.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на Kmet4e

Запитване за татуировки

Искам да ви кажа първо едно Здравейте ! Виждам че се пускат какви ли не темички и реших да пусна и аз една и да ви дам една задачка!
    Наблюдавам че сега са доста модерни татуировките тип (надпис с ръкописни шрифтове) Та сега съм решил да си направя временна такава ... Ако не ви мързи и искате да ми помогнете поствайте надписчета или снимки с подобни татуси !
    Изискванията са :
    1-Да са за момче (не някакви дамски за любов или нещо подобно)
    2- Да са смислени
    3- Да са на английски език (След като ги постнете напишете и превода) !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Не можем така да ти дадем просто хаотично нахвърляни фрази има за всеки по нещо... зависи от какво се интересуваш какво за теб е на първо място?!В какво вярваш, към какво се стремиш..какво търсиш в хората какво мразиш от какво те е страх и така.

Ето например аз обичам да се грижа за тялото си като спортувам и бих си написал колкото и комерсиално да звучи "no pain, no gain"

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Точно в моментa съм в тaкъФ период - избирaм си тaтос .. И aко някой друг дойде и ми кaже кво дa си прaя ще му се изсмея в лицето Кaк може дa чaкaш някой друг дa ти кaже кво дa си прaйш

И зa дa не е офф-топик ще ти дaм едно предложение (: I`m stupid !

http://sujuoppa.files.wordpress.com/...attoo_main.jpg

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Знаех си че веднага ще се намери някой който да се изгаври с темата ! Сложете някакви предложения пък аз ще си преценя ! (Ебати простия народ) Човек нещо да пита и вече всеки се прави на играч,на интересен... :X :X :X
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Цитирай Първоначално написано от divacheee

И зa дa не е офф-топик ще ти дaм едно предложение (: I`m stupid and i can't use Google !
    Защо не си потърсиш ти,сам? за Google да си чувал?

и да ви дам една задачка!
    Къв си те бе?! Да даде една задачка хаха

Прав си
    (Ебати простия народ)
    брой се към него!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Kmet4e
    Знаех си че веднага ще се намери някой който да се изгаври с темата ! Сложете някакви предложения пък аз ще си преценя ! (Ебати простия народ) Човек нещо да пита и вече всеки се прави на играч,на интересен... :X :X :X

Ти май не знаеш кво искаш Нали съм дала предложения

На английски е, надпис е ... и снимка даже ти показвам .. и ти пак недоволен ..

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Цитирай Първоначално написано от Kmet4e

Ти май не знаеш кво искаш Нали съм дала предложения

На английски е, надпис е ... и снимка даже ти показвам .. и ти пак недоволен ..
    Up ....

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

татуирай си 1 х*й на гъза,мн е модерно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си