- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос и към двата пола
Аз също съм ревнива, но то си зависи от човека и ситуацията. Ако го харесва, но не му го показва постоянно и не вреди по никакъв начин на връзката ни няма да имам нищо против да си общуват и да бъдат пирятели, но ако нон-стоп му вре в очите че иска да е с него и прави някакви интриги и магарии, с които да ни навреди на отношенията... естествено, че няма да го търпя това нещо. Ще му кажа да избира или аз, или тя макар че тия улптиматуми не ги обичам... При мен се случи така че бившото ми гадже се оказа най-добрия ми приятел след връзката ни. Но сегашния направо издивяваше от ревност като чуеше за бившия и за това, че сме приятели и си споделяме и т.н. и ме накара да избера. Аз не исках, но в крайна сметка положението накрая беше станало много сериозно и се наложи да избера сегашния и да разваля приятелството си с бившия... Тъпо от моя страна, но нямах друг избор...
Ако твоя се вижда с онова момиче 1-2 пъти на 6-7 години значи няма никаква опасност нещо между тях да се получи, защото едва ли ще се захване с виртуална скайп връзка...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!