- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Кажете някоя игра...
Кажете някоя хубава игра да си дръпна да играя ,че ми омразнаха моите ;(
твоите кви са ? да не кажеме някоя от "твоите"Първоначално написано от gab1tyrulz
играи НФС !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Е няма спокоиноа нфс ми е омръзнало ^^
ми дръпни си покахонтас![]()
Е не ми харесва кажи някоя др![]()
Първоначално написано от gab1tyrulz
GTA
Life For Speed
Counter Strike
Delta Force
Hard Truck
Тия ги знам не ми харесват други..![]()
играй half-life няма по хубава от нея ако искаш на ти и сурвар : 195.50.194.196:27020 там сам редовен бия ги сички наред заедно с руснаците :Д
Можеш да пробваш и новата "SBK X: Superbike World Championship", ако се кефиш на моторни спортове...![]()
#The Punisher
#Prince Of Persia - The Sand of Time
#Prince Of Persia - Two Thrones
#Prince Of Persia - Warrior Within
#Mount and Blade Warband
#Call of Duty 4: Modern Warfare
#Evil Resistance: Morning of the Dead
#Tomb Raider: Underworld
World Of Warcraft ! Но .. ти препоръчвам да не я започваш![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
хахахх WoW и аз я бях почнал и както я почнах, така и я спрях.. никва зарибявка не е.. мое да ми го обръсне!
FiFA Manager 2010
Mount & Blade: Warband
Call of Duty , и 4-те ако не си играл.....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
http://img835.imageshack.us/img835/5422/52817469.jpg
част от игрите на компа ми-другите не съм ги изкарал на дескопа-а и аз само полвината игри ги играя другата полвина ги играе майка миизбери си ко искаш няква
тая GTA Vice City от къде я изтегли ?Първоначално написано от mlakniwe2
почти всичко е от замунда, играта е от 2003Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
![]()
Първоначално написано от mlakniwe2
жалко ... щото на мен замундата не ми я отваря
p2pbg.comПървоначално написано от ToXiCtHeBeSt
isohunt.com
и други прсто в гугъл gta vice city torrent и готово
Ами до тука WoW е една от игрите ми и ми омразна и я спрях и сега тарся нови половината съм ги играла ,а дргуите не ме кефят нещо.А колкото до нови игри аз немога да ги играя компа ми е много стар![]()
half-life ще ти тръгне тя не е за нови компютриПървоначално написано от gab1tyrulz
Е нали казах ,че до тук казаните ги знам и някои съм ги играла някои не ми харесват Half-life я знам играла съм я и не ме кефи![]()
The Golden Age
Нещо друго което да не е сврързано с бой и умиране![]()