Излизала съм от българия и знам каква е природата "навън". Колко са страните с планини, морета и толкова разнообразни животни и растения? Никой не може да оспори величието на българската природа, но колко души го оценяват ? ИЗУМЯВАМ се на хорската простотия !! Съжалявам, но до детската площадка (точно през улицата, само пресечи) има ДВА контейнера. Добре, айде .. Прекалено е далеко. Но сега има и кошче. ЖЪЛТО ! Да не би някой да не го види и пак - под коша, до коша отвсякъде боклуци. Аз ли не съм наред или не е такова ОГРОМНО усилие да направиш 1 крачица или просто да се попресегнеш ?!?!?
Наистина това за циганките не беше много добър аргумент. Като не са учили хората, какво да правят ? Няма да стане счетоводител или шефче, я ! (примери просто)
Айде пък София да не е мръсна ! То като влезеш в града е ужасно - пушеци, мизерии. Не, че по другите градове е много хубаво, ноо..
Как си започнала работа на 13 ? Интересно ми е. На съвсем малко повечко съм и с най-голямо удоволствие бих го правила, но къде да му се невиди ще ме вземат ? Още повече, че съм в малък град.