.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Повече от фен Аватара на blueberryyy

Лентички за нос Purederm

Става дума за лентички , които се залепват на носа , стои се малко , след което се махат и се очаква чиста кожа , без черни точки и т.н. Има ли някой , който да ги е използвал и какви са отзивите ? Наскоро си ги взех и веднага щом ги пробвам , ще кажа резултата...
    http://beautycosmetic.biz/purederm-p...ml?language=bg - малко повече информация

и аз използвах такива, но моите бяха на нивеа..
    нямаше никакъв резултат..
    аз си ги махам сама с парна баня.. и после се напръсквам с термална вода, за да се затворят порите.. : ))
    go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...

Голям фен Аватара на MissBianka
    пробвала съм ги и не бих казала, че се изчистват всичките черни точки.махат се само по-повърхностните, но тези които са по-дълбоки няма как да се премахнат.но като цяло се забелязва ефект , малко или много. но трябва да се ползват редовно, защото порите се замърсяват много бързо и новите черни точки са на лице. Така че колкото по-често, толкова по-добре

Сега си сложих да изпробвам една и носът ми пулсира , което означава че има някаъв ефект , защото знам , че на рани като се сложи йод ии започне да пулсира , значи се събира гной . Ще видим де... то вече какви ли не глупости съм пробвала...

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    а дали ще стане и някъде другаде освен на носа тъйкато имам в близост до устната ,ии съвсем мънички на бузите..
    ??

Тия неща можите да си ги направите в домашни условия и ще ви излезе почти безплатно.

Смесвате желатин и прясно мляко 1:1.Получава се смес,която малко прилича на топяща се захар.След това слагате в микровълнова за десет секунди на High и нанасяте тънък слой на кожата с четка по ваш избор.Чакате да изсъхне и бавно премахвате.Важно е да работите докато е още топла сместа.Съдът най-вероятно ще е горещ,но тя не е.Все пак пробвайте върху ръката си и ако е твърде топла изчакайте минута-две.
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Аз съм ги ползвала...отлепи ми кожичката на носа. Обаче имаше ефект. После няма да ти казвам колко неща имаше по самата лентичка
    Дори не бях подозирала, че имам нещо подобно. Всичко махна...
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Лентичките действат , наистина . Аз си ги взех от Метро и имаше само за нос и още една маска за лице , ама тя май не еше на този принцип . Иначе разбрах че на Nivea има и за брадичка , но не действали много-много.
    А за да не се отлева и кожата , трябва да се намокри лентичката преди да се отлепи , така става много по-лесно.
    Това , което krokkrok предложи ми изглежда интересно и ще пробвам следващия път .

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз съм ползвала и имат ефект
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    а за колко време ви стигат пише вътре ,че са 6 лентички

Да ви попитам в Метро в Пловдив някой виждал ли ги е или изобщо в което и да е магазинче тук.Смятам и аз да ги пробвам
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си