Понеже с едно момиче ще се срещаме, а досега само виртуално я знам, да ида ли с рози на срещата или е твърде идиотско? И мнение за целувка на първа среща?
мерси предварително.
Значи няма лошо да и подариш рози , може 1 или 3 ... така , за целувката на първа среща съм против защото е глупаво от моя страна така че не дей да държиш на целувка , ако тя иска да те целуне остави я да го направи тя,защото ако я целунеш на първа среща ще изглеждаш като идиот!Първоначално написано от nickname334
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
А, ако тя не обича рози?
Познавате се само от нета. Не се знае дали ще си допаднете на живо. Жестът е мил, но може би трябва да изчакаш да видиш дали изобщо имате някакво бъдеще.
Ами зависи от самото момиче до колко я познаваш...Ако е романтична може,но ако не е...по-добре недей.И все пак зависи за каква среща говорим-само приятелска, приятелска с цел гаджета, или направо като гаджета.Ако са последните две-може и да отидеш с роза,но ако е 1то-недей.Колкото до целувката...това си зависи вече от вас.Има хора,които на първата среща правят секс така чеее![]()
150% знам че любимите й цветя са рози.Затова и ако ще подарявам, ще са рози.И да, доста добре се знаем.
абе бате нета сеш се хахахахах.Първоначално написано от nickname334
Никви цветя ! Целивка - зависи... (ако се представиш добре и разбереш , че ти и допадаш , може да пробваш)![]()
Дори да не обича рози, ако е добро девойче няма как да не остане поласкана от жеста му. За мен идеята за цвете е много джентълменска, относно целувката няма лошо. Въпросът е как тя самата ще приема всичко това рози, целувка. Целувката предлагам да почака малко.
изтрито мнение
Някое друго мнение?
Според мен наистина е мил жест това с розите,но..но...но! - мисля,че заради тия рози можеш да изпаднеш и доста конфузни ситуации,така че е хубаво да размислиш.Първоначално написано от nickname334
Целувката.....ще разбереш по държанието й дали е готоваАко ти дава няк'ви намеци.....тогава...иначе - не!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Да и дадеш роза е мил жест, но ненужен на първа среща. Изчакай малко, а не се втурвай веднага с цветята, подаръците и т.н. Първо виж дали ще се харесате, дали ще си допаднете, а след това подарявай. Има разлика между интернет и реалност. За целувката и сам ще усетиш.
You're frozen
When your heart's not open..
Идиотско е.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Роза?!Това е вариант, който според мен за първа среща никак, ама нииикак не е удачен
Колкото до целувката - също смятам, че на първа среша е раничко, но все пак ти си преценяш
![]()
На мен идеята за розата ми харесаНО за целувката...зависи от много неща.От колко време се "познавате"
целувката трябва да е взаимна,и не би искал да и стане неприятно,ако го направиш извднъж.А момичето показва ли някакви чувства симпатии към теб?
![]()
Целувка - да, задължително, ако имаш шанс - давай.
Рози - не.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
остави и розите и целувките! отиди на срещата.. говорете .. разбери какво харесва,ако се харесате и излете пак тогава може цвете.. но за целувките забави темпото!
Аз съм ЗА розите. Това би се харесало на момичето. (: Защо да не я зарадваш? Подари и една роза , въобще не се замисляй. (:
Целувката - също съм съгласна. Но пък зависи от момичето.
романтична натура е затова и се колебая.Но наистина ще изглежда твърде идиотско.![]()
На колко години сте?![]()