.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

срам ме е :(

Не мога да заговоря момиче нито момче (не съм гей ) !! ,на морето и на планяната ,ако хората с които се запознах не ме бяха заговорили нямаше никога нямаше да се запознаем срам ме е и имам страх да не се изложа а колкото до момичетата е адски гадно като съм в мола приятелите ми се са - man виж тази ква е сладка а на бас че ще я заговоря - и се отправят към нея с вдигната глава аз и с пистолет в главата трудно ще го направя като ги гледам връзниците ми , те се кършат по денсингите на детските дискотеки а аз седя в къщи и си боря тухлите в стаята ми ! Са ще съм 8 клас в ново даскало страх ме е как ще стане сприятеляването имал , имал съм приятелка , но разбирасе тя ме заговори , самочуствието също ми е адски ниско и също мразя гузарите щото предполагам се чуства неловко като някои казва че е най хубавия или прочия аз не мога да си кай това и затова ми е гадно а също и не мога да кажа на гаджето ми че е хубава само се мляскаме и не се поучава връзка затова се късаме !! Намирам го като проблем затова помощт!!
    P.С съжалявам за лошото писане но съм с абв латиница на кирилица :С

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    гей си
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Мии най-доброто решение е да се стегнеш малко. Опитай и ти като връстниците си да ги заговаряш и да се забавляваш. Дори да се изложиш ще имаш още доста време за да поправиш мнението на хората за теб. Ако седиш така и подтискаш всичко в себе си ще си останеш същия аутсайдер живеещ у родителите си до 30 годишна възраст.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ако все още не се усмелиш да заговориш хората около тебе и си останеш такъв затворен в себе си...абе като цяло сегашното ти държание ще ти повлияе и за напред в живота. Вече не си малък. Трябва да се стегнеш и да се научиш да НЕ си затваряш устата!

Бъди на принципа 'квото стане'. Едва ли ще загубиш нещо, ако се осмелиш да заговориш някого.

Насила хубост не става. Ако сам не поискаш да решиш проблема и да се вземеш в ръце, няма да стане. Излизай с приятелите си, моли ги да те запознават с хора, общувай и с времето ще се отпуснеш. Айде успех.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ние няма как да ти помогнем,ако в случая ти сам не можеш
    да си помогнеш..Просто трябва да се отпуснеш - Каквото стане,стане - Живота продължава..
    Запознай се с повече хора..Излизай с приятели и така..
    След време ще се отпуснеш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    има само 1 дума за теб - RETARD

спокойноо .. сега в 73-то АЗ ще те заговоря

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    Е преодолей го тоя срам бе.

И к'во, нима смяташ, че да хоиш и да се правиш на мъжага пред непознати момичета е много якооооо...

Ако наистина имаш желание да се запознаеш с някого, просто отиди и се запознай с него. Така или иначе какво ще загубиш, можеш само да спечелиш приятел.

Точно сега , щом се местиш в ново училище е момента в който да се отвориш малко и да преодолееш трудностите в опознаването и разговарянето.

Ако преодолееш срама, с гаджетата ще ти върви по-добре..

Аре късмет.
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

заговори някое момиче , това че си срамежлив те прави по забавен и момичето ще те хареса а ако се изложиш няма нищо за всичко си има първви път.нали се пак се учим от грешките си ..
    аз ако ме питаш предпочитам по срамежливите ;д

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хехе притеснението ти е голям проблем човече , ама спокойно няма ли го него всичко ще бъде наред. Обикновенно то се дължи на ниско самочувствие. ( Знам го от личен опит, преди и аз бях така ама сега не ми пука от нищо и от никого и правя голями простотии на които има да се смея цял живот). Може да е и от приятелите ти де.. зависи в ква компания се намираш също. Ако и те са затворени ти също ставаш такъв.
    Покачи си самочувствието.. бях чела някъде, че ако в продължение на определен период заставаш пред огледалото и сам си казваш какво харесваш в теб (нещо от рода на комплименти към себе си )ставало, но до колко е така не мога да ти кажа. Аз лично съм доста суетна и вечно стоя пред огледалото, нищо че не съм нищо особенно, най-обикновенно момиче.
    А колкото това до заговарянето на момичета, не е страшно . Аз съм момиче и не ям хора . Според мен просто отиваш при момичето и се представяш: "хей здрасти аз съм ----" . Ако те е срам да си говорите повече, от това искай и скайп или телефон, но според мен най-добре говори направо с нея. Намери нещо, което ще е интересно и на двама ви примери много- книги, филми, музика, мода, изкуство.... и така нататък.Можеш ако познаваш приятелките и да ги разпиташ какво харесва. НО НЕДЕЙ ДА КАЗВАШ, ЧЕ ХАРЕСВАШ НЕЩО КОЕТО ТЯ ХАРЕСВА АКО НЕ Е ТАКА! Това би било голяма грешка, бъди себе си. И последно покажи интерес като я питаш кво е правила през деня.. доста от момичетата обичат да разказват за себе си.
    Надявам се да съм ти била полезна, успех
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Приятел, не се разтройвай, обаче честно да си говорим - ОБРЕЧЕН СИ!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

А депресиращата музика вреди ли на самочуствието.Иначе мерси мн за съветите .
    § MuZiK Is PaRt Of LiFe §

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от pentxayc
    гей си
    аман от тъпи мнения

Отпусни се,няма от какво да се притесняваш.
    И аз бях като тебе някакво затворено момче,не излизах ит ака нататък,ама ме трясна пубертета и си казах край,сега ти е времето да излизаш да се кършиш по дискотеките,да си имаш гаджета,да се забавляваш..
    Не пропускай всичко това заради един срам,ще се научиш да заговаряш момичетата..разбери от какво се интересуват и захвани тема не е толкова сложно
    не се изказвай неподготвен,прасе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си