.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Съжалявам , че ще трябва да го кажа, обаче теб май те гони панароята. На мен доводите на момчето ми се виждат съвсем логични и смислени, пък и може би някои хора не живеят във файсбук и благодарение на снимките си, та...Напълно ми се вижда смислено да не му се занимава точно в онзи момент. Баси, имаш даже страшно търпеливо гадже...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Не знам, в последно време ми говори някакви глупости от типа на това, че не иска другите му приятелки да знаят за мен и т.н., верно,че и аз му бях говорила простотии от типа,че ще си хвана друг,но тогава му бях ядосана за нещо ( за отношението му) и го бях изръсила това...не мисля,че има повод за ревност,но сега се чувствам неспокойна,защото заминавам,а и той като прави разни такива неща... ух,ще ми се да му вярвам и да знам,че иска да е само с мен,само че той е много странен тип и ми говори особени неща-не си изказва чувствата,даже ми ръси простотии и просто заради това не знам...леко съм объркана...
    охоо...не иска другите му приятелки да знаят за теб ??? Всичко е ясно-толкова ли си сляпа? Демек,, Ние ходим, но само двамата си знаем, а за пред общественоста съм свободен да си развявам ***" Аз мисля, че това момче не е за теб-щом те крие не му е чиста работата.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Повече от фен
    колко сте спрели,момичето се притеснява и много точно си казва да няма друга вие се правите тука на оригинални
    ако не си ги качи до обещания ден значи е съмнително ,на живо му кажи да не би някои да не трябва вижда това ? по реакцията ще усетиш ако разбира се каже не го питай защо тогава е обещал и не ги е качил ,толкова ли тряа да е зле да обещае и да не ги качи
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Град
    Русе
    Опитай се да говориш с него...но ви трябва спокоен разговор

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Ако ваши приятели/познати/роднити/бившата му не знаят, че сте заедно.. може просто да не иска да знаят. Или не е сигурен във връзката ви и това колко ще издържите.. и да не ги качва напразно.. ндам. -.-

На колко сте? От колко време сте заедно?
    точно това и аз мисля..и ебахти истерията..не се обиждай ама тва момче как не ти е теглило една майна като си му бучала така..

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Джийзъс. Повече от ясно е, че си има друга.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на fenasf
    Просто си досадна и го дразниш с глупостите си.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Май си нямаш работа и тормозиш гаджето си..

Повече от фен
    Аз като го попитах : преча ли на нещо той се ядоса и каза стига си ми говорила глупости и т.н.

може би иска анонимност?

Срам го е, че ходите.. знам ли. Имала съм гадже, което пред мене се правеше на ангелче, а всъщност е разправял напред назад, че го е срам да ходи с мен по улиците В крайна сметка се разбира.. я си поговори с него.. това държание е гадно.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Оф, ае т'ва е пълната тъпотия. Честно. Не искал вече и т'ва означава, че го е срам от теб, че си има друга приятелка, че ти изневерява и бла, бла, бла. Я, се стегни малко. Ми просто не му се езанимавало тогава бе. То и на мен понякога ми казват "направи еди-какво си", което реално ще ми отнеме 1 мах 2 минути от свбодното време, ама казвам "ааа нееее, сега не ми се занимаваааа, послееее". Стига си се филмирала, иначе ще го издразниш прекалено много с глупостите си.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Ох тези снимки с моя сме същата работа Направил си нови снимки и му казвам прати ми ги и той почва : ааа стига с тези снимки писна ми вече само снимки искаш мрънкало Ама си ги получавам разбира се , нали съм нахална Иначе ,съмнява ме .. някой не иска да ги вижда и си търси оправдание , че ще ги сложи еди си кога . Или не се харесва на тях
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Моя преди няколко дена беше качил наши снимки от морето (без да ме е тагвал) и още щом ги видях го помолих да ги махне,защото не се харесвам на тях ... К'во толкова е станало?!
    Е ако нямате нито една обща снимка ... Това е кофти.
    Ако не сте се отбелязали на "Обвързан с ..." е още по-кофти,но ако е само заради тия снимки ... Не виждам нищо лошо
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ми вариянтите са два според мен - или го е срам, че ходите или просто не се харесва на снимките .. В единия случай е гадно, но съдейки по прочетеното ( от кога сте заедно, различни гардове и т.н. ) смятам, че просто не се харесва на снимките и не иска да ти каже Недей да правиш толкова голяма работа за едните снимки, направете си нови, на които да се харесвате и двамата и ги качете и двамата и толкова

Цитирай Първоначално написано от Slamdancer
    Има си друга приятелка и просто не иска да се издава с тия тагове

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Я поговорете и си изяснете всичко. Няма кфо да се крие.. ;]]

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    същата 'параноичка' като теб съм ... от най малкото такова нещо бих почнала да си вадя изводите .. странно е наистина не мисля че би било проблем да имате снимки заедно ... ние например сме заедно от 9 месеца и половина и за това време имаме снимки заедно и въпреки това той не си е отбелязал семейното положение... Но все пак това си е само глупавияр фейсбук и няма смисъл от излишни нерви
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на lyfche
    може просто да не иска да ви виждат другите ..
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Мега фен
    Град
    <3
    ХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХ ХА ХААААА ХААААААХХАХАХАХАХАХХАХАХА АХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХА АХ
    ХАХАХХАХАХА

Ох...

ХАХАХАХАХА! ^^

Я скъсайте по-добре,щото си е махнал таговете.

ХАХАХАХАХАХАХАХХ ОМГ!
    Човеко ти си супер зле.
    Бива ли да те тревожи нещо толкова глупаво/елементарно?
    ХАХАХАХАХАХАХ ох ХАХАХАХА ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Да не са голи снимки,че само това придава някъв смисъл на простотийте ви с невротичното ти гадже.
    Математик, които не е в известна степен поет, никога не може да бъде истински математик.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Не е ли малко странно това ?

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Качих снимки с приятеля си във facebook,след което той премахна таговете си от тях,аз го попитах защо и той каза,че искал да са си в негов албум,а не в ''снимки с мен''. Аз се съгласих и днес му казах да ги качи,но той отвърна,че сега не му се занимавало с това. Освен всичко друго-аз му казах,че за мен това е глупаво и доста плитко измислено и че ще кача снимките и ще му сложа таговете пак и ако го махне ще има проблем... той се ядоса и каза,че ще ги качи в понеделник,а според мен,както му казах и аз-да ги качи му отнема една минута и не би трябвало да му е проблем да го направи и сега...той нещо се ядоса,но не виждам причина да не качвам снимките ни или пък да не слагам таговете.. що за поведение ??
    Хуу, че не съм ти аз приятел. Майните ти бяха гарантирани. Щял съм да си иам проблеми, ако съм махнел таговете
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен
    Град
    увас ;p
    да ви имам проблемите

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    При нас го имаше същия проблем щото и моя човек не си качва наши общи снимки и в началото много се дразнех и мислех, че ме крие от някого, но сега вече не обръщам внамание, защото разбрах, че той си е такъв... Не обича личния му живот да е на показ и всеки да знае всичко, а фейсбука си е един голям клюкарник... Така че по-добре не се карайте за глупости - дори и да не качи снимките кво ти пука? Важното е, че сте си заедно и ви е хубаво-голяма работа, че няма да има снимки във фейсбук...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си