- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е ли малко странно това ?
Съжалявам , че ще трябва да го кажа, обаче теб май те гони панароята. На мен доводите на момчето ми се виждат съвсем логични и смислени, пък и може би някои хора не живеят във файсбук и благодарение на снимките си, та...Напълно ми се вижда смислено да не му се занимава точно в онзи момент. Баси, имаш даже страшно търпеливо гадже...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
охоо...не иска другите му приятелки да знаят за теб ??? Всичко е ясно-толкова ли си сляпа? Демек,, Ние ходим, но само двамата си знаем, а за пред общественоста съм свободен да си развявам ***" Аз мисля, че това момче не е за теб-щом те крие не му е чиста работата.Първоначално написано от make_you_mine
![]()
Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!
колко сте спрели,момичето се притеснява и много точно си казва да няма друга вие се правите тука на оригинални![]()
ако не си ги качи до обещания ден значи е съмнително ,на живо му кажи да не би някои да не трябва вижда това ? по реакцията ще усетиш ако разбира се каже не го питай защо тогава е обещал и не ги е качил ,толкова ли тряа да е зле да обещае и да не ги качи
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
точно това и аз мисля..и ебахти истерията..не се обиждай ама тва момче как не ти е теглило една майна като си му бучала така..Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Джийзъс. Повече от ясно е, че си има друга.![]()
You are broken, I can fix you...
Просто си досадна и го дразниш с глупостите си.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Май си нямаш работа и тормозиш гаджето си..![]()
![]()
Аз като го попитах : преча ли на нещо той се ядоса и каза стига си ми говорила глупости и т.н.
Срам го е, че ходите.. знам ли. Имала съм гадже, което пред мене се правеше на ангелче, а всъщност е разправял напред назад, че го е срам да ходи с мен по улицитеВ крайна сметка се разбира.. я си поговори с него.. това държание е гадно.
Оф, ае т'ва е пълната тъпотия. Честно. Не искал вече и т'ва означава, че го е срам от теб, че си има друга приятелка, че ти изневерява и бла, бла, бла. Я, се стегни малко. Ми просто не му се езанимавало тогава бе. То и на мен понякога ми казват "направи еди-какво си", което реално ще ми отнеме 1 мах 2 минути от свбодното време, ама казвам "ааа нееее, сега не ми се занимаваааа, послееее". Стига си се филмирала, иначе ще го издразниш прекалено много с глупостите си.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ох тези снимкис моя сме същата работа
Направил си нови снимки и му казвам прати ми ги и той почва : ааа стига с тези снимки писна ми вече само снимки искаш мрънкало
Ама си ги получавам разбира се , нали съм нахална
Иначе ,съмнява ме .. някой не иска да ги вижда и си търси оправдание , че ще ги сложи еди си кога . Или не се харесва на тях
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Моя преди няколко дена беше качил наши снимки от морето (без да ме е тагвал) и още щом ги видях го помолих да ги махне,защото не се харесвам на тях ... К'во толкова е станало?!
Е ако нямате нито една обща снимка ... Това е кофти.
Ако не сте се отбелязали на "Обвързан с ..." е още по-кофти,но ако е само заради тия снимки ... Не виждам нищо лошо![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ми вариянтите са два според мен - или го е срам, че ходите или просто не се харесва на снимките .. В единия случай е гадно, но съдейки по прочетеното ( от кога сте заедно, различни гардове и т.н. ) смятам, че просто не се харесва на снимките и не иска да ти кажеНедей да правиш толкова голяма работа за едните снимки, направете си нови, на които да се харесвате и двамата и ги качете и двамата и толкова
![]()
Първоначално написано от Slamdancer
![]()
![]()
![]()
Я поговорете и си изяснете всичко. Няма кфо да се крие.. ;]]![]()
същата 'параноичка' като теб съм ... от най малкото такова нещо бих почнала да си вадя изводите .. странно е наистина не мисля че би било проблем да имате снимки заедно ... ние например сме заедно от 9 месеца и половина и за това време имаме снимки заедно и въпреки това той не си е отбелязал семейното положение... Но все пак това си е само глупавияр фейсбук и няма смисъл от излишни нерви![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
може просто да не иска да ви виждат другите ..
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХ ХА ХААААА ХААААААХХАХАХАХАХАХХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХА АХ
ХАХАХХАХАХА
Ох...
ХАХАХАХАХА! ^^
Я скъсайте по-добре,щото си е махнал таговете.
ХАХАХАХАХАХАХАХХ ОМГ!
Човеко ти си супер зле.
Бива ли да те тревожи нещо толкова глупаво/елементарно?
ХАХАХАХАХАХАХ ох ХАХАХАХА ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да не са голи снимки,че само това придава някъв смисъл на простотийте ви с невротичното ти гадже.![]()
Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.
Хуу, че не съм ти аз приятел. Майните ти бяха гарантирани. Щял съм да си иам проблеми, ако съм махнел таговетеПървоначално написано от make_you_mine
![]()
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
да ви имам проблемите![]()
При нас го имаше същия проблем щото и моя човек не си качва наши общи снимки и в началото много се дразнех и мислех, че ме крие от някого, но сега вече не обръщам внамание, защото разбрах, че той си е такъв... Не обича личния му живот да е на показ и всеки да знае всичко, а фейсбука си е един голям клюкарник... Така че по-добре не се карайте за глупости - дори и да не качи снимките кво ти пука? Важното е, че сте си заедно и ви е хубаво-голяма работа, че няма да има снимки във фейсбук...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!