- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичате ли?
Момиче съм и МРАЗЯ цветята!!! Мразя да ми подаряват, мразя да ги гледам, всичко мразя, свързано с тях. Може би защото, за нещастие, съм заобиколена от цветя в ежедневиетоКогато момче ми подари ми идеше да падна някъде и повече да не изляза. Ужасно чувство
![]()
![]()
^![]()
Не съм и не бих върнала цвете в букет, в саксия или в каквото и да било друго, но и не би ме зарадвало толкова, колкото кутия бонбони примерно.![]()
да по принцип това е единственото нещо което би ме трогнало,би ме зарадвало и изпълнило с любов ...но за жалост сега момчетата сте такива че изобщо не се сещате да го правите
Обичам всякакви малки такива жестове, но освен заради някакъв празник, никога не получавам подобни. Което е жалко, защото съм сантиментален човек и ми прави впечатление.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
точноПървоначално написано от elfinka
^^^
Бургас <3
Аз не мисля, че има жена, която не би се радвала да й подарят цвете.
Това е мил жест, който показва чувства от страна на мъжа и уважение към жената като такава, освен това така мъжът събужда женственото и нежното у нея.
Според мен не е много удачно мъжете да подаряват огромни букети, защото невинаги успяват да подберат букета с вкус, и се получава един кич...
Аз лично намирам за най-красиво и мило, когато ми поднесат едно-единствено цвете, но да е много красиво, и с панделка.![]()
Букет от повече от пет цветя според мен не е подходящ за изразяване на чувства... с повече от пет цветя се получава "подаръчен букет" - като за рожден ден, или голямо събитие (раждане, сватба).
Поне аз така си приемам нещата, може би защото си падам по семпли неща, подбрани с вкус, а не по кичозни шарении.![]()
Приятно е,все по-малко хора го правят това,явно изглежда старомодно.
Да обичам , но когато е без повод , много повече бих им се зарадвала ..![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
кое момиче не обича цветя?![]()
Винаги съм си мечтала някой да ми подари червена роза...ей така просто изневиделица..Подарявали са ми всякакви други подаръци по случай различни поводи(включително с букетчета)..а аз искам просто розичка, без повод..ей така..да ми сгрее душицата ^^
![]()
![]()
Определено - да.
Някак харесва ми, когато ми подаряват цвете .. радвам се като малко дете.![]()
Обожавамм!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от elfinka
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
За жалост и при мен явно е така...Първоначално написано от Josefinne
Обичам да ми подаряват цветя..много мил жест,особено ако е без повод..най-много харесвам лилиума![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Дамм , много!
И няма да забравя в един ден как двама вече бивши ми подариха огромни букети..![]()
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Същото и при мен.Първоначално написано от elfinka
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Да, кара ме да се почувствам "някоя" .. макар че предпочитам нещо малко, но от сърце![]()
Преди ми се струваше тъпо,но сега като приятелят ми не ми е подарявал от половин година,идеята почва да ме блазни![]()
Ами може да се каже,че обечам цветятарно предпочитам да ми ги подаряват без повод..![]()
Да, но ей така както се разхождаме да ми го откъсне.
Точно.Цветето не е подърк а жест , говорим за роза и други подобни .Тези в саксий вече наподобяват на подарък. Поринцип да , харесва ми.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!