.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Дали проблемът може да се реши?

Здравейте,ето го и моя проблем:нещата между мен и приятелят ми,с когото сме заедно повече от 8 месеца май вече не вървят.Причината за това до гояма степен е в компанията,с която прекарва голяма част от времето си,а на мен това определено не ми допада.Там присъстват само лекомислени хора,чиято единствена цел е натрупване на финансово състояние,независимо по какъв начин.Бидейки с приятеля ми,тази компания просто убива време,но ако евентуално опитам да му отворя очите,ще последва нападка от порядъка на"ти пък откъде знаеш какви са моите приятели,аз също не харесвам твоите".Тук бих добавила,че разликата идва от това,че моите приятели имат амбиции и цели в живота.Притеснението ми идва и от това,че може неговата компания да му повлияе негативно.Наистина много се дразня от наивните му и идеалистични възгледи за хората.....и общо взето е това.Дали това може да се преодоее по някакъв начин?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    аз мисля,че 6е my повлияят,но няма,какво да направиш,като е толкова тъп да ги слуша
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Човек трудно се променя, а и едва ли момчето ще остави приятелите си. След време ми се струва, че ситуацята ще бъде - ,,Избирай - или тях, или аз" .....
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Цитирай Първоначално написано от sweety11
    Човек трудно се променя, а и едва ли момчето ще остави приятелите си. След време ми се струва, че ситуацята ще бъде - ,,Избирай - или тях, или аз" .....
    Съгласна

Повече от фен
    Ако момчето мисли така (както и повечето хора): "Гаджета ще имам много, приятелита са за цял живот", просто не опитвай освен ако не искаш да го накараш да избира (малко вероятно е да избере теб, освен ако не сте супер близки). Бъди до него и го подкрепяй, това е, което можеш да направиш. И се надявай да не се подведе по техния акъл.

Град
    Plovdiv
    и кво като са меркантилни все едно ние не мислим по цял ден за $$$$$$$
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти не харесваш компанията му,той не харесва твоята ... А тези 8 месеца и нещо само двамата ли сте излизали?!
    Честно казано не мога да си го представя това 8 месеца без обща компания,общи приятели ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Не се и опитвай да му "отваряш очите" за компанията му.Така най-малко ще те намрази,че искаш да го отдалечиш от приятелите му.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Виж какво ще стане с течение на времето,но мисля,че приятелите му ще му повлияят зле.От начина му на обръщане към теб си личи,че не си толкова важна,колкото приятелите му,искащи да трупат "финансово състояние".

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мисля, че гледаш твърде строго на нещата. Ако ти имаш цели или амбиции, не може всички да имат; освен това в тийнейджърските години не е задължително да имаш амбиции, те могат да се проявят и по-късно, така че бъдещето на никой все още не се знае. НЯкой ден може точно твоят приятел да преуспее, а твоите амбиции да се окажат непостижими или просто да не се реализираш. Тогава какво - той ще те гледа отгоре, както ти сега.
    Мисля си, че ако ти не искаш да се събираш с такива хора и мислиш, че твоят приятел е такъв или смята да стане такъв - трябва да се разделите. Не можеш да променяш хората по свое желание - трябва да намериш човек, който вече отговаря на твоите желания.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Кефи се и си го дръж..
    Щом ще мисли само как да изкара кинти, няма лошо.
    Продължавате връзката си, заживявате заедно, той ти подарява скъпи подаръци, защото изкарва много кинти, ти се кефиш.. обаче още не харесваш приятелите му, казваш му го, изяждаш един шамар, после за извинение пак подарък.. и тъй... (абе май се поувлякох)

Истината е, че не можеш да му повлияеш. Просто стоиш и търпиш, иначе ще става по-зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си