- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой ви е любимия актьор / актриса ? :)
Хийт Леджър и Джоузеф Гордън Левит са ми най-любимите ((: На Хийт почти всички филми съм изгледала,неверочтен е ;/ Жалко,че умря толкова млад можеше да изиграе още чудесни роли ;/
Любимите ми негови роли са в Кенди като наркомана и в Планината Броукбек като гей.Там(във вторият филм) и двамата с Джейк са за Оскар!На Кендито така ревах ;/ Много интересна и тъжна история.
Те двамата с Левит са участвали заедно в един филм.Доста си приличат и на външен вид лд Ама това няма голямо значение.
Леееевитт![]()
Любовта на живота ми ;д Хах рука почвам с момичешките лигавщини ;д Искам да се омъжа за него,да да
![]()
За актьорството му - хубави роли,и доста развите.От 10 неща които мразя в теб,през 500 дни със самър(любимият ми филм евър) до Гинезис ~ огромна разлика.Добри са му ролите.А и като човек изглежда добър,пожелавам му да испее като режисьор,гледам на там се е запътил ((: Той има един сайт за късометражни филмчета,подава ръка на младите таланти,ахх ;д
Самюъл Джаксън няма никога да го забравя във 187 оО леле каква играа!
Дев Пател още е млад,ще го следя.Големи надежди имам в наго хах ;д. Значи първо го гледах в мега гига супер дупер касовият Бедняка Милионер дето всеки втори говореше за него.Ми не ми хареса. Та тая Коледна ваканция намерих Скинс(това е сериал).Трябваше да проверя в гугъл за да се уверя,че Дев играе ролята на Ануар там оО Страшна разлика от двете роли!Определено знае как да влиза в образ.Направо не го познах.
Любими актриси жени нямам.Не са ми направили голямо впечатление предполагам.Повечето играят еднотипни роли.Примерно Анджелина се снима само в екшъни,а Джен само във романтични комедии.Тъпо е :/ А и почти никоя не ми е станала толкова интересна за да я следя.
Мммм... все пак Ан Хатауей и Мерил Стрийп. Гледах ги заедно в Дяволът носи ПрадаАх тая Ана Уинтор,ще я разкъсат на парченца...ако можека муихахахаха.И филми и книги,нема как нема накъде,тая жена е Бог и нито дума повече хах ;д
Поне като изброявате любимците си,казвайте защо и кои са ви любимите роли.Като са любимци мисля,че поне две изречения ще заслужават да напишете за тях.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...