- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако имаш добър английски, може да си заинтересован...
дравейте,
първото, което искам да кажа е, че ако нямате английски на прилично или дори доста добро ниво, няма смисъл да дочитате до край, тъй като сигурно ще ви е скучно.
А за останалите...Ето какво предлагам:
Писане на статии на разнообразни теми /обикновено са интересни/, но има и някои, които отнемат повече време- те обаче са рядкост! Статиите са с различна дължина- обикновено 300, 400, 450 или 500 думи!
Трябва английския ви да е добър, да не правите грешки, а колкото до съдържанието- пише се общо взето каквото ви дойде на ум, стига да е достоверно.
По принцип истината е, че богат с писане не можеш да станеш- но ако отделята целия си следобед, мисля че няма да има проблем да си докарвате по ок. 15 лв на ден.
Ако има някой заинтересован, може да започне веднага! А колкото до плащането, знам, че повечето сигурно ще се съмняват. Но мога да плащам веднага след изпращането на статия- да кажем изпращате ми я в 17 00 часа и до 22 00 ще получите заплащане чрез Пейпал!
Ами това е всичко...май! Ако има някакви въпроси, готов съм да отговоря!
темите за какво ще бъдат използвани - някъв сайт на определена тематика или.. изобщо не даваш информация. всеки може да ти напише на правилен английски с 500 думи само глупости
Ами значи темите се използват за различни цели- някои за реклама на продукт, по-малка част за сайтове, но най-често са просто информативни статии.
И мисля, че не се сте ме разбрали относно това, което казах, че може да се пише каквото Ви дойде на ум. Имах впредвид, че просто не е нужно информацията, която давате да е 100% вярна, статистически доказана и т.н. Причината е проста- проверява се за граматически грешки, а не фактически! Разбира се, недопустимо е да се изпращат някакви несвързани изречения като статия! Веднага ще бъде отхвълена.
По-скоро това, което имах впредвид е следното. Например темата е secrets for losing weight. Тази тема напълно предразполага към "свободни съчинения"- може да се пише как не е хубаво да се гладува напълно, хубаво е да се пият течност и т.н....- точене на локуми. Но все пак общият тон трябва да е информативен и да звучи всичко достоверно!
Общо взето, това е!
"около" 15 лева на ден? Назови точната сума. Една статия - едиколко си, две - едиколко си и т.н.
Hello people today we will speak about the drugs .
That is one big problem on the earth .the best way to stop them is never to start them . Most of the teens start to smoke or taking drugs when his friend or same one say : try "its cool " or "you will like that - but don't listen them be your self if they are your friends they will never say such thing to you .
A lot of kids have this problem whit his friends like - " if you don't try we will live you alone " just find new friend and live them . A lot of teens died when they take a lot of drugs .You buy them just to die. And the parents don't make good when they smoke . if they have child maybe he or she will say " my mum tho that and i want to try " or" if i make that i will look like a big man/woman " . само това измислих 157 май не ми се пишеше повече а и май съм объркал времената!
![]()
Сега публикувам и два абзаца от 1 тема, за да се ориентирате горе-долу какво качество ми трябва!
Разбира се, дори и да сте малко под това ниво, не е проблем! Тази статия е на едно сравнително високо ниво..
По-скоро я давам, за да се ориентират желаещите какъв тип писане ми трябва, а не какво трябва да е нивото на английския.
ceci, не че нещо, ама човекът каза без грешки. А при теб не са само времената объркани, на практика си е всичко...
И може би щях да искам, ако а) не бях мързел и б) имах пейпал.![]()
Права си, че в текста на Цеци има доста и сериозни грешки. Но след малко по-цялостна граматическа корекция, дори и този текст би могъл да е от достатъчно добро качество, за да бъде приет и заплатен!Първоначално написано от WaterLilly
Аз съм приложил текст от един от хората, които пишат статии за мен- може и да не е перфектен, но качеството е повече от достатъчно за мен! Ето защо казах, че дори и хора, които смятат, че не могат да пишат толкова добре, също са добре дошли! Общо взето, най-цялостно се разбира дали човек става или не, когато напише пробна и кратка статия на определена тема!
