.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Съвет

Съвет

Понеже с едно момиче ще се срещаме, а досега само виртуално я знам, да ида ли с рози на срещата или е твърде идиотско? И мнение за целувка на първа среща?
    мерси предварително.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Съвет

Цитирай Първоначално написано от nickname334
    Понеже с едно момиче ще се срещаме, а досега само виртуално я знам, да ида ли с рози на срещата или е твърде идиотско? И мнение за целувка на първа среща?
    мерси предварително.
    Значи няма лошо да и подариш рози , може 1 или 3 ... така , за целувката на първа среща съм против защото е глупаво от моя страна така че не дей да държиш на целувка , ако тя иска да те целуне остави я да го направи тя,защото ако я целунеш на първа среща ще изглеждаш като идиот!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Paradise
    А, ако тя не обича рози?
    Познавате се само от нета. Не се знае дали ще си допаднете на живо. Жестът е мил, но може би трябва да изчакаш да видиш дали изобщо имате някакво бъдеще.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами зависи от самото момиче до колко я познаваш...Ако е романтична може,но ако не е...по-добре недей.И все пак зависи за каква среща говорим-само приятелска, приятелска с цел гаджета, или направо като гаджета.Ако са последните две-може и да отидеш с роза,но ако е 1то-недей.Колкото до целувката...това си зависи вече от вас.Има хора,които на първата среща правят секс така чеее

150% знам че любимите й цветя са рози.Затова и ако ще подарявам, ще са рози.И да, доста добре се знаем.

И да, доста добре се знаем.
    абе бате нета сеш се хахахахах.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Никви цветя ! Целивка - зависи... (ако се представиш добре и разбереш , че ти и допадаш , може да пробваш)

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Дори да не обича рози, ако е добро девойче няма как да не остане поласкана от жеста му. За мен идеята за цвете е много джентълменска, относно целувката няма лошо. Въпросът е как тя самата ще приема всичко това рози, целувка. Целувката предлагам да почака малко.

изтрито мнение

Някое друго мнение?

Някое друго мнение?
    Според мен наистина е мил жест това с розите,но..но...но! - мисля,че заради тия рози можеш да изпаднеш и доста конфузни ситуации,така че е хубаво да размислиш.
    Целувката.....ще разбереш по държанието й дали е готова Ако ти дава няк'ви намеци.....тогава...иначе - не!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на 4o4ina

Да и дадеш роза е мил жест, но ненужен на първа среща. Изчакай малко, а не се втурвай веднага с цветята, подаръците и т.н. Първо виж дали ще се харесате, дали ще си допаднете, а след това подарявай. Има разлика между интернет и реалност. За целувката и сам ще усетиш.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не й подарявай цветя на първа среща.

Супер фен Аватара на fenasf
    Идиотско е.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    Kazanluk

-

Роза?! Това е вариант, който според мен за първа среща никак, ама нииикак не е удачен Колкото до целувката - също смятам, че на първа среша е раничко, но все пак ти си преценяш

На мен идеята за розата ми хареса НО за целувката...зависи от много неща.От колко време се "познавате" целувката трябва да е взаимна,и не би искал да и стане неприятно,ако го направиш извднъж.А момичето показва ли някакви чувства симпатии към теб?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Целувка - да, задължително, ако имаш шанс - давай.
    Рози - не.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

остави и розите и целувките! отиди на срещата.. говорете .. разбери какво харесва,ако се харесате и излете пак тогава може цвете.. но за целувките забави темпото!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз съм ЗА розите. Това би се харесало на момичето. (: Защо да не я зарадваш? Подари и една роза , въобще не се замисляй. (:
    Целувката - също съм съгласна. Но пък зависи от момичето.

романтична натура е затова и се колебая.Но наистина ще изглежда твърде идиотско.

На колко години сте?

Град
    11111111111111
    17 и 16 щом е толкова важно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си