- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- съвет...
Здравейте!Имам проблем и реших да го споделя.Почти на 18 съм,не съм правил секс още,въпреки че съм имал много приятелки,просто винаги нещо се проваля.Както и да е,не за тов асе притеснявам.Ит доста време насам не мога да издържа повече от 2 дена без да мастурбирам.Притеснявам се,щото почва дами се надига отдолу и си седи таи,докат не го изпразня,баси тапнята.Да не сам се пристрастил нещо,какво да правя.Просто не мога да продължа да си върша работата,ко не лъскам..
Нормално е,младо момче си все пак.Трябва ти истински секс,не само мастурбиране.
Колкото и тъпо да звучи, може би наистина имаш нужда от секс. Хормоните не прощават...
Сериозно се съмнявам,че си имал приятлеки,по-скоро си сбозил чикиджия...намали седенето пред компютъра може и да си намериш някояПървоначално написано от gilotinator
![]()
дис ис дъ тру бейби![]()
не ми се карай ;с
![]()
![]()
I'm sorry
![]()
хахаха, тия изказвания "имал съм много приятелки, имал съм възможност, но това няма значение..." са ми ясниАко нямаше значение защо го казваш?
Тва на практика е "Не съм имал приятелки, не съм имал и възможност, но това няма да го казвам, ще ме помислят за идиот"
![]()
Иначе кажи да ти сложат белезници за 1 месец да видим какво ще правиш...
Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
xCutOutMyTearsx и Sh@d0w - само да видя още една тема, в която сте направили flood и лично аз ще се погрижа да ви разкарат.
Ае хора,искам да кажа че съм бил с много момичетацелувки аа у всичко върви ама все се отказам кат дойде момента и ги зарязвам ддз и аз закво 66а си хвана няква 6е я изчукам и тоолкоз да минава имам по-важни работи мс все пак
Ontopic:
И защо се отказваш...?И тоя подход да си хванеш момиче само заради секса е адски глупав.
Offtopic:
hamilcar иска да ни раздели![]()
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
АРЕ СТИГА СПАМИХТЕ , БЕ! ВСИЧКИТЕ ТЕМИ ОСПАМИХТЕ С ТЪПИТЕ ВИ КОТКИ! НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ?![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Shadow да ти кажа май си прав,просто в момента нямам време да се занимавам с приятелка пък моите желания само на морето мога да ги изпълня май
Спокойно пич не си се пристрастил, то няма от какво, щом си още девствен. Празни си го ръчно, не се коркай
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Няма страшно, не се притеснявай, а относно секса и това ще дойдеА котешкия дует.... нямам думи, образование клонящо към - безкрайност.
секс ,секс и още секс![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Normal.. прави ти се секс![]()