- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- прическа за плаж
искам да ви попитам как си правите косата,когато ходите на плаж(на море),защото на мен др седмица ми предстои заминаване за море и нз как да си правя косата като ходя на плаж.Имам далга коса но е много напластенаи като си я направя на плитка започват пластовете да старчат и не става хубавоАко някой може да ми помогне със съвет щте съм му много благодарна
[/quote]
а защо не най-обикновена конска опашка![]()
или пък хвани по-късите пластове със шнола и готово
не виждам защо трябва да се прави нещо по-специално..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Докато се препичам на слънце си я вързвам нагоре да мога да изгоря по хубаво,но когато вляза в водата си я пускам.Никога не съм мислила да си правя специялна прическа когато ходя на плаж![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
И аз така ^
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
+1Първоначално написано от ElinoOor
и аз не си правя нищо специално, съвсем нормално си я връзвам и така :P
ами попринцип си я връзвам на опашка .. а като съм във водата я пускам![]()
що пък ти трябва спец прическа? аз на плажа огивам примерно с пусната коса и после я връзвам по някакъв начин с ластика
мерси за саветитене сам казала че искам по специална прическа .Междудругото и на мене ми хрумна идеята с конската пашка,но вече ми омразна.И просто исках нещо по различно
![]()
прическа ли
конска опашка и айдее![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Защо не опиташ с шалче или лента за коса в цветът на банският ти..ще се получи доста красиво..
![]()
И моята е на пластове ама се пак успявах да я вържа на кок (който беше винаги като гнездо ,ама тва е отделен въпрос) Не е от особено значение на плажа как ще ти е косата
![]()
ами за да не ти пречи косата може да си сплетеш или някой друг да ти сплете малки рибени кости![]()
Аз си я оставям така... пусната, защото обичам да я мокря, а не е много удобно когато е вързана. Но бих използвала шнола. Вчера си взех една с жирафешки мотив(вместо черна например е като кожата на жирафите) от Овиес (маркова, хехехе).
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
О аз пусната не я издържам само от жегата...Ама примерно се кефя на плиткиили хваната с шноли и фиби
Вържи се или я пусни просто така. Не ти трябва прическа - смешно е. На морето се нагледах на лигли с много черно по очите,фдт и изправени коси - ужасно смешно.
Stay up all night with the stars *
Благодаря на всички за хубавите съвети,а както се каза по нагоре в едно мнение няма смисъл от изправени коси и т.н.Смятам да я жаржа с ластик или шнола или пак да си взема ленка за коса с цвета на банския ми![]()
Аз лично не се харесвам с прибрана коса и за това си я оставям пусната.
А иначе ти може да си направиш плитка настрани.Стои супер яко.
*Being happy doesn't mean that everything's perfect.It means that you've decided to look beyond the imperfections.
BranNewEyes и аз мислех да си напр плитка обаче косата ми е мн напластена и като я сплета всеки път щтръква нещо от някаде![]()
Връзвам я на кок най-горе.
Running is my drug and I am overdosed ..
eми ..рибена кост и си готова![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
на плаж ходя вързана на кокче за да се изпека възможно най - добре гримове прически излишно и смешно.. чак е грозно да видиш на плажа момиче с бански перф изправена коса обем молив за очи спирала гланц и какво ли не по нея...![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"