.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

поредния въпрос

Има едно момиче което ми харесва , живее до нас , виждам я някой път вечер като излезе на терасата ( на около 20м сме) и навън също я виждам обаче ние не се познаваме само по физиономия. И въпроса ми е кво трябва да и кажа да се завърже някав разговор щото не мога така директно да я питам имам ѝ скайпа ама в доста теми хората казват , че скайпа не е мн удачен вариант . Срамежлив съм ама ако някой ми каже кво да кажа ще съм по- уверен.

до сега не съм се запознавал с момиче и трябва да съм подготвен
    not real profile

Град
    Шумен
    100% няма да го направиш, `щото пак ще се притесняваш, но...
    Пишеш по скайпа:
    "Имаш ли днес какво да правиш?".
    Ако ти отогови с "да" - кофти.
    Ако ти отговори с "не" - каниш я на кафе. На кафето почвате да тровите даскалите, лицемерите, предателите, всичко, за което се сетиш. После почвате да си говорите за приятелството, за целта на живота, за музика и филми, такива глупости. След 2 дена излизате пак, почвате да си говорите за литература, любов, пак таква глупости. На третото излизане я целуваш, а след един месец правиш тема "Свърших в нея без презерватив, моля помогнете".
    Don't deny the obvious...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    като си толкова срамежлив,просто й пиши по скайпа,ама първо да се сети,кой си и тогава я покани да излезете и т.н.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Plovdiv
    ръш на ярд
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

И на улицата да я заговориш, и в скайп, най-големия проблем ще ти е притеснението. Така че поработи повече на това, отколкото какво да и кажеш (теми много, а и си идват от самосебе си). Особено ако е лице в лице се забелязва когато един човек е притеснен.А и от срам ще си глътнеш думите.Така че каквото и да й казваш, както и да го направиш, просто се опитай да не си притеснен.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Цитирай Първоначално написано от COTU
    100% няма да го направиш, `щото пак ще се притесняваш, но...
    Пишеш по скайпа:
    "Имаш ли днес какво да правиш?".
    Ако ти отогови с "да" - кофти.
    Ако ти отговори с "не" - каниш я на кафе. На кафето почвате да тровите даскалите, лицемерите, предателите, всичко, за което се сетиш. После почвате да си говорите за приятелството, за целта на живота, за музика и филми, такива глупости. След 2 дена излизате пак, почвате да си говорите за литература, любов, пак таква глупости. На третото излизане я целуваш, а след едн месец правиш тема "Свърших в нея без презерватив, моля помогнете".
    +1

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Повече от фен
    Просто като я видиш й кажи "Здрасти, не се познаваме лично, аз съм.." и завържи някакъв разговор, който после продължи в скайп. Излезте на кафе/кино/друго и се забавлявайте. Опитай се да не се притесняваш, но, честно казано, някои момичета обичат притеснителните. Мен ако ме заговори срамежливо момче и видя, че се притеснява (личи си) ще реша, че е сладък.

Голям фен Аватара на notlike
    Ако питаш мен, пиши й в скайп понякога да излезете навън. Стига с тези кафета. Гледай да е валяло, нещо от сорта. Много е хубаво да говориш за времето Излезте сред природата, а не сред пушека. Ако ти откаже някак си - значи нямаш голям шанс. Успех в завоеванието!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    Plovdiv
    на живо наистина е по - добре // аз не съм мн компетентен по тия работи

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Напротив, аз смятам, че скайпът е най-удачният вариант. Заговори я , представи й се, че си й съсед и че й имаш от еди - къде си скайпа; иска ли да си поговорите, че в момента нещо си... Примерно чакаш приятел, да дойде да те вземе след час и да ходите някъде. Заговаряй я от време на време по скайпа, после може някой път, например, да й кажеш, че ти е скучно, дали иска да излезнете на кафе ( но е добре да е през деня все пак, не в 12 вечерта ) и след това не мисля, че ще ти е проблем да се познавате и не само по физиономия . Пък като стигнеш до там, пиши пак да те учим как да я свалиш
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

добър сценарий ще стане
    not real profile

Град
    Plovdiv
    той ли определя метерологичните условия? мохитото е подходящо място

Супер фен Аватара на lyfche
    Цитирай Първоначално написано от justwondering
    Просто като я видиш й кажи "Здрасти, не се познаваме лично, аз съм.." и завържи някакъв разговор
    ".. много често съм те виждал из квартала >. "
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Пиши й по скайп.Чрез не прекъснатото ви общуване там,ще се сближите.А това означава,че може да се видите и на живо.

Град
    Plovdiv
    правиш и HS

Град
    plovdiff ;]]
    скаип му е майката ... пиши и първо в скаип покани я на кафе, разходка и т.н ако се съгласи излезте ... поговорете си и вс ше ти стане ясно :P
    и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И какво излиза? Че ако не беше Skype половината от писалите в тая тема щяха да си умрът девствени.

Стига да преглътнеш притеснението другото е лесно. Заговаряш я, представяш се и я каниш на среща. И да ти откаже - голяма работа. Поне ще си пробвал.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Plovdiv
    и най-важното е да спамиш като мен

Град
    Lovech
    Според мен най - добре ще е да й пишеш в скайп.. пишете си известно време, опознайте се.. и виж дали освен на външен вид, ще ти допадне и по характер.. ако да - попитай я да излезете.. ако не - остави нещата както са, защото само с един външен вид не става.. и ако ти откаже да излезете, питай я за причина и т.н., но не настоявай прекалено и не ставай нахален, досаден и т.н.
    JENSEN ACKLES

По-добре по скайп, отколкото да я зяпаш през балкона. Второто до нищо не води. Като и поискаш пълномощно, представи се, поговорете, гледай как тя ти отговаря, щото ако пише само "аха", "да'', "ясно", начи не и е особено интересно. Поопознай я колкото можеш в скайп, пък ако ти хареса не само с гледане, покани я да излезете.

Град
    Plovdiv
    ПРАВИЛО : НЕ СЛУШАЙ НОВАКА

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Абе най - лесното...Кат я засечеш на улицата я молиш за огънче и след това почваш отдалече "Здр,позната си ми отнякъде,май съм те виждал из квартала,някой път искаш ли нещо кафе,да се разходим" и т.н.Варианти много
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    ръш на ярд
    Врата -> Х, "Follow me"

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ако си говорите често я попитай за нещо за което сте си говорили по скайп (смисъл по скайп да я питаш щот нали се притесняваш) а ако не си говорите или пък рядко и кажи просто "здр" на скайпа пак и завържи разговор (това са вариантите по скайп за притеснителни хора )
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    ръш на ярд
    Врата -> Х, "Follow me"
    "Roger"
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си