.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

Любов + егоизъм = ?

Наскоро имах една любовна драма,с един доста егоистичен младеж. И както гледах началната страница и статията 'Можем ли да живеем с егоист ?',реших да направя тази тема.

Какво мислите вие,ако се влюбите в човек притежаващ това не чак толкова хубаво качество,ще се откажете ли?
    Аз например точно това направих,просто защото видях,че с толкова себичен човек не може да има разбирателство.

Ами ако и двамата във връзката са егоисти,какво се получава? Могат ли да просперират отношенията между такива хора?

Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Повече от фен Аватара на w0lf
    без секрефеси(дет викаше стоичков) не става нищо
    madafaka

Сички сме прикрити егоисти! Лека нощ, деца

аз не бих търпяла егоист до мен.. незнам ако се съберат двама егости.. колко ще е забавно от страни но има всякакви хора.. за жалост ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Нездраво е да не си егоист.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз съм си егоист,но в момента съм с момче,за което давам толкова много...И...егоизъмът ми не се проявява особено често.Въпреки,че го има,но си го държа в мен,все пак той не е длъжен да ми слуша глупостите.

А колкото до това дали двама егоисти биха могли да са заедно,това е равно на "Два остри камъка брашно не мелят".

в какво точно се изразява егоизма му?
    То е вярно че всеки е егоист time to time . Аз в една връзка винаги примерно се чувствам зле ако не ми обръща вни8мание известно време или има приятелки момичета. Това дали е егоизъм

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    без секрефеси(дет викаше стоичков) не става нищо
    ту партс

Иначе, да, без компромиси (които са може би най-важното в една връзка), не може.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи до колко го има този егоизъм ..

Град
    Plovdiv
    = любоизъм
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Любов + егоизъм = ?

то всичко е до хората и тяхните отношения един към друг,аз например не съм попадала в такава ситяция и нз дали бих го изтърпяла
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Зависи до колко го има този егоизъм ..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Зависи в каква степен е тоя егоизъм и в какво точно се изразява. Ако например момчето мисли единствено за себе си и не се съобразява по никакъв начин с мен и желанията ми не бих го търпяла, но и не бих се сърдила ако да речем в момента не ми е обърнал внимание, защото си има някаква ралота или е предпочел днес да излезе с приятели, вместо с мен

А колкото до двама егоисти на куп - според мен такава връзка е невъзможна, защото всеки ще гледа само себе си и по никакъв начин няма да прави другия щастлив.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз съм си егоист,но в момента съм с момче,за което давам толкова много...И...егоизъмът ми не се проявява особено често.Въпреки,че го има,но си го държа в мен,все пак той не е длъжен да ми слуша глупостите.

А колкото до това дали двама егоисти биха могли да са заедно,това е равно на "Два остри камъка брашно не мелят".
    и аз мисля така и аз си падам егоистка но ако много държа на даден човек не се проявява често
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на fenasf
    Ако не си егоист, не си в ред.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    ако ме задушава няма начин !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Всеки гледа да огуди първо на себе си това не го прави огромния егоист,но щом изискваш нещо от човека до теб,а ти не даваш това от което той има нужда тогава отношенията стават по-оптегнати

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    = любоизъм
    Ае братле, ок напомпал си се, кога най- после ще спреш да се фукаш, че ми умръзна да ти гледам тъпата физиономия и да се правиш на корав и какъв ли още не ....
    По темата: Ако се обичат и се харесват значи си пасват, а ако си пасват ако ще и най- големите егоисти да са няма проблем. Така мисля Аз
    Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол

Град
    Maina Town
    Аз лично си обеснявам егоизма като някакво чувства за самосахранение. Всички имаме чувство за самосахранение, защото това е заложено в същността ни. При някои то е по-засилено, при други не. Не бих търпяла някой голям егоист до себе. Аз съм готова да изпълнявам желанията на човека до себе си, но ако не усетя същото от другата страна се ядосвам.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си