.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Повече от фен

Не е ли малко странно това ?

Качих снимки с приятеля си във facebook,след което той премахна таговете си от тях,аз го попитах защо и той каза,че искал да са си в негов албум,а не в ''снимки с мен''. Аз се съгласих и днес му казах да ги качи,но той отвърна,че сега не му се занимавало с това. Освен всичко друго-аз му казах,че за мен това е глупаво и доста плитко измислено и че ще кача снимките и ще му сложа таговете пак и ако го махне ще има проблем... той се ядоса и каза,че ще ги качи в понеделник,а според мен,както му казах и аз-да ги качи му отнема една минута и не би трябвало да му е проблем да го направи и сега...той нещо се ядоса,но не виждам причина да не качвам снимките ни или пък да не слагам таговете.. що за поведение ??

Човека може да не се харесва на снимките... бахти истерията за едни снимки, мрънкаш все едно ти е изневерил... ай вземи са успокой.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Човека може да не се харесва на снимките...
    И аз това щях да кажа.
    Какъв проблем за някакви си снимки....
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    Не,той не казва,че не се харесва на снимките,а ще ги качи в някой от следващите дни и на мен това ми се стори странно.

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Има си друга приятелка и просто не иска да се издава с тия тагове

Повече от фен
    От това ме е страх. Освен да го накарам да ги сложи като примерно дойде у нас и му влезем в неговия фейсбук и му кажа-качи ги сега ти. Да му видя реакцията. П.С. аз утре заминавам за 13 дни от града..

абе кво са едни снимки...щом не иска да е ги качва,не го юркай
    Усмихни се,живота е кофти

Повече от фен
    Просто не виждам логично обяснение за това да не иска да слага наши общи снимки...казва,че му харесват-тогава какво му коства да отдели една минута ? Явно нещо го спира..това ме притеснява.

Това са глупости...

Повече от фен
    На 20,лятото сме в един град,но след това учим в различни,бивши приятели сме,отново официално сме заедно от края на юни,преди си ходехме на гости в различните градове,в които учим от февруари някъде и така..

Повече от фен
    Ако отбележа по някакъв начин,че съм обвързана с него на неговия профил ще му излезе ли нещо ?

Повече от фен
    Ами не знам дали са глупости-просто не виждам причина да настоява да не му слагам таговете..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ех тоя Facebook и семейства развалял...Просто не се занимавайте с глупости.
    И аз като се ядосвах на моя преди и само си променях статуса при "връзки" ама...никва файда нема.
    Не се карайте за общественото мнение(facebook).

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Офф божеее,да ви имам проблемите!

Повече от фен
    Просто да ми обяснява,че не искал да му слагам тагове заради това,че снимките му няма да са в правилния албум и да чакам заради това да са в него(и то да отбележа в правилния СПОРЕД НЕГО албум) до понеделник ми се струва доста наивно обяснение за това защо не иска да му слагам таговете..

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Просто да ми обяснява,че не искал да му слагам тагове заради това,че снимките му няма да са в правилния албум и да чакам заради това да са в него(и то да отбележа в правилния СПОРЕД НЕГО албум) до понеделник ми се струва доста наивно обяснение за това защо не иска да му слагам таговете..
    Ха-ха, напиши под снимките имената ви в фейсбук с някоя програма, pait, photoshop и тн., тогава не може да махне тоя таг.

Град
    Paradise
    Доста глупаво е да се карате за такива неща. Какво значение всъщност има дали ще имате общи снимки във фейсбук? Задължително ли е някой да ви гледа личните моменти? Аз все си мисля, че като се обичате с някой, това си е нещо много лично и между вас си, а не за споделяне с още 100тина абоната... Имам 1 бивш, с който имах точно 1-единствена снимка в тоя сайт и не сме се и занимавали да я тагваме. Какъв изобщо е смисъла, че и чак такъв зор...?

Град
    Valley of the Sun
    Скъпа, разпадна ти се социалната мрежа! Не се вживявай толкова много... Може да не му е било на кеф да се занимава.. или наистина да не иска да си качва снимките там.. Gepime определено е по-добро място
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

Казал ти е, че ще ги качи-изчакай и не се ядосвай за глупости. Но ако изобщо не ги качи-за мен има само 1 обяснение-не иска друго момиче да ви вижда.Мислила ли си, че може да има друга в града, в който учи (казваш, че сте в различни градове) ?
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Бива ли да издребнявате толкова?

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Човека може да не се харесва на снимките... бахти истерията за едни снимки, мрънкаш все едно ти е изневерил... ай вземи са успокой.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sweety11
    Казал ти е, че ще ги качи-изчакай и не се ядосвай за глупости. Но ако изобщо не ги качи-за мен има само 1 обяснение-не иска друго момиче да ви вижда.Мислила ли си, че може да има друга в града, в който учи (казваш, че сте в различни градове) ?
    Да има момиче в града,който учи ми се вижда абсурдно,защото той така или иначе цялото лято си е тук,ако имаше-щеше да си остане там вероятно,щото и в нашия град не ходи на работа и няма какво толкова да го задържа(освен мен,родителите и приятелите му и т.н.) Дано да няма намерението като ме няма 13 дни да прави нещо,просто затова аз настоявах толкова,защото ми се стори съмнително..но мисля,че ме харесва прекалено,за да го направи. Дано съм права,май ме хваща параноята.

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Цитирай Първоначално написано от sweety11
    Да има момиче в града,който учи ми се вижда абсурдно,защото той така или иначе цялото лято си е тук,ако имаше-щеше да си остане там вероятно,щото и в нашия град не ходи на работа и няма какво толкова да го задържа(освен мен,родителите и приятелите му и т.н.) Дано да няма намерението като ме няма 13 дни да прави нещо,просто затова аз настоявах толкова,защото ми се стори съмнително..но мисля,че ме харесва прекалено,за да го направи. Дано съм права,май ме хваща параноята.
    да ти е дал някви поводи за ревност? едва ли...така че се успокой и престани да се вкарваш в някви измислени работи!Дребнаво е наистина и няма смисъл,излишни нерви само!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Повече от фен
    Не знам, в последно време ми говори някакви глупости от типа на това, че не иска другите му приятелки да знаят за мен и т.н., верно,че и аз му бях говорила простотии от типа,че ще си хвана друг,но тогава му бях ядосана за нещо ( за отношението му) и го бях изръсила това...не мисля,че има повод за ревност,но сега се чувствам неспокойна,защото заминавам,а и той като прави разни такива неща... ух,ще ми се да му вярвам и да знам,че иска да е само с мен,само че той е много странен тип и ми говори особени неща-не си изказва чувствата,даже ми ръси простотии и просто заради това не знам...леко съм объркана...

Може да не се харесва на снимките и за това да е премахнал таговете и да не ги слага .. Знам ли ...

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си