А относно твоите причини да не се захванеш, ето какво бих казал. Първо, относно Пейпалът- регистрацията е напълно безплатна! И можеш да си я направиш дори и в този момент. А относно мързелът- не мога да ти помогна, за съжаление
Иначе аз мисля, че съм чел твои постове в теми, касаещи английския и наблюденията ми са, че нивото ти е повече от достатъчноНо щом нямаш време и желание, няма какво да се направи..
![]()
Значи темите, по които се пишат статиите, ние ли си ги измисляме, или ти ни даваш от какво да изберем? Защото аз бих могла да напиша максимум 3-4 за неща, които ме вълнуват, и темите ще ми се изчерпат.![]()
Бих искал да се включа.. Но и аз нямам PayPal(няма да е голям проблем, де).. Само дай още малко инфо..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
С радост бих се заела с нещо подобно.![]()
Само да попитам,определени теми ще ни бъдат възлагани или каквото решим?
И седи въпросът с Paypal,нямам кредитна карта.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Радо, влезеш ли във форума, гледай да пишеш тука, че наистина ме заинтригува..![]()
Дай направо скайп..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Лайк![]()
Имах ПейПал, но нашите решиха, че пазарувам прекалено много, и решиха да затворят акаунта. Утре/вдругиден ще отварят сметка за мен и бих могла да се включа тогава. Имай ме предвид![]()
I'm stronger, Go harder, I'm a monster, I conquer
Dominate anything I want ta.
My passion
My skill
My focus
My hunger
Just to put it simple I'm the ****
Бих искал точно да разбера колко плащаш на статия и тогава ще обмисля предложението ти![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Сигурен ли си, че "secrets for losing weight" е граматически правилно?
Аз съм заинтересован. Как мога да се свържа с теб? Skype, email, ЛС?![]()
Радо, викаш без грешки а твоята статия има бая от тях![]()
Не, темите ви ги задавам аз! Например, днес ми казвате, че искате 10 статии за деня. Веднага ви изпращам 10 теми и почвате работата по тях! Така че темите няма как да изчерпят, повярвай миПървоначално написано от WaterLilly
![]()
Кажи, по-конкретно каква информацията те интересува! Мисля, че съм разяснил всичко. Ако искаш можеш да ми зададеш въпросите си и чрез ЛС- за мен не е проблем!Първоначално написано от wali00
Както вече казах, темите ще са Ви възлагани!Първоначално написано от Extremescream
А въпросът с ПейПал мисля, че не е сложен. Не е задължително да имаш кредитна карта при положение, че те се издават само на пълнолетни лица, а за да имаш ПейПал не е задължително да си пълнолетен! Можеш да си направиш регистрация в ПейПал още сега и е напълно безплатно! Чрез "виртуалните пари" там можеш да правиш онлайн-покупки, но ако предпочиташ "хартийките"- просто отиваш до първата банка, изваждаш си дебитна карта и всичко е наред!![]()
Разбира се, че ще Ви имам предвид! Стига английският да е на едно прилично ниво, веднага можем да започнем. Можете да изпратите ЛС, ако има развите по въпроса с акаунта!Първоначално написано от DarkWhisper
Наистина има много фактори, от които зависи- а и конкретен отговор наистина не може да бъде даден. Първо- защото зависи от дължината на статията и второ- практика при мен е да раздавам бонуси от 10 до 15% в зависимост от качеството на работата! Ако работата е безпролемна бонусът, разбира се ще е по-голям!Първоначално написано от Pwnmaster
За граматически правилно малко трудно е да се говори при положение, че не е цяло изречение. Но истината е, че колкото и налудичави да Ви изглеждат, тези ключови думи /така се наричат/, трябва да се споменат поне два-три пъти през статията- това е основно изисквана! А тази ключова дума си е напълно реално съществуваща и дори има статия писана по нея.Първоначално написано от changess
![]()
Можеш просто да ми пуснеш едно ЛС и оттам нататък ще се разберем. Същото, разбира се, се отнася и за всички останали, които проявяват някакъв интерес..Първоначално написано от slavito007