- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запитване
Искам да направя едно запитване - какви момичета харесвате слабички, пълнички или закръглени и какво точно разбирате под тези понятия. Мерси за вниманието![]()
Момиче съм,темата явно е за момчета!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
90 60 90
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Дебели,слаби.....Повечето харесват слаби с хубави форми.До кога ще го чепкате това??? Има поне 2,3 такива теми.
Това е 4546574535 тема подред с такова запитване...![]()
90 - височина,Първоначално написано от LuxurySk0B
60 - обиколка на бицепса,
90 - коефициент на интелигентност, предполагам![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Дебели, лоени топки, които е по лесно да бъдат прескочени отколкото заобиколени, да са по яки от мен, да имат белези, акне и брадавици по лицето! А да и да не забравим да са тъпи на бургия и да задават тъпи въпроси като този с които да те вбесяват nonstop!
Мноо си па взискателен, уеПървоначално написано от GregoryHouse
Имаме пещерняшки идеали и харесваме единствено копия на статуетката на майката земя.
въобще не е важно дали едно момиче е слаба или дебела.. щом си си я харесал ще бъдеш с нея, защо винаги трябва да гледаме външността.. по-добре една сладка дебеланка.. ама добра и умна.. отколкото една без мозъчна кукла-скелет![]()
Привлекателни.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
по възможност и да не гледа километража и да HE ми прави забележка за скоростта 300 +![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg