- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Имали ли сте такъв проблем :?
Значи имам следния проблем : примерно когато се събудя от сън и стана не6то ми бумти в главата за малко ми причернява пред очите и след 5-6 сек. се оправя.. Това не става само когато спя , примерно онзи ден играх мач и се хванах за горната греда виснах на раце и пак се получи това .. Някой да знае какво е това и опасно ли е ?![]()
И на мен често ми се случва. Сутрин когато ставам ми "бумти" главата, причернява ми, но тва е защото ставам рязко. Пада ти кръвното може би!?
И на мен ми става така понякога .. Не знам от какво е.
Ниско кръвно. Възможно е и да се дължи на нередовно хранене и недоспиване.
Прочети това - Цък
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
И аз го имам това..
Отидох на лекар и ми казаха,че е от ниско кръвно... (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мерси за съветитеА като отиде на лекар някакво лекарство или нещо да ти предписа
Eдва ли. Пий повече вода - 1.5л на ден. Хапвай равномерно. От време на време яж нещо сладко като шоколад. И може да пийваш някакви тонизиращи напитки. Наспивай се добре!
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
В последно време се ограничавах малко от храненето че да сваля няколко килца но вече се вземам в ръце. Мерси иначе![]()
да , и на мене ми се е случвало и веднъж като бях болна доста често , от кръвното ешот нали като ставаш рязко и ти пада кръвното
Аз някой път като стана рязко или изведнъж тай ми става за малко![]()
Ниско кръвно,и на мен ми става така![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
При мене тва ми се случва по безброй пъти на ден и вече не ми прави впечатление даже![]()
напьлно съм съгластна с теб ! НА мен ми причернява пред очите когато стана рязко нт компаПървоначално написано от Backspace93
гадно е !
awerw♥
При мен се получава същото, обаче при първата цигара сутрин. Пада ми кръвното, няма сташно. При вида на кръв ми се получава пак. Лягаш/сядаш за малко и минава.![]()
При рязко ставане и при мен така се получава. Може и да е заради разтежа.
+1 много добре казано. Тва е в общи линии, което трябва да правиш. Аз за тва почнах да пия кафе сутрин, защото страшно ми се събират границите и понякога и припадам. Яж сладко, пии много течности (айрян е хубаво в тия жеги, а не съдържа толкова химия колкото тия безалкохолни и ''нат.сокове'') Може да си вземеш разтворими витамини-мултивитамин. Супер тонизиращи са и са с приятен вкус.Първоначално написано от Claymore
Ем тва е хапвай добре и редовно иии се пази от тия жеги.
![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
И аз съм така.Случва ми се като ставам рязко или като седя дълго време права.Падане на кръвното.Трябва да не седиш гладен на мен така ми каза лекаря.
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Мдааамм, ниско кръвно. И я го имам
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ниско кръвно, бях така и се чудиха от какво ми е - оказа се гуша,не че те плаша - просто споделями се излекувах..оттогава ми няма нищо, но по - добре отиди на лекар, колкото по - рано толкова по - добре
![]()
Колкото повече,толкова повече)