.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от sweety11
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Оле колко сте зле . . . На каквото и да се смеете в тази тема е неуместно . . . всеки има право да е тъпак, ама проявете малко уважение . . .

Честит рожден ден,пожелавам ти прекрасни моменти, които да заличат болката изпитана до сега . . .
    Мойте съболезнования за баща ти, иска ми се да ти кажа, че времето лекува, но това е лъжа . . . винаги ще ти липсва, просто се опитай да мислиш за него като един от най-хубавите ти спомени, усмихни се на живота - сигурна съм, че той би искал точно това
    А вие кога най-сетне ще осъзнаете, че си помислихме, че баща й е заминал някъде, затова си позволихме, така да се каже, бъзиците.И то дори не бяха към нея !!!
    Остави ги Нека мислят каквото намерят за добре
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    "Никога повече няма да видя този човек ..."
    И не схванахте,за какво става дума?!
    А и като сте толкова "заблудени" и чааак след 10-тина поста разбрахте,за какво става дума можехте поне да се извините
    Тъпо е в подобна тема да присъстват подобни смеещи се емотикони
    Та дори баща й да беше заминал някъде далеч ... Щом пуска темата и обяснява,колко й е зле няма нужда от смях без значение дали е отправен пряко към нея или към някои от коментарите ...
    Едва ли на някоя от вас ще й е много приятно да вижда " " и т.н. в нейна тема,свързана с подобна загуба ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако нещо подобно се беше случило с вас
    Откъде знаеш ,че не ми се е случвало Много добре знам какво е да изгубиш баща си !!
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мойте съболезнования към авторката и честит рожден ден на патерици пожелавам ти всичко най-хубаво от сърце! .. Вярно е не знам как се чувстваш, не вярвам много да ти помогнем тук, но все пак колкото се може.. Все пак той винаги ще е до теб и ще те закриля дори и да не го виждаш.Както другите казаха усмихни се колкото и да ти е тежко, излез, забавлявай се с приятелки - все пак това е рожденния ти ден и той със сигурност няма да е доволен ако си го провалиш заради него.Дръж се! До известна степен с времето ще стане малко по-добре.

П.П. А относно някой от останалите които постват в тази тема (и по-точно BaffaLsc и Sweety11- можехте просто да си замълчите от уважение към авторката) - излишно е да се водят подобни малоумни спорове пред очите на някой с такава мъка в момента!

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Съжалявам за загубата мойте съболезнования. Няма да коментирам ''съчувствието'' на някои искам да ти кажа, че след всяка буря изгрява слънце погледни напред и накарай баща ти да се гордее с теб, той ще е винаги с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си