката , първо да се изясни със себе си. Дали е сигурна , че го харесва или е огорчена от неговото отношение.
    Първо да си изясни тези неща , без да се самозалъгва и тогава ще открие сама точния и най-правилен отговор. ((:

Re: Не знам какво да направя..

...и аз като едно лапе дето не знае какво иска (нa 14 съм)...
    Както обикновено отговорът се крие във въпроса.
    Raised to be stupid,
    taught to be nothing at all.

Нищо не можеш да направиш - с право си вкарана в графа несериозни, с които няма да си губи времето. За в бъдеще имай едно наум.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ъх . .
    Харесва те - ти него не..
    Ти го харесваш - той теб не..
    Ясно . . единственото , което ми идва наум е да опиташ ти да поддържаш контакт с него , ако се дърпа го питай защо . .

Мега фен Аватара на sasha_90
    Станала си му безразлична т.е. загубил е интереса си към теб.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми писнало my е,надявал се е на не6о повече,но е решил да те заебе,има два варянта:пишеш му смс,че го искаш и 2-рия да го оставиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Поумней и ще разбереш. Т'ва му е майката!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на notlike
    Хехе, понякога, четейки такива теми, избухвам в смях. Светът е пълен с хора, да не са тръгнали всички теб да чакат. Ако си мислиш така, има едно понятие содомизъм (ако не се лъжа), то ти приляга. Не можеш да очакваш някой да те харесва, ти пет пари да не даваш за него и после да искаш да те обича. Обиден е, ядосан е, писнало му е от простотии и е теглил чертата. Бъдеще - шанс почти нулев. Единственото, което може да те спаси, е откровение.. и пак няма гаранция. А относно този скайп - аман. Абе, скайп да не ходи на работа, скайп да не ти плаща заплатата, скайп да не те храни? Ако искаш нещо сериозно, трябва да е на ЧЕТИРИ очи.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

ами увери се че го харесваш и после се опитаи да установиш контакт с него .. това е от менн .. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си