.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Да бих се притеснявала от нея.Не бих го помолила да избира между мен и нея,защото ще е твърде егоистично от моя страна,ако той се чувства добре с нея,ако тя е добър събеседник,няма смисъл да го карам да я игнорира.Бих го помолила да не и споделя всяка подробност от взаимоотношенията ни,въпреки че съм сигурна,че няма да ме послуша.Нали за това са уж най-добрите приятели за да им споделяш...до тук добре,но може да настъпи и обрат в отношенията им.Например приятелството да прерасне в любов.Възможно е!Така,че стигаме до извода,че ревността е напълно нормална да я има тук,и не се притеснявай да ревнуваш.И според мен ще е добре,ако не я отбягваш,а да се запознаеш с нея,да разбереш какво цели,или що за човек е.Нищо не губиш,ако по този начин,туко виж случайно спасиш връзката ви от "лошата най-добра приятелка" или пък другата крайност-може да станете приятелки,и да я харесаш .Успех.

Супер фен Аватара на fenasf
    Да.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Ами, съветвам те да се запознаеш с нея...Вместо обаче да й заявиш пълномощно, кажи на гаджето си "Ами айде да направим един общ с тримата, да си говориме малко глупости, да убиваме време". Няма как да ти откаже, ако наистина държи на теб. Опознай това момиче, за да видиш какъв човек е и дали е способна да направи нещо такова (под "такова" имам предвид да те раздели с гаджето).

Град
    plovdiff ;]]
    от най-добра приятелка може да стане и нещо повече особено ако тя го харесва ... все пак той и има доверие и тя много лесно може да го манипулира не го позволявай и поговори с него ... поне се запознай с момичето и всичко ще ти стане ясно
    и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си