Пич,мислиш като мен.Щом ще ви е първа среща занеси и рози,независимо какви са ти намеренията.Преди време бях в подобна ситуация и подарих рози на момичето,не че съм имал някакви намерения към нея,а просто защото заслужаваше.Ако обаче си я харесваш може и да я изненадаш с някоя целувка към края на срещата ви.Първоначално написано от nickname334
Успех.
Щом е романтична натура, аз съм ЗА розите, мисля, че много ще я зарадват..![]()
А за целувката.... Ами зависи как ще се развият нещата, мисля, че сам ще усетиш, когато дойде момента(ако дойде)![]()
work in progress.
Да, затова и мисля да и подаря.Пък и тя знае, че я харесвам.А колко рози да подаря-1 или ...?Първоначално написано от Sh@d0w
Дори една да е розата би я зарадвало адски много. Няма значение количеството - важен е жестаКолкото до целувката .. изчакай да видиш как ще премине срещата ви и ако е минала страхотно можеш да си позволиш да я прегърнеш и да я целунеш, защо не ?!
Успех
![]()
Не й купувай нищо. Ти си й равен. Понеже ти усещам нагласата - не търчи след нея да я впечатляваш, тя също трябва да те впечатли. За целувката на първа среща - това е лесно постижимо. Но ако я накараш да чака, ще спечелиш далеч повече. Поизмъчвай я малко![]()
bratignat Така е,ама всичко си има мярка..внимавай да не й омръзнеш ,т.е поизмъчвай я ,но не прекалявай![]()
да подари и ! и се сбогувай с нея завинаги....
тоест... кви цвятя бе ? романтичен ли се правиш...блабла
на първа среща в никакъв случай просто тя не го заслужава този жест!
блабал..аз ако на всяка тръгнех подарявам рози щях беден да си умра
Не и носи нищо на първа среща.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Мн сте зле... за кво да не й подари.. и как разбрахте, че тя не заслужава, мисля че по-добре ще се получи ако се разхождат в някой парк и и откъсне цветче от някой храст или и аз не знам.. някоя градинка..
И мисля, че ще е по-добре да я прегърне, отколкото да я целува.. ама там вече както се получи...
Тъй, те сигурно са се видяли вече.. ама нищо, аз да си кажа мнението ;р
Ти пък откъде знаеш кой заслужава и кой не?Първоначално написано от Milen0v
![]()
Иначе да, подарих, всичко мина добре.
според мен 1 розичка е добренито с празни ръце нито пък прекалено много
и според мен е сладко
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ги слушай тея "разбирачи"... Купи и една червена роза,но не направена като букет-да е с дълга дръжка,махнати бодли и с бяла малка панделка(цветарките знаят как).
1.Много е мило и показва,че си кавалер.И едновременно не е натрапващо.
2.Ненаправена като букет стои по-семпло и на повечето момичета би им харесало повече,отколкото като букет.
3.Подай и цветята и я целуни по бузата-мило е и загатва,че я харесваш.
Колкото до целувката...не знам това зависи от момичето,от разбиранията му..ако е по-скромна ще я уплашиш или ще те помисли за нахалник...По-добре недей...А ако тя поеме инициативата е друго
Хайде успех от мен![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Мн ясно че ще подариш...поне имаш някакъв подход и искаш да покажеш, че момичето наистина ти харесва.. а не после да пускаш теми държа се мило и бла бла бла, ама тя ме приема само като приятел... Мн е важно как ще те приеме момичето още на първата ви среща..Първоначално написано от nickname335
А оня, дето щял да обеднее заради 1 роза, сигурно всеки ден си урежда първи срещи с по 10 момичета, че изкара 1 роза за толкова скъп жест.
Е всичко мина супер.Проблем обаче се оказа, че нямаше вода за цветето.![]()