- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилатор или кола маска ?
Здравейте отново !Въпросът ми е към момичетата
--> какво използвате-епилатор или кола маска.Аз лично предпочитам епилатора.
ии колко често ги използвате ?
![]()
Never say never . . .
крака, подмишници - предпочитам епилатор, защото много се цапам с колата и .. съм леко непохватна.
иначе долу - кола.
използвам ги когато се налага ..
въпреки, че ..
не знам къде бъркам или нещо в епилатора (въпреки, че е от най - добрите на браун) ама ми се налага на 2 седмици да минавам. А пише 4![]()
а кола маскато 4 седмици ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ползвам епилатор, по лесно и удобно ми е...
И на моя пише, че има 4-седмичен ефект, но все пак през 10-15 дена трябва да се епилирам...![]()
Ами аз когато имам време-на козметик,кола маска,а в другите случай-епилатор![]()
Епилатор. Не ми се занимава да разтапям кола, да търкам ленти и т. н.
Момичета, ако сте с браун, в рекламата се казва "up to four weeks"![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И кола маска и епилатор използвамПо-доволна съм от кола маската , но не винаги имам време или ми се занимава ;дд
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Предпочитам кола маската, но нямам време за нея, затова използвам епилатор. Блазея ви, дето казвате, че се минавате през 10-15 дни. Аз за една седмица вече съм ги втасала едни...космища.![]()
Най-често кола маска, пък когато нямам време епилатор..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
кола маска - по-бързо и по-ефективно. Епилатора ми е вече старичък и доста косъмчета изпуска ии затова реших сама да пробвам с колата маска. Но от скоро съм решила да ходя на козметик за триъгълника, защото сама не се справям добре, а пък ми препоръчаха една жена.![]()
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
Абе я опишете болката от епилатора. Искам да си взема, ама всички казват боли, свиква се.. не искам да давам толкова пари и накрая да не го използвам.
Епилатор и по-рядко кола маска.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Болката е търпимаПървоначално написано от MissNothing
. Не е нищо особено, но пък зависи и от човек, и от кожата ти.. Ако е чувствителна, нормално да те боли повече, но се свиква
![]()