- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какво мислите за този лаптоп
ASUS K50IJ-SX263L
В понеделник възнaмерявам да си го купя . Какво мислите ще тръгват ли игри като PRO EVOLUTION SOCCER 2010 ? И NBA 2010K
Ще го ползвам за : Филми , музика , игри и чат
Добре ми се струва лаптопчето, като за игрите предполагам ще вървят, ама няма да са много красиви... Като гледам видео картата е с 64MB собствена видео памет!![]()
Доом , взимам точно този по причината че ще го взимам от VIVACOM , ще си подновявам договора , та реших и да се възползвам . До колкото гледах този е най добър . Другите са c по стари процесори . Какво имаш предид с \" много красиви \" ?Първоначално написано от doomkillerr
Може би има предвид че графиката няма да е перфектнаПървоначално написано от transformable
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Видеокарта 64MB?Не знаех, че още се произвеждат такива
пп: Забрави за новите игри!
Не ми трябва перфектната графика . Важно е да не забива / лагваПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Тая видео карта може да и се share-ва до 1700+ MB (колко е там стандарта не ми се смята), не че има особено голям смисъл да се share-ва толкова
btw и аз искам да си взема нещо от тия промоции ама изчаквам още ... може да пуснат някой лаптопче 12" трябва ми за работа на мен![]()
Благодаря на всички. Взех лаптопа, знаете ли колко трябва да го зареждам ?
![]()