- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви е любимия актьор / актриса ? :)
Първоначално написано от Lucho
Първоначално написано от BlueMushroom
Хахахахаха, смяяяяятай![]()
![]()
Audio ergo sum
Хийт ЛеджърПървоначално написано от KoRnFlAkE
Ръсел Кроу
А ако умрат млади, като Мерлин Монро - светици![]()
Кво стана с Бриджит Бардо примерно.. много си прав^
Джони Деп
Леонардо Дикаприо
Едуард Нортън
МОНИКА БЕЛУЧИ <3
Хелена Бонъм Картън
Скарлет Йохансън
Жулиет Луис – тя е доказателството, че не е нужно да си особено красив, за да притежаваш невероятна харизма и талант.
Джон Траволта <33333333333333333333333333333333333333333333333 33 Толкова много обичам актьорската му игра, че чак не е истина.. И тази дупка.![]()
Хю Денси
Трийт Уилямс
Антонио Бандерас
Катрин Зита Джоунс
Деми Мур
Подредбата е случайна и все някого пропускам.
Едит: ДЖАК НИКЪЛСЪН, БЕЕЕ!!!! И Робин Уилямс.
Samuel L. Jackson![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Christopher Walken, Adam Sandler, Jude Law, Ashton Kutcher
Charlize Theron, Sienna Miller, Mila Kunis
Владо Карамазов
Всичките без първите двама.. по повърхностни причини.![]()
Хийт Леджър и Джоузеф Гордън Левит са ми най-любимите ((: На Хийт почти всички филми съм изгледала,неверочтен е ;/ Жалко,че умря толкова млад можеше да изиграе още чудесни роли ;/
Любимите ми негови роли са в Кенди като наркомана и в Планината Броукбек като гей.Там(във вторият филм) и двамата с Джейк са за Оскар!На Кендито така ревах ;/ Много интересна и тъжна история.
Те двамата с Левит са участвали заедно в един филм.Доста си приличат и на външен вид лд Ама това няма голямо значение.
Леееевитт![]()
Любовта на живота ми ;д Хах рука почвам с момичешките лигавщини ;д Искам да се омъжа за него,да да
![]()
За актьорството му - хубави роли,и доста развите.От 10 неща които мразя в теб,през 500 дни със самър(любимият ми филм евър) до Гинезис ~ огромна разлика.Добри са му ролите.А и като човек изглежда добър,пожелавам му да испее като режисьор,гледам на там се е запътил ((: Той има един сайт за късометражни филмчета,подава ръка на младите таланти,ахх ;д
Самюъл Джаксън няма никога да го забравя във 187 оО леле каква играа!
Дев Пател още е млад,ще го следя.Големи надежди имам в наго хах ;д. Значи първо го гледах в мега гига супер дупер касовият Бедняка Милионер дето всеки втори говореше за него.Ми не ми хареса. Та тая Коледна ваканция намерих Скинс(това е сериал).Трябваше да проверя в гугъл за да се уверя,че Дев играе ролята на Ануар там оО Страшна разлика от двете роли!Определено знае как да влиза в образ.Направо не го познах.
Любими актриси жени нямам.Не са ми направили голямо впечатление предполагам.Повечето играят еднотипни роли.Примерно Анджелина се снима само в екшъни,а Джен само във романтични комедии.Тъпо е :/ А и почти никоя не ми е станала толкова интересна за да я следя.
Мммм... все пак Ан Хатауей и Мерил Стрийп. Гледах ги заедно в Дяволът носи ПрадаАх тая Ана Уинтор,ще я разкъсат на парченца...ако можека муихахахаха.И филми и книги,нема как нема накъде,тая жена е Бог и нито дума повече хах ;д
Поне като изброявате любимците си,казвайте защо и кои са ви любимите роли.Като са любимци мисля,че поне две изречения ще заслужават да напишете за тях.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Филмът е супер посредствен. (За 500 days of summer.)
ами мъжа е един единствин маниячка съм !ДЖОНИ ДЕП <333333333333333333333 прекрасен е ! гледала съм му почти всичките филми и имам намерение всичките да ги изгледам
![]()
жени :
Ванеса Уилямс <3333333 тя е певица де , ама нали играе в Грозната Бети и за туй ! обожавам я тая злобарка супер яка е !
Хелена Бонъм Картър <3333 прекраснаааа !
Салма Хайек ! <33 мно е яка !
Ким Катрал ! <33 баси яката кучка !
Ники Рийд ! <33 мно е хубава !
Кийра Найтли ! <33 и тя е мно хубава
![]()
Едуард Нортън - всеки негов филм е шедьовър.
Харесват ми също Брад Пит , Леонардо Ди Каприо , Брус Уилис, Робърт Де Ниро, Кристофър Уокън, Майкъл Медсън, Мики Рурк и тн.
За най-смотани актьори да споменавам ли?![]()
Стивън Сегал, Вин Дизел, Ван Дам, Шварценегер, Роб Шнайдер
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Любима актриса - Keira Knightley !!
Просто ми е любимка отвсякъде .. страхотна актьорска игра и излъчване има!
Също така :
- Rachel McAdams ( В The Time Traveler's Wife много ми хареса )
- Mary-Louise Parker ( Nancy Botwin от сериала Трева )
- Cameron Diaz
- Scarlett Johansson
От мъжете любими са ми :
- Johnny Depp
- Heath Ledger,жалко че си отиде толкова млад.
- Jude Law
- Tom Hardy
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
забравих актрисите - Джесика Биел, Кейт Бекинсейл,Натали Портман,Джесика Алба
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
комерсиалните имена, но за мен наистина актьори които не излизат от роля дори за секунда и в реалния живот не са олигофрени както повечето американски герои.. Анджи и Деп.
http://img.zamunda.net/bitbucket/Gia0000.jpg
http://www.dailycomedy.com/images/jo...ohnny_depp.jpg
Супер много са, но ще спомена няколко:
Ал Пачино, Робърт де Ниро, Антъни Хопкинс...![]()
за актриса признавам само Натали Портман, божествена е!
а от мъжете са прекалено много и не ми се изброяват сега....
Rachel McAdams
Robert de Niro
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
о, прекрасна роля прави, да)Първоначално написано от terrorclub
//всъщност, има доста добри съвременни филми с подобно настроение