.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: приятелка

приятелка

Здравейте!Имах една много добра приятелка с която споделях абсолютно всичко,но сега всичко се промени!Тя се промени .. Отиде за две седмици на село и когато се върна ми разказа какво е правила и т.н. но ми каза,че е започнала да пуши.Там се е запознала с две момичета,които са пушили и тя е решила да пробва и и е харесало и сега пуши!Тя не се държи по дръпнато от мен,пак ми е толкова добра приятелка,пак си ме обича,но не знам мен нещо ме спира да бъда толкова близка с нея,а аз много си я обичам и не искам да я загубя!Сега тя не се вижда с тези две момичета.Кажете ми какво да направя!Как да превъзмогна това,което и се е случило там и да няма нищо,което да ме спира пак да сме толкова близки!

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    ОМГ...Само тва мога да кажа..Какво като пуши нали ти е фр забога
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Супер фен Аватара на Djuff
    Какъв е проблема че пуши?Това на теб не ти вреди, нали?Много ще е тъпо ако я заебеш само защото ПУШИ .

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Голяма работа,че пуши!

Град
    Plovdiv
    това е под влияние на бисквитите барни , вафлата свежест и цитронадата трябва да се пречисрти с мазна баница намазана с глюкоза
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Какъв е проблема че пуши?Това на теб не ти вреди, нали?Много ще е тъпо ако я заебеш само защото ПУШИ .
    ти май не си чувал/а за термина "пасивен пушач"?

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    ти май не си чувал/а за термина "пасивен пушач"?
    Ами всички сме малко или много такива,но да изоставиш приятелка затова ,че пуши ми се струва смешно
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Опитай да поговориш с нея.
    Наблегни на това че я обичаш и не ти е приятно да я гледаш как си вреди. Но не се опитвай да я изнудваш, най-много да си съсипете приятелството. Ако това е нейното решение, ти, като една истинска приятелка, трябва да я подкрепиш.

Град
    Дружба
    тя щом си е наумила, че ше пуши.. няма връщане.. за да се хареса на ония там, е пропушила.. сега да ги откаже и да покаже слабост? КАК ТАКА?!

Супер фен Аватара на diksi
    Не си и родител на твойта приятелка. Щом е решила да пуши не трябва да я съдиш.. Това е личен избор, това са си нейните бели дробове, това си е нейният ЛИЧЕН живот. Ти като приятелка трбва да си с нея независимо каква е.. Защото хората сме като една банкнота - независимо колко смачкана кална и мръсна е една петолевка, тя пак си остава същата по стойност.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    След 1-2 години ще придобиеш резистентност към пушачи и ще спре да ти пука... личен опит
    А и тя пуши само от 2 седмици...сега не е на село и е в различна среда, и сигурно ще спре. Ако проблема не се разреши от само себе си, можете да се разберете да не пуши, когато си с нея.
    I'm yours.

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug
    След 1-2 години ще придобиеш резистентност към пушачи и ще спре да ти пука... личен опит
    А и тя пуши само от 2 седмици...сега не е на село и е в различна среда, и сигурно ще спре. Ако проблема не се разреши от само себе си, можете да се разберете да не пуши, когато си с нея.
    на сичките, които говорят за тва, как "тва са си нейните дробове"..

ВИЕ МАЙ НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ПОНЯТИЕТО "ПАСИВЕН ПУШАЧ"?! Не е само за нейните бели дробове...

до цитирания/та - ква резистентност си изградил/а? Да вдишваш дима без да ти иде да се изкашляш? Тва не е резистентност

Пропуши и ти.

туко виж вече дошъл края на света.

Ако виждаш че вече на сте толкова близки по-добре я остави...Тя е решила така ,след време ще съжалява...А относно това че вече пуши-неин избор вреди на себе си ... айде Успех !

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от YourFavouriteDrug
    на сичките, които говорят за тва, как "тва са си нейните дробове"..

ВИЕ МАЙ НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ПОНЯТИЕТО "ПАСИВЕН ПУШАЧ"?! Не е само за нейните бели дробове...

до цитирания/та - ква резистентност си изградил/а? Да вдишваш дима без да ти иде да се изкашляш? Тва не е резистентност
    нямах предвид буквално. просто казвам, че авторката като порасне малко, и като почнат да я заобикалят все повече и повече хора пушачи, ще спре да й прави впечатление или да съди хората по това.
    и аз мразя цигарения дим, но просто спря да ми прави впечатление...
    I'm yours.

Супер фен Аватара на fenasf
    И кво като пуши ? Ти пък почни да се напиваш
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    И кво като пуши ? Ти пък почни да се напиваш
    емм да ..
    awerw

Зарежи я и отивай да си играеш с куклите!
    As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.
    Always in my heart

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си