- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с пениса
Имам огромен проблем с пениса ми. Значи голям ми е около 19 сантиметра и като възбудя няма къде до го държа. Като го сложа в крачола и като се разхождам из улиците жените ме гледат странно.
Определено имаш проблем, трябва да си намериш приятелка и няма да се възбуждаш без причина![]()
Имал съм две приятелки досега и двете скъсаха с мен, защото много ги болеше като правихме секс.Първоначално написано от draid
![]()
Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
едвали точно това ще е причината.Пак и да правиш секс не означава ,че трябва да им го набиваш целия след като си надарен .Дай пик ,за да ти кажа дали е толкова проблем
![]()
![]()
sleda ot lubovta
И да си намери приятелка.. още по-вероятно е да се дърви на обществени места, когато е с нея..Първоначално написано от draid
![]()
Авторе, един съвет от мен: взимаш 1 линия, дъска за рязане и нож. Дървиш го, слагаш линията, мериш 16 санта и режеш до там. Повече не ти тряя'т. Пък ако е и дебел.. рендето може да помогне, просто остържи така като половината, ама гледай да е равномерно, че иначе шЪ стане грозно.. и тогава си е е**ло майката :P![]()
Би ли ми показал как става номера, че не съм сигурен. Ако може видео как режеш част от твояПървоначално написано от FreakBitch
![]()
щом ти е толкова дълъг направи това само че с пе*иса си http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...rhMX9QNFDLXAc=
С удоволстие бих ти демонстрирала, но за мое най-голямо съжаление, нямам патка![]()
![]()
![]()
С малко повече въображение ще успееш !![]()
АЗ ВЯРВАМ В ТЕБ!!![]()
Ще ти саПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
Ми тогава заповядай у нас да го цукнаш преди да го клъцна :PПървоначално написано от FreakBitch
покажи снимка да видя що за проблем тиПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
![]()
sleda ot lubovta
аз нямам проблем за да ти давам снимка .но зависи може и да се спорозумеем нещоПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
sleda ot lubovta
Любимото ми...
Как разбра, че обожавам да целувам големи надървени к****е, даже ги предпочитам пред устните..
![]()
![]()
Ехеей колко лесно можеш да си намериш почитателки тукаДавайте тройка да правим направо
![]()
хаха не си ли маничко нахален ,аз ако те взема няма да те деляПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Ще има достатъчно и за двете виПървоначално написано от Princessani
![]()
![]()
ще си го разделим на две ,то и плус това има достатачно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
еми, нали знаеш, че размера има значение..Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
ако не ти бяха 19те санта в гащите, щеше да има почитателки, ама друг път..![]()
иначе проблеми аз нямам с деленото, ще стигнеш и за 3, не за 2 ..![]()
хаха кога и къдеПървоначално написано от FreakBitch
![]()
sleda ot lubovta
като се разберете ми звъннете непременноПървоначално написано от FreakBitch
![]()
![]()
sleda ot lubovta
ХаХа аз да отида до тоалетната и вече ме разделихте![]()
хаха и аз все пак искам снимка предварително ,може да се уплаша на живо от животиченто в гащите тиПървоначално написано от Ice_b0x
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Първоначално написано от Princessani
мхм, мхм..![]()
то не стига само да е голямо, трябва да е и симпатично..![]()