- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да забременее от
Здравейте , вчера правихме секс с приятелката ми . Свърших , с мокри кърпички се почистих и веднага продължихме секса . Въпроса ми е може ли след това ако е останало семена течност в пениса ( 1 капка ) да проникне в нея и да забременее ?
Ако си си почистил пениса и отвътре - не.
Иначе да.
Don't deny the obvious...
Хахахаахаха не не не не аз направо не знам...Как ще си чистиш х*я с мокри кърпички е лек ??![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Оф айде поредната тъпа тема същата тема както обикновенно непрекъснато едно и също,правите секс и не зависимо как сте го правили след него тичате тука и почвате да питате дали не може да е бременна правят ви 10 теми 1 от тях важна вие пак питате ебати тъпите вапроси.
Ми вие с приятелкатата ти не сте ли чували за предпазни средства,та ще си чистиш х*я с мокри кърпички![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Ако сте го правили без презерватив е напълно възможно.![]()
И аз имам един въпрос.. ;S С гаджето ми го правихме преди 2 дни ... аз бях с два презерватива...(за всеки скучай) тя взе ескапеле след секса...
та въпроса ми е дали има шанс да е забременяла ? много се притеснявам ..кажете ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ta и таз тема е като моя въпрос![]()
Добър вечер Мона ми, има ли разгонени?
Губя се на фона на силикона по балкона ти.
Харесвам тена ти, мразя сутиена ти.
Незадоволена си-ще реша проблема ти.
Имам чувството, че написа тоя пост само, за да се похвалиш, че си правил секс.Първоначално написано от DrumNBass
Два презерватива е по-вероятно да се скъсат, отколкото ако е само един. Ползвайте един
И ако след всеки секс взима Ескапел скоро ще и съсипе половата система най-вероятно.
Айде вземете да се образовате малко, МАМКА МУ !
Девствен съм и пак знам повече от вас![]()
Не се впрягай, пичът само се бъзика.
Авторът да почва да брои 14 дни от датата на акта.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ахах Незнам колко знаеш и какво ама щом даже не сващаш бързо ;D Смятай....Първоначално написано от kalpazanka
Чудя се, ако този форум го нямаше..какво щяхте да правите?![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Аз мога да ти кажа какво щеше да стане : Драстичен ръст на раждаемоста в родината ни ;D щяхме да се плодим като хлебаркитеПървоначално написано от FuckedUp
![]()
с тея мокри кърпички![]()
направо си е за притеснение пич защо не ползвате Фарматекс 10 мин преди секс и не ти трябва нито кондом нито нищо
![]()
![]()
За вас вода,капут няма ли
![]()
![]()
или утре памперс ли ще ползвате
![]()
![]()
![]()
Винаги има вероятност ....
![]()
![]()
П.П. Направо вече се плаша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си бил без презерватив може.
Вече започвам да се уморявам... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=357327 ! Спрете да пълните раздела с едни и същи теми.
Може и да си бременна той твоя защо не пишка да го питаме ние ?![]()
За да не пиша нова тема, ще си задам въпроса тук:
Преди 3 месеца правих секс за последно. Пия противозачатъчни, но все пак не исках да рискувам и го направихме с презерватив. Той свърши в презерватива, но докато беше в мен. Притесних се и пих Ескапел. Цикъла много ми се бъгна, но идва. И все пак се притеснявам, защото качих много килограми и имам едно такова... коремнче..Та въпроса ми е.. може ли да съм бременна..??
![]()
![]()
![]()
Секс с презерватив (браво) + Ескапел = не толкова голям шанс да забременееш. По-скоро ще намериш Светия Граал.
Коремче имаш, `щото Ескапела ти нарушава нормалното функциониране на организма.
Don't deny the obvious...
Мокри кърпичкиПървоначално написано от teen123
![]()
![]()
!?!?! Та по темата: ти не се ли сети да пуснеш една вода преди да почнеш пак. Така всичката семенна течност щеше да я махнеш. Ама ко да разправяш. Тръгнали да се е*** без да знаят нищо.
FreakBitch, пиеш ли в момента противозачатъчни?!
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз съм на това мнение.....а презерватив?!Първоначално написано от COTU
То че може - може. Шансът е малък, не бих препоръчала сега да се юрнете да купувате Ескапел, НО! шанс има и съм чела за доста родители, придобили това си качество практикувайки този метод на контрацепция ( ако въобще може да се нарече така ). Най-добре занапред ползвайте кондоми , за да няма изненадки и да ви снимат в българска версия на teen mom.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
И как ще го почисти отвътре?Практически е невъзможно..Първоначално написано от LadyDy
Като се изпишкаПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.