- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гола на море
Eми повечето момчета ще ти кажат, да за да могат да те видят после на плажа. Но по темата: Баш чисто гола малко така.... Аз като отивам на плажа половината жени са с цъфнал балкон, но чисто голи не видях. Пък и нема кво да на питаш, решаваш сама и тва е.
Schhh! Hear the silence...
Мисля, че мина времето за море![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
То времето за море свърши,идва време за ски...Кажи им да ходят голи на ски,ще са голяма атракция![]()
![]()
![]()
По темата:НЕ прави нещо,което е против възгледите и разбиранията ти...Щом не ти харесва нудизмът,не го прави...Те като са такива к*рви да си ходят голи,ти не се принизявай на тяхното ниво само,за да си "като другите"...Това е тъпо и показва само колко би "държала" на мнението си![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Всичко е до въпрос на чест. Имаш ли чест - няма да правиш кефа на цял плаж, като ти гледат голото тяло. Нямаш ли чест - к'во чакаш?!?
valerusha ~~{}}
mecheeeee
MAPATOНKOBKA
ЕМи нз..гола ше ме е срам ама миналата година с наще като бях не съм слагала горнище.Като се замисля никога не съм слагала горнище.Бтв и аз съм на 14.Ама долнище слагам от как се помня.Първоначално написано от vanq11
Да,мен ще ме е срам гола,а това ,че приятелките ти се пекът чисто голи не означава ,че и ти трябва ...Прави това ,което на теб ти харесва.
Малък град,големи филми ....
+∞Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
+∞
....
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
е примера ти ме убииПървоначално написано от Backspace93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей така, че да те е срам да го разказваш... и кефф да си го спомняш!! [mm]
И аз редовно посещавам нуди плажа.По-спокойно е, и няма загорели недорасляци дето да те зяпат постоянно и да се дървят на среща ти.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
не ми допада тази идея..предпочитам да със с бански![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и защо трябва да си чисто гола ? не е етично на плажа има малки деца,чичковци воаьори и тна на нудисткия е гадно да гледаш на бабите и дядовците увисналите гениталии .. най-добрия вариант е по монокини
На нуди плажа никой не ти обръща внимание.Веднага се разбира на кой му е за първи път и кой е дошъл да воайорства.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
абе честно казано има ги всякакви... доста съм си патила от един такъвбеше си нормален плаж (не нудистки) бях по монокини и си лежах по гръб на шезлонга а мръсния педофил постоянно минаваше покрай мен,засукваше си муската ии зяпаше
след около 10 минути се обърнах и видях че е опънал палатката (доста си личеше) и си беше бръкнал в джоба с едната ръка .. ужас
![]()
Говори ми... На Джулая бях с компания и отидохме по-раничко (още към 15ч на 30 юни бяхме на плажа) точно с идеята да ударим първа баня за сезона. Е, нямаше такъв ужас. Разни баби и дядовци се разкарват чистак голи нагоре-надолу. Отврат.Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
Прочетох само първия ти пост. Я кажи на приятелките ти да слезнат на земята... к'ви са тия работи !? На 14 СА ОЩе... ПРЕКАЛЕНО рано им е да са голи.. няма такова нещо като "личен избор" такива хора ми падат в очите веднага... На къде отива света !? Все повече се изумявам какво се пише в тоя форум.... на 14 годинки пиклите тръгнали да се праят на мадами.. ххахахаха и в даскало с червилцата.. хахахаахах смешни са минищо лично, просто ИЗОБЩО НЕ ГИ СЛУШАЙ ако не искаш и ти да станеш такава ненормалница
![]()
вярноо.. и все пак няма нищо лошо да си съблечеш горницата на банския.Първоначално написано от Hilary_
^^^
Бургас <3
Прави това, което сметнеш за редно за теб
Аз и без горнище не ходя, какво остава за гола. Достатъчно ми е неприятно, че ме зяпат разни чичаци, че и по баш организъм да се моткам по плажа.
П.П: Покрай тази тема се сетих какво вика баща ми:
'Най-яко е мацка по трикини- шапка, очила и джапанки.'
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Как се казва баща ти, за да знам как да кръстя религията, която създавам...Първоначално написано от Extremescream
Борис се казваПървоначално написано от kartacha
Ще споделя с него, че ще го правят бог.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ох.. това вече ме изуми... чистак голи... на тая възраст.. по плажовете.. ;дтоо вярно,че още няма какво да крият ,ама...
![]()
Иначе аз не бих ходила без бански... аз мразя да се пускам topless,камо ли нещо друго... Достатъчно добре се вижда и тялото ми и формата му само по бански ;х
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Добре, само моля бъдете така добри да ми обясните каква е разликата между мъжките и женските гърди от естетическа гледна точка...
Както ние се заглеждаме по хубави женски гърди, така и вие, жените, се заглеждате по хубави мъжки гърди.
Тогава защо е нормално ние да сме голи нагоре, а не е прието вие също да сте голи нагоре...![]()