.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY Виж мнението
    С една бфф обикаляхме улиците и поздравявахме непознати с "Весела коледа", с коледни песни, прегръщахме се и ги поздравявахме хД
    Леле ти ме уби..тва е най лудото нещо което може да се направи ,, направо не знам нямам думи ;дд

по темата: ... ъхх ми просто не се гордея с тях ;хх ..
    Последно редактирано от SunnyBlue : 01-16-2012 на 11:40

Повече от фен Аватара на bлаck.cocaiнe

Cool

nyxu и SilverRain .. ако ще се биете казвайте къде ще е боя , че да идваме да скиваме женски бой хех бзк ;д

он: най - лудите неща ;д хахх ами те са си доста , но и аз като другите не се гордея много много с тях едно от най-лудите беше : една вечер бях в един приятел и вечерта имаше купон . на тоя купон аз се направих леща [както на всеки друг .. ] и след купона останах да спя в тях .. На сутринта беше останало още малко алкохол и трева и затова двамата с него се направихме леща,отново, и нали ние сме в един клас отиваме на училище , но беше останало още от тревата и зат`фа я взехме с нас и на даскало я пушихме във двора ама ни хванаха и ни заведоха при директора ам нали бяхме "много трезвени" , като почнахме и двамата да го псуваме не знам само как не ни изгониха ;хх ;дд
    Последно редактирано от bлаck.cocaiнe : 01-16-2012 на 16:26

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    да изпия 1 литър блек рам за 40 минути, после да се опитам да стигна до кенефа да повърна... резултата беше...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си