- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първият ми рожден ден без...
Остави гиПървоначално написано от sweety11
Нека мислят каквото намерят за добре
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
"Никога повече няма да видя този човек ..."
И не схванахте,за какво става дума?!
А и като сте толкова "заблудени" и чааак след 10-тина поста разбрахте,за какво става дума можехте поне да се извините
Тъпо е в подобна тема да присъстват подобни смеещи се емотикони
Та дори баща й да беше заминал някъде далеч ... Щом пуска темата и обяснява,колко й е зле няма нужда от смях без значение дали е отправен пряко към нея или към някои от коментарите ...
Едва ли на някоя от вас ще й е много приятно да вижда "![]()
![]()
" и т.н. в нейна тема,свързана с подобна загуба ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Откъде знаеш ,че не ми се е случвалоПървоначално написано от 3oPuTy
Много добре знам какво е да изгубиш баща си !!
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Мойте съболезнования към авторката и честит рожден ден на патерици пожелавам ти всичко най-хубаво от сърце! .. Вярно е не знам как се чувстваш, не вярвам много да ти помогнем тук, но все пак колкото се може.. Все пак той винаги ще е до теб и ще те закриля дори и да не го виждаш.Както другите казаха усмихни се колкото и да ти е тежко, излез, забавлявай се с приятелки - все пак това е рожденния ти ден и той със сигурност няма да е доволен ако си го провалиш заради него.Дръж се! До известна степен с времето ще стане малко по-добре.
П.П. А относно някой от останалите които постват в тази тема (и по-точно BaffaLsc и Sweety11- можехте просто да си замълчите от уважение към авторката) - излишно е да се водят подобни малоумни спорове пред очите на някой с такава мъка в момента!
Съжалявам за загубата мойте съболезнования. Няма да коментирам ''съчувствието'' на някои искам да ти кажа, че след всяка буря изгрява слънце погледни напред и накарай баща ти да се гордее с теб, той ще е винаги с теб![]()