.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

!!! .. Проблем..!!!!

,d

попринцип то и без хапчето може да ти доиде 2 пъти . а дали специалиста може да разбере

Повече от фен Аватара на mkio
    Лекарят ще те попита за менструациите ти, кога идват, по колко време, и след като му кажеш за последната и за това, че само е "зацапало", ще се усети, че става въпрос за хапче. В листовката пише, че след прием наистина цикълът се обърква.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ще разбере че не си дествена ... И от там ще разберат и за Ескапела и майка ти че ти строши главата ...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Може да разбере,че си пила хапче,все пак е специалист.Колкото до тва дали може да разбере,че не си девствена-ще види,че си отворена,обаче тва нищо не означава.В смисъл ако спортуваш нещо по време на тренировки можеш и сама да се отвориш.Вече друг въпрос е дали докато с правила секс е имало триене и т.н.Това се заличава за няколко дена.

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Ще разбере че не си дествена ... И от там ще разберат и за Ескапела и майка ти че ти строши главата ...

ммдааа, и аз от това се опасявам ;]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=357327 чети за Ескапел ако не си чела...

На колко си години, че те е страх майка ти да не разбере?

Голям фен Аватара на maistorluk
    Цитирай Първоначално написано от Backspace93
    +1
    Summer slam!!!! The biggest summer event!!!

като и гледам аватара на 13-14

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Ай.. кофти, кофти Ескапел..
    Няма ли начин да успокоиш майка си, че всичко е наред и няма нужда от специалист? Иначе е много вероятно майка ти да се светне по въпроса .. какви ги вършиш и после едва ли ще е приятно.

Според мен двойката трябваше да помисли преди да предприеме полов акт. Само да попитам използвахте ли презерватив или не?

Значи, ако отидеш на специалист, той самият ще те попита дали си пила хапче, иначе не може да разбере( ще си помисли че имаш нередовен цикъл).Единственото, което може да разбере е , че не си девствена и майка ти ще разбере.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Предполага че тя точно от това се страхува. Ако е например 13-14 има защо но ако е някъде към 16 според мен няма основание да се притеснява. Половия живот на един тийн според мен е нормално да започне към 16 годишна възраст. Но разбира се има и изключения.

Цитирай Първоначално написано от Backspace93

16

Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Ай.. кофти, кофти Ескапел..
    Няма ли начин да успокоиш майка си, че всичко е наред и няма нужда от специалист? Иначе е много вероятно майка ти да се светне по въпроса .. какви ги вършиш и после едва ли ще е приятно.

Благодаря за разбирането, все пак

Добре, а ако ме гледат на видеозон, могат ли да разберат, че не съм девствена ?

Добре аз не мога да разбера защо толкова се страхуваш. Да не си дала обет за запазване на девственоста или си християнка??? Щом си на 16 нямаш ни най-малък повод да се страхуваш. Само ни кажи какъв проблем ще ти направи майка ти дето си се е*** .

Цитирай Първоначално написано от megy
    Добре, а ако ме гледат на видеозон, могат ли да разберат, че не съм девствена ?
    Мисля, че да.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Еми, попринцип е трябвало по-рано да мислиш за това, ама айде..

Попринцип и аз, когато ми се наложи да пия Ескапел, се притеснявах майка ми да не се усети, че ми е дошло за втори път (да не говорим, че ми беше свършило миналата седмица) и за това сама си купих тампони и не и казах, че ми е дошло. И не разбра.
    А при теб.. наистина, опитай се да я убедиш, че няма нужда от гинеколог. Ако все пак се стигне до там, до колкото знам, той е длъжен да пази тайна, затова просто си издействай майка ти да е извън кабинета и няма да разбере (кажи й, че се притесняваш и ако има нещо ще я викнеш).

maistorluk Просто има някои майки които са по-консервативни по-въпроса, още повече майките на момичета.

Лекарят ще те пита дали си правила секс и ако кажеш не ще го излъжеш и това само ще влоши нещата , защото ако иска да те погледне отдолу , за да види кървенето ( без да те пипа , защото си непълнолетна ) ще разбере , че не си девствена. Затова ако майка ти те заведе на гинеколог не бива да лъжеш

Цитирай Първоначално написано от faced
    Еми, попринцип е трябвало по-рано да мислиш за това, ама айде..

Попринцип и аз, когато ми се наложи да пия Ескапел, се притеснявах майка ми да не се усети, че ми е дошло за втори път (да не говорим, че ми беше свършило миналата седмица) и за това сама си купих тампони и не и казах, че ми е дошло. И не разбра.
    А при теб.. наистина, опитай се да я убедиш, че няма нужда от гинеколог. Ако все пак се стигне до там, до колкото знам, той е длъжен да пази тайна, затова просто си издействай майка ти да е извън кабинета и няма да разбере (кажи й, че се притесняваш и ако има нещо ще я викнеш).

maistorluk Просто има някои майки които са по-консервативни по-въпроса, още повече майките на момичета.
    Знам от личен опит. И мойта майка е така. (да уточня че не съм момиче) За това такива работи като секс и тем подобни не желая да споделям с родители въпреки че някои хора ще кажат че не съм прав.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си