.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Цикъл, ъ?

Град
    Шумен

Цикъл, ъ?

така.
    начи - попринцип ме боли корем само първия, много рядко втория ден на менструацията толкова.
    но този път, вече 4ти ден.
    адските болки. треперя, не мога да стана от леглото. повръщам с литри. мръзна при 30 + градуса ..

майка ми казва, че е от това, че съм неразположена.
    много ми се иска да и вярвам.
    мнооого моля, мнения? на някой случвало ли се е?
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Супер фен Аватара на Djuff
    Някъв вирус си хванала явно.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Може би наистина е от неразположението. Все пак щом повръщаш и мръзнеш...малко странна работа! Чувала съм за една болест, която се появява по време на менструация и има симптоми подобни на твоите! Някакъв синдром беше, но не се сешам какъв. По-добре се обърни към лекар!

Град
    България
    ^Токсичен синдром май беше. Сега се сетих.

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Може би наистина е от неразположението. Все пак щом повръщаш и мръзнеш...малко странна работа! Чувала съм за една болест, която се появява по време на менструация и има симптоми подобни на твоите! Някакъв синдром беше, но не се сешам какъв. По-добре се обърни към лекар!
    всъщност да - и аз съм чувала ама май беше от тампони някакъв шоков синдром, но съм с превръзка.
    тука не, че не знам, че трябва да отида на лекар - при първа възможност съм там.
    Но майка ми е навън, а както казах не мога да мръдна ;х
    само искам да знам има ли особено причина да се притеснявам и дали съм само аз.
    аа току що светnах, че личната не бачка в събота

10х anyway
    -You, obviously. *smile*
    _________

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    всъщност да - и аз съм чувала ама май беше от тампони някакъв шоков синдром, но съм с превръзка.
    тука не, че не знам, че трябва да отида на лекар - при първа възможност съм там.
    Но майка ми е навън, а както казах не мога да мръдна ;х
    само искам да знам има ли особено причина да се притеснявам и дали съм само аз.
    аа току що светnах, че личната не бачка в събота

10х anyway
    Ами да така беше, май от тампоните се получаваше това нещо, обаче някъде бях чела, че може микроб да се пренесе, дори и когато си с превръзки! Не искам да те плаша. Ако продължава да е така и утре отиди в болницата. Там все ще има някакъв лекар нищо, че ще е неделя. Просто за твое добро е да разбереш дали ти има нещо!

Град
    България
    Нали нормално е да имаш болки през цялата менструация и коремът ти да е подут и да се чувстваш неразположена, обаче това да повръщаш нон стоп и да те тресе при 30 градуса не ми се струва нормално за една менструация. Може пък и да е нормално, но аз да не съм го чувала и да не го знам!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Няма значение дали си с тампом или превръзка. TSST-1 си дебне.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Не се притеснявай,може би просто си настинала и като се е"смесило" с цикъла ти...ии дааа..
    И аз имах такъв период,в който не можех да стана(а по принцип не ме боли чак толкова много) но тогава бешеееееееее...отврат!
    Та..спокойно,не е сериозно.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    Не се притеснявай,може би просто си настинала и като се е"смесило" с цикъла ти...ии дааа..
    И аз имах такъв период,в който не можех да стана(а по принцип не ме боли чак толкова много) но тогава бешеееееееее...отврат!
    Та..спокойно,не е сериозно.
    Добре обаче момичето ти казва, че повръща с литри и я тресе на 30 градуса, а за една менструация това НЕ е нормално!

Град
    Шумен
    мерси за бързите отговори хора
    смятам мънинко даже като ме отпусне да тичкам до болницата.
    ии пак мерси
    -You, obviously. *smile*
    _________

според мен е нормално майка ми ми е казвала че има такива симптоми мен също много ме боли корема кога съм неразположена изпий едно хапче нош па бускуллизин или там каквото имате не се притиснявай

Не пиша по въпроса, надявам се авторката да не се сърди, но няма смисъл да правя нова тема искам да питам нещо относно тампоните.. ако преди поставяне конеца се дръпне леко ще си проличи ли ако е скъсан или изобщо има ли начин да се предотврати скъсването на конеца понеже става много кофти

Има 3 варианта:
    1- просто е от цикъла
    2- вирус
    3- синдром на токсичния шок, ако използваш тамони вероятноста да го имаш е по-голяма, но дори и да не използваш пак има такава.

