Хийт Леджър и Джоузеф Гордън Левит са ми най-любимите ((: На Хийт почти всички филми съм изгледала,неверочтен е ;/ Жалко,че умря толкова млад можеше да изиграе още чудесни роли ;/
Любимите ми негови роли са в Кенди като наркомана и в Планината Броукбек като гей.Там(във вторият филм) и двамата с Джейк са за Оскар!На Кендито така ревах ;/ Много интересна и тъжна история.
Те двамата с Левит са участвали заедно в един филм.Доста си приличат и на външен вид лд Ама това няма голямо значение.

Леееевитт Любовта на живота ми ;д Хах рука почвам с момичешките лигавщини ;д Искам да се омъжа за него,да да
За актьорството му - хубави роли,и доста развите.От 10 неща които мразя в теб,през 500 дни със самър(любимият ми филм евър) до Гинезис ~ огромна разлика.Добри са му ролите.А и като човек изглежда добър,пожелавам му да испее като режисьор,гледам на там се е запътил ((: Той има един сайт за късометражни филмчета,подава ръка на младите таланти,ахх ;д

Самюъл Джаксън няма никога да го забравя във 187 оО леле каква играа!

Дев Пател още е млад,ще го следя.Големи надежди имам в наго хах ;д. Значи първо го гледах в мега гига супер дупер касовият Бедняка Милионер дето всеки втори говореше за него.Ми не ми хареса. Та тая Коледна ваканция намерих Скинс(това е сериал).Трябваше да проверя в гугъл за да се уверя,че Дев играе ролята на Ануар там оО Страшна разлика от двете роли!Определено знае как да влиза в образ.Направо не го познах.

Любими актриси жени нямам.Не са ми направили голямо впечатление предполагам.Повечето играят еднотипни роли.Примерно Анджелина се снима само в екшъни,а Джен само във романтични комедии.Тъпо е :/ А и почти никоя не ми е станала толкова интересна за да я следя.
Мммм... все пак Ан Хатауей и Мерил Стрийп. Гледах ги заедно в Дяволът носи Прада Ах тая Ана Уинтор,ще я разкъсат на парченца...ако можека муихахахаха.И филми и книги,нема как нема накъде,тая жена е Бог и нито дума повече хах ;д

Поне като изброявате любимците си,казвайте защо и кои са ви любимите роли.Като са любимци мисля,че поне две изречения ще заслужават да напишете за тях.