.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Eми повечето момчета ще ти кажат, да за да могат да те видят после на плажа . Но по темата: Баш чисто гола малко така.... Аз като отивам на плажа половината жени са с цъфнал балкон, но чисто голи не видях. Пък и нема кво да на питаш, решаваш сама и тва е.
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на fenasf
    Мисля, че мина времето за море
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    То времето за море свърши,идва време за ски...Кажи им да ходят голи на ски,ще са голяма атракция

По темата:НЕ прави нещо,което е против възгледите и разбиранията ти...Щом не ти харесва нудизмът,не го прави...Те като са такива к*рви да си ходят голи,ти не се принизявай на тяхното ниво само,за да си "като другите"...Това е тъпо и показва само колко би "държала" на мнението си
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Всичко е до въпрос на чест. Имаш ли чест - няма да правиш кефа на цял плаж, като ти гледат голото тяло. Нямаш ли чест - к'во чакаш?!?
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Град
    Пловдив

Re: Гола на море

Цитирай Първоначално написано от vanq11
    На 14 години съм и искам да питам срам ли ви е да ходите чисто голи на плажа. защото мен да а имам приятелки и като идем се пекът чисто голи а мен ме е срам,как мислите дали да се отпусна и да сваля дрехите и аз,молят ме а мен ме е срам,минават момчета и ни гледат и даже така ми става неудобно.
    извинявам се ако има др такава тема но съм нова тук и не можах да я намеря.
    ЕМи нз..гола ше ме е срам ама миналата година с наще като бях не съм слагала горнище.Като се замисля никога не съм слагала горнище.Бтв и аз съм на 14.Ама долнище слагам от как се помня.

Да,мен ще ме е срам гола,а това ,че приятелките ти се пекът чисто голи не означава ,че и ти трябва ...Прави това ,което на теб ти харесва.
    Малък град,големи филми ....

anonymous768631
    Guest

Re: Гола на море

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Обади се като ходите с френдките си на плаж :P
    +∞

Мега фен
    +∞

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от DenBr
    Ако не се срамуваш от тялото си, а искаш равномерен тен - направи го. Но след като толкова те е срам, първите пъти носи слънчеви очила, шапка, шалче.. нещо, което да скрива самоличността ти. После ще се отпуснеш.
    Ти представяш ли си чисто голо момиче, с шал,шапка и очила?Сигурно ще извадя апарата да я снимам, едва ли ще видя по-странно нещо, някога през живота си.
    *сън*

....
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    Кат та гледам, нема кво да криеш

НООООООО е ясно, че НЕ искаш да ходиш гола по плажа, не ти трябва. Представи си, че дойдат от БТВ репортерите да снимат за боклука точно на твоя плаж и ТАК, хванат че те снимат. Кофти, а?
    е примера ти ме убии
    Живей така, че да те е срам да го разказваш... и кефф да си го спомняш!! [mm]

И аз редовно посещавам нуди плажа.По-спокойно е, и няма загорели недорасляци дето да те зяпат постоянно и да се дървят на среща ти.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Мега фен Аватара на teenems
    не ми допада тази идея..предпочитам да със с бански
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    и защо трябва да си чисто гола ? не е етично на плажа има малки деца,чичковци воаьори и тн а на нудисткия е гадно да гледаш на бабите и дядовците увисналите гениталии .. най-добрия вариант е по монокини

На нуди плажа никой не ти обръща внимание.Веднага се разбира на кой му е за първи път и кой е дошъл да воайорства.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin
    абе честно казано има ги всякакви... доста съм си патила от един такъв беше си нормален плаж (не нудистки) бях по монокини и си лежах по гръб на шезлонга а мръсния педофил постоянно минаваше покрай мен,засукваше си муската ии зяпаше след около 10 минути се обърнах и видях че е опънал палатката (доста си личеше) и си беше бръкнал в джоба с едната ръка .. ужас

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZaicheNaXeroin
    а на нудисткия е гадно да гледаш на бабите и дядовците увисналите гениталии .. най-добрия вариант е по монокини
    Говори ми... На Джулая бях с компания и отидохме по-раничко (още към 15ч на 30 юни бяхме на плажа) точно с идеята да ударим първа баня за сезона. Е, нямаше такъв ужас. Разни баби и дядовци се разкарват чистак голи нагоре-надолу. Отврат.

Прочетох само първия ти пост. Я кажи на приятелките ти да слезнат на земята... к'ви са тия работи !? На 14 СА ОЩе... ПРЕКАЛЕНО рано им е да са голи.. няма такова нещо като "личен избор" такива хора ми падат в очите веднага... На къде отива света !? Все повече се изумявам какво се пише в тоя форум.... на 14 годинки пиклите тръгнали да се праят на мадами.. ххахахаха и в даскало с червилцата.. хахахаахах смешни са ми нищо лично, просто ИЗОБЩО НЕ ГИ СЛУШАЙ ако не искаш и ти да станеш такава ненормалница

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не прави нещо, което не искаш да правиш заради, който и да е!!! ..
    вярноо.. и все пак няма нищо лошо да си съблечеш горницата на банския.
    ^^^
    Бургас <3

Прави това, което сметнеш за редно за теб

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз и без горнище не ходя, какво остава за гола. Достатъчно ми е неприятно, че ме зяпат разни чичаци, че и по баш организъм да се моткам по плажа.

П.П: Покрай тази тема се сетих какво вика баща ми:
    'Най-яко е мацка по трикини- шапка, очила и джапанки.'
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Как се казва баща ти, за да знам как да кръстя религията, която създавам...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Как се казва баща ти, за да знам как да кръстя религията, която създавам...
    Борис се казва Ще споделя с него, че ще го правят бог.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ох.. това вече ме изуми... чистак голи... на тая възраст.. по плажовете.. ;д тоо вярно,че още няма какво да крият ,ама...

Иначе аз не бих ходила без бански... аз мразя да се пускам topless,камо ли нещо друго... Достатъчно добре се вижда и тялото ми и формата му само по бански ;х
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

anonymous768631
    Guest
    Добре, само моля бъдете така добри да ми обясните каква е разликата между мъжките и женските гърди от естетическа гледна точка...
    Както ние се заглеждаме по хубави женски гърди, така и вие, жените, се заглеждате по хубави мъжки гърди.
    Тогава защо е нормално ние да сме голи нагоре, а не е прието вие също да сте голи нагоре...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си