- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Bellissima Creativity B1 700
Здравейте, ползвала съм много преси за коса и не съм доволна . Искам някоя, която след като се изправя да има блясък косата ми и да издържа поне 1-2 дена а не да я горя всеки ден . За сега съм се спряла на Bellissima Creativity B1 700. Чувала съм много добри отзиви за нея.Знам че има теми, в които е спомената но не намерих информацията която мен ме интересува. Искам да разбера дали мога да се изправя лесно и бързо с нея , а след това косата ми да има блясък и да издържа а не след 2ч. да се поначупи.Нека ми отговорят само тези, които я имат или са се изправяли с нея..![]()
![]()
![]()
Аз имам на Белисима ама не знам дали е точно същия модел.
Попринцип загрява за няколко секунди, но не мога да ти кажа колко ще ти издържи, защото зависи от косата ти, и все пак на мен ми издържа цял ден. Като си легнеш винаги косата се начупва така че не виждам как искаш да ти издържи 2 дни.
Fall down seven times..
Stand up eight.
ми косата ми еее долу горе права на пластове със съвсем леки чупки... на мен спането не ми ее проблем защото спя вързана по този начин никога не се начупва смисал.. питането ми ее примерно като излезеш навън не се начупва нали ?? Питам дали издържа защото ми ее писнало да се изправя и след 2 ч. да се е начупила а има начин да не се начупва. Сестрами е с много дълга коса и като се изправи и стои правя и бляскава до следващото миене на косата няма нито една чупка дори един косъм.. всичко е право а тя се изправя с елеком ЕК 45 имам я но при ен ефекта го няма като я изправя и ми стои суха а попринцип е много "жива" , а нейната с тази преса като се изправи все едно от фризьорски салон излиза..... незнам някой друг има ли я ?![]()
Аз я имам .. Страхотна е .. Изправя уникално и на мен ми държи 2 дни ..![]()
имам я най-добрата преса обичам я (h)
мерси много обедихте ми да я вземасамо последен въпрос след изправянето косата има ли блясък ?
![]()
има има не мисли взимай много и се кефя![]()
Та последно коя ще си взимаш, че така и не разбрахПитам защото и аз се чудя каква преса да си взема обаче аз се чудя между http://www.electron.bg/popup_image.php?pID=12080 и тази на Белисима ама незнам..
![]()
![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
амии реших да си взема наа Bellissima убедиха мее съфорумничките не съм си и помисляла дори за Браун защото една приятелка я има и не ми харесва ефекта от нея ..... дано не съжалявам за Bellissima тези дни ще прескоча до Денси да си я взема![]()
![]()
![]()
RalittyYy,не си взимай тази пълен боклук сравнение със белисимата няма място за сравненение
Вземи си я, въобще няма да сгрешиш, аз имам същата и съм страшно доволна.
от сайта е 90 лв. а си я намерих в Денси за 82.90 не е кой знае какво .... но.. я нямаха налична и другия понеделник ще си я взема .....нямам търпение..
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре, обаче можете ли да ми кажете къде в Благоевград я има защото майка ми работи там и ще и по лесно да мине да веде отколкото да я поръчвам, но ако я няма може би ще си я поръчам, но ако може ми кажете каде я има в Благоевград, аз живея в Дупница и като кажа на мама тя ще я види инече в Дупница незнам каде маже да я има![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Първоначално написано от RalittyYy
Имате ли магазин Техномаркет или Технополис? Ако имате, потърсете там.
Аз съм от ВТ и при нас в техномаркет няма и никога не е имало .... а в технополис ми отговориха че само във варна в магазина на технополис я има защото се водела професионална...Първоначално написано от Forester
![]()
![]()
незнам провери за всеки случей дано имаш успех или ако пък имаш пътуване до софия там със сигурност ще я има .... !
![]()
Оо, излъгали са те! Аз взех моята точно от Технополис, а съм от Стара Загора!Първоначално написано от vIKToriYa
едит: Погледнах къде има магазини Технополис и се оказа, че има в Благоевград.
Първоначално написано от Forester
еее супер щом я има дано RalittyYy я намери ... !![]()
Охх, дано но вчера гледах в сайта на Технополис и там я нямаше нямяше я марката БЕлисима инече имаше всякакви други марки, но на Белисима я няма и затова ви попитах, за да не разкарвам майка ми ей така напразноПървоначално написано от vIKToriYa
![]()
The most truly song ever
![]()
Хей нещо открих сега в сайта на Технополис и мисля, че е точно Белисима Креативити http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...etailScenario= ето сайта и мисля, че е точно тя![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Първоначално написано от RalittyYy
Да, тя е !!Браво!
рали когато си я вземеш кажи впечатления аз моята я чакам в сряда...![]()
аз я имам .. и всичко си е до коса..като не е влажно ( което е рядкост във Варна) държи и цял ден..ама влажно ли е..ми се накъдря още преди да съм излязла.. кво да праиш..коса ;хх
E да така е, но попринцип моята коса е права, НО си има и някои завъртулки сутрин след като станаНо още се чудя дали да си взема Белисима или Браун, защото не ми трябва кой знае каква преса, защото моято коса си е почти права само искам да е чисто права
![]()
The most truly song ever
![]()