Цитирай Първоначално написано от AintNoSunshine
    Не пиша по въпроса, надявам се авторката да не се сърди, но няма смисъл да правя нова тема искам да питам нещо относно тампоните.. ако преди поставяне конеца се дръпне леко ще си проличи ли ако е скъсан или изобщо има ли начин да се предотврати скъсването на конеца понеже става много кофти
    Преди поставяне дърпай рязко кончето(но не прекалено рязко) и ако нищо му няма поставяй тампона.

Аз доста често първия ден повръщам и треперя леко.Да не говоря за болката...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    От неразположението е.
    Аз винаги го карам така.
    Ужасно е...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    От неразположението е.
    Аз винаги го карам така.
    Ужасно е...
    + обаче на мен ми става много горещо,не студено
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    От неразположението е.
    Аз винаги го карам така.
    Ужасно е...
    + обаче на мен ми става много горещо,не студено
    И аз съм така....ужас е

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    Шумен
    ох, не знам дали на някого му пука, но искам да се оплача от лекарското нехайство в днешно време.

та отивам аз с последни сили при дежурна лекарка и казвам каквото ми има, като тя кима при всяка дума и си гледа нещо на компютъра. Споменавам накрая, че съм в цикъл и тя отмества поглед от екрана и с пълно пренебрежение ' абе момиче, опашка има отпреде - болни чакат, ти тука се гевезиш. отивай пии хапче и толкоз .'
    Ами извинявай много - поне да ме беше прегледала ли нещо .
    възмутена съм хора ..

ако ми има нещо ще си го отнесе едно хубаво
    -You, obviously. *smile*
    _________

Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    ох, не знам дали на някого му пука, но искам да се оплача от лекарското нехайство в днешно време.

та отивам аз с последни сили при дежурна лекарка и казвам каквото ми има, като тя кима при всяка дума и си гледа нещо на компютъра. Споменавам накрая, че съм в цикъл и тя отмества поглед от екрана и с пълно пренебрежение ' абе момиче, опашка има отпреде - болни чакат, ти тука се гевезиш. отивай пии хапче и толкоз .'
    Ами извинявай много - поне да ме беше прегледала ли нещо .
    възмутена съм хора ..

ако ми има нещо ще си го отнесе едно хубаво
    И на мен ми се е случвало подобно нещо.Влизам в кабинета и и викам , че не ми е идвало от 4 месеца и тя вика нищо ти няма и някви такива, но аз и се завиках и ми даде направление!

macka ne se trevoji tolkova sigurno e ot nerazpolojenieto kakto spomenaxa do sega men me boli prez cqloto vreme . Imam edna priqtelka koqto sa6to nemoje da stane ot legloto mnogo e zle prez tezi dni. Moje da ide6 na lekar za da si spokoina 4e ti nqma ni6to az taka pravq :P

Мене само първия ден много ме боли и понякога повръщам.
    През другите дни съм наред и не ми се е случвало нещо подобно на твоето.
    Когато ми дойде за първи път преди три години някъде не ме болеше изобщо.И то в продължение на почти две години ми нямаше нищо,когато ми идваше.Дори се чудех за какви менструални болки говорят другите...И след това отведнъж като почна на първия ден да ме боли супер жестоко.Не можех да стана от леглото,повръщах и т.н.Но нищо ми нямаше,при мен е просто от неразположението.
    Може и при теб да е нещо подобно.
    Незнам дали добре го обяснявам,но се надявам да си ме разбрала,за да не се притесняваш.
    Не вярвам да си хванала някакъв вирус или нещо такова,но ако искаш се прегледай както казаха преди мен.
    Виждам,че темата е от преди няколко дни-дано ти е минало вече.
    Fashion is my passion.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си