- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гола на море
На 14 години съм и искам да питам срам ли ви е да ходите чисто голи на плажа. защото мен да а имам приятелки и като идем се пекът чисто голи а мен ме е срам,как мислите дали да се отпусна и да сваля дрехите и аз,молят ме а мен ме е срам,минават момчета и ни гледат и даже така ми става неудобно.
извинявам се ако има др такава тема но съм нова тук и не можах да я намеря.
Ако това е против твоите принципи и убеждения - не го прави.
Важното е да се чувстваш удобно![]()
Обади се като ходите с френдките си на плаж :PПървоначално написано от vanq11
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Умрях да се смея!!!Първоначално написано от DenBr
![]()
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
ММ да и азПървоначално написано от henrietta
eбати якото описание само ;D
Добър вечер Мона ми, има ли разгонени?
Губя се на фона на силикона по балкона ти.
Харесвам тена ти, мразя сутиена ти.
Незадоволена си-ще реша проблема ти.
Приятелките ти са курви ... Не бъди като тях ходи с шуба на плаж !
Мии не се кефя на нудизма.![]()
Не прави нещо, което не искаш да правиш заради, който и да е!!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
човек на крайностите.... а прителките ти може да не са к*рви, но явно са нудистки...Първоначално написано от BiGBaDWolF
а не виждам какъв е проблема те да са си голи, а ти с бански - щом не ти се ходи гола обясни им че има специално нудистко джиение, към което ти не искаш да се присъединиш...
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
До скоро беше "да се е*а или да не се е*а".... Сега пък стана "да се съблека или да не се съблека" ЛОЛ !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ти реална ли си бе? Като не те кефи не го правиш.... "Ооо хората си режат вените, кво чакам??" ... Прави това, което на теб ти харесва
![]()
ох, тъпият манталитет "и аз като всички". Прави това, което сметнеш за редно за теб, не подражавай на другите...
Кат та гледам, нема кво да криеш![]()
НООООООО е ясно, че НЕ искаш да ходиш гола по плажа, не ти трябва. Представи си, че дойдат от БТВ репортерите да снимат за боклука точно на твоя плаж и ТАК, хванат че те снимат. Кофти, а?![]()
Това е отговорът, който търсишПървоначално написано от FunkyBoy
Бъди индивидуална и уверена в решенията си, бъди себе си.
Щом питаш по форумите, значи това начинание не е за теб.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм нудист и не срамувам да се пека гол на плажа. Даже преди малко се върнах от нудисткия плаж на Златни Пясаци, кадето само там ходя и съм си много доволен. Има си бар на плажа, кадето не е задължително да си облечен. Свалиш ли си един път дрехите срама изчезва, така беше при мен поне, все пак всички са голи и не виждам какво толкова има да се крие. А ако не побързаш то лятото ше свърши![]()
А ако получиш ерекция, гледат ли те странно ?Първоначално написано от JorCo
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Като те е срам и не се чувстваш комфортно дори,когато момчета гледат голите ти приятелки,за к'ъв х*й искаш да се събличаш?!
За да подръжаваш на приятелките си?!
Смешно е!!!
Дори е МНОГО смешно докато се разхождаш по плажа да гледаш няк'ви 14-16 годишни недоразвити пикли да се разхождат по монокини,а по без нищо ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не си там за да получаваш ерекции
Първоначално написано от fenasf
ти че не си там за ерекции е така, но то това си е спонтанно и не зависи тебе - аз например откровенно си се надървих оня ден на Приморско както си се шматкаме по плажа и изведнъж точно пред мене излиза от водата някаква чисто гола мадама, малко след нея мина и приятелката и тя гола и добре че бях с бански щото щеше да е неудобно![]()
мерси за отговорите, да прави сте като не ми харесва няма да го направя
Не ме е срам да ходя гола на плажа. В началото бях по без сутиен, но в последствие махнах и долнището.
По твоята логика излиза, че само мацките с перфектни цици имат право да не носят горнища на плажа. Ходиш гол/по монокини на плажа, за да ти е кеф, а не за да показваш колко готино ти е тялото.Първоначално написано от 3oPuTy
Аз лично си ходя по монокини, догодина искам да пробвам и на нуди плаж.