- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дълги поли
Е, харесвате ли този тип поли - http://pics.esprit.de/Shop/PicProduc...C40219_499.jpg ?
Имате ли ?
Мислите ли, че са все още актуални ?
Съдбата помага на смелите !
И ако някой ти каже, че не са актуални не би си купила ли?
Нямам такава и за нищо на света не бих облякла подобна.![]()
+1Първоначално написано от Djuff
![]()
ами лично аз не ги харесвам особено и за това не нося такива поли,но има хора,които си ги харесват и ги носят..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Много харесвам дълги поли, но не като този модел, а по-тялото и прави.
И все пак ако ти харесват си вземи, изобщо не се влияй от мнението на другите.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Тези поли като че ли са повече за морето.. и не, нямам такава и много не ми харесват.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Имам дълга пола, но е доста по-изчистена. Изглежда много и добре и ми стой страхотно.
Е точно тва' дет си показала въобще не ми харесва.
Иначе да кефят ме или по-точно нещо ето такова ..
http://ashley-photos.com/displayimag...417&fullsize=1
И си имам 4 шалялял![]()
![]()
Момичето може би е имало предвид кройката, не толкова шарката.
Супер симпатични са ми такива поли. Бели, черни, изчистени, шарени, всякак ми харесват.С удоволствие бих носила такава, ако не бях късокрака. На мнение съм, че на високо момиче много повече тичат, отколкото на ниско.
![]()
Не, предпочитам по - късите поли тези са ужасни![]()
Харесвам дълги поли, повече ми допада кройката на тази,която е показала teddyx33 и да това лято се реших и си купих. Стои ми добре пък и съм висока .![]()
Първоначално написано от teddyx33
както винаги забавна и съответно с вкус. Харесва ми тази,която показа.
и попринцип харесвам такива поли
![]()
Нямам .. и не бих си взела , защото няма да ми стой добре![]()
Иначии е имало подобни модели , който са ми грабвали окото , но до там ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
а с какво е по - подходящо да се носят с ток или ниска обувка ?
Съдбата помага на смелите !
о определено с ниски обувки , сандали , чехли..Първоначално написано от DesSsi
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ако стой добре ми харесватАз имам,но не с такива шарки...модела е подобен просто и е розова цялата...
А днес нашите мии подариха и рокля дълга..в някакъв оранжево-червен цвят.... може да пусна снимка утре :Д
Шофирай разумно - стигни жив!
Това,че не ти харесват на тебе,не значи ,че са ужасни.Мен ме радватадски много,но не нося полиПървоначално написано от xrusinka
Аз имам една дълга пола /дънкова е/ - ама все още не съм я носила..Не обичам да нося такива поли
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По мое мнение са подходящи предимно за плаж. Нямам такава и не ми допадат за ежедневно носене.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
И аз не бихПървоначално написано от Djuff
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
мама не ми даде да си купя, защото смята че имам хубави крака и трябвало да ходя с къси....??? По принцип възрастните са по-критични и не гледат с добро око на късото, но нз защо майак ми мисли по този начин...Странна работа, но смятам другото лято наистина да си купя една черна пола до земята....![]()
![]()
Харесват ми,но нямам.Не знам дали ще ми отива такава пола пък и не съм изявила желание да пробвам...
Нямам, не ми харесват и не бих си взела .. струват ми се старомодни някви ддз .. късите са много по-добре![]()