.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Съветтт :(

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Че смятането не ми се отдава това е ясно, но не е нужно да се правиш ти на злейка и да вадиш думите ми от изреченията. Още повече да се заяждаш с някакви детински фразички, като гореизложената. Ако аз ти кажа, че си тъпа, дори и да го мисля, това променя ли нещо? Освен, че те кара да се чувстваш обидена, нито ставаш по-умна, нито пък осъзнаваш повече факта, че не ти достига мозък. За това се въздържам да пиша такива неща и продължавам да СМЯТАМ ( пък както искаш си го приемай това, като не ти се отдават на теб явно други неща ), че една тъпа тема не прави човека тъп. (Виж поредица от мнения, пълни с картиники на котки, са друго нещо)
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

този с по-големия хуй
    Говнааааааааааа

Стига сте спорили ... Просто и двамата и харесват и всичко е наравно не може да избере... И двамата са добри но с единия е по-близка ...
    Хора обичайте се Аз се обичам !

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Цитирай Първоначално написано от buc
    Стига сте спорили ... Просто и двамата и харесват и всичко е наравно не може да избере... И двамата са добри но с единия е по-близка ...
    Не може да си влюбен еднакво много в двама човека и то едновременно! Следователно не е влюбена. Очевидно щом не може да избере.. и е през к**а и за двамата, така че е все тая. Когото и да избере, пак няма да е щастлива, а по закона на Мърфи, даже ще започне да иска другия.
    Правилен избор няма, има само два грешни..

Еми явно тя харесва и двамата еднакво аз какво да направя ...

Цитирай Първоначално написано от buc
    Еми явно тя харесва и двамата еднакво аз какво да направя ...
    Моят съвет е: ГРЪМНИ СЕ!

И що да се гръмна

Защото ще ти олекне от всички глупости и гадости, с които е пълна главата ти.

пп: Е**х го в парадокса.. аз пък си мислех, че си куха..

Както и да е ... не говорим в момента за мене

...

Ti luda li si be da se gramne shto ti ne go napravish momicheto iska da pomogne na priqtelka kakvo losho ima v tova aide mlakni malko shtoto ne se znae i ti kva si i prez kvo si minala ili minavash nqmash osnovanie da pishesh takiva neshta ti moje da si zagubena ama istinskite priqtelki nesa !!!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Anit700
    Ti luda li si be da se gramne shto ti ne go napravish momicheto iska da pomogne na priqtelka kakvo losho ima v tova aide mlakni malko shtoto ne se znae i ti kva si i prez kvo si minala ili minavash nqmash osnovanie da pishesh takiva neshta ti moje da si zagubena ama istinskite priqtelki nesa !!!
    buc, честита ти нова регистрация... !

Иска да помогне на приятелка? - това ли е начина? да пише във форума теми, в които пита, кого да избере приятелката и? Доста плиткоумно..
    Загубена? - не съм загубена и чак през такива тежки форми на ''приятелство'' не съм минавала, няма и да мина.
    и това, че е пуснала идиотска тема, по никакъв начин не доказва, че и е истинска приятелка. Доказва само колко заблудена е горката..

Айде със здраве!

...

Registraciqta ne e na buc a moq chetoh temite i se registrirah za da ti napisha. Bahti samnitelniq chovek si. I zashto da e izgubena ti danebi da si monahinq aide stiga sqkash na chovek (dete) ne moje da mu se sluchi !

хах забавна си ... \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си