- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- странно ми е
Добър ден на всички ходя с едно момиче вече 10 месеца аз сум на почти 17 а тя на почти 14 казва ми че ме обича адски много , и аз я обичам тя е детствена и аз също нооо бих искал да пражим секс защото искам да сум с нея зажинаги , преди време щяхме да правим нооо тя се отказа незнам защо , но напоследък се държи много странно , отблъскваща е студено се дуржи с мен но само по телефона ии по скайп но като се срещнем се държи много добре защо се променя така се чудя и също така се чудя дали не искаше да правим секс защото иска друго момче незнам моля ви посуветвайте ме ;с ? и как бих я предразположил за секс смисъл да го иска ии то с мене ?![]()
Остави момичето да си изживее детството! Тя и 14 няма! Знаеш ли, че това е незаконно? Щом не иска, не иска - това е положението. Не бива да я притискаш, само ще я отблъснеш от себе си по този начин. Ако тя поеме инициативата, тогава действай, но лично мен много ме съмнява това да стане. Според мен не и е времето за секс и май и тя така смята.
Че няма да сте заедно за винаги това е ясно.А дали ще правите секс това не е ясно.Доста трябва да се бориш за да се случи това.
Всъщност до колкото съм запознат със законите в България и с тази тема мога да ти кажа , че не е незаконно , защото той няма 18 , а е на 16. Ако можеш да ми обогатиш общата култура - приемам критики.Първоначално написано от FreakBitch
По темата : Ако тя иска си готов , ако не - едва ли. Ти зададе още един въпрос : до колкото разбрах от всичко това , което изсипа тук явно тя ти е сърдита за нещо. Мисля , че не е нужно да ти казваме , че трябва да си поговориш с нея на тези "по-сериозни" тези и да разбереш отговорите веднъж завинаги. Да ти кажа - едва ли ще получиш отговори тук - трябва да го намериш сам!
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!
Така е като си хващаш по малко момиче,а малките момиченце налитат на ''батковци''.Най-вероятно ти е умразнало да бъдеш девствен ,защото примерно твойте приятели вече не са.Но тя е малка и най-вероятно не е готова да прави секс и най-вероятно ти го е показала.Почакайте поне още известно време ,в една връзка не е най-важен секса.Ако тя реши ще ти пусне ,ако не няма.Това е да си мъжПървоначално написано от goodboy
Поговори с нея ,за нейното държане ,тука няма как да знаем какво мисли.
sleda ot lubovta
Ейй, шш... педобеър, остави момичето, уе!![]()
Ти почти на 17, т.е на 16, тя почти на 14, т.е на 13? Какъв секс ще го влече това момиче, бе...
тогава аз си играех още на кукли...
Ами явно подхода ти не е точен, по тоя начин да искаш секс. А тя въобще знае ли какво е това, или .....и ти не знаеш........явно приятелите ти правят, и ти да не останеш назад, реши да изнудваш........детето. Аз по друг начин не си го обяснявам.
Абе не мога да ви разбера , как и защо се захващате с такива деца ...на мен мие кофти като е с 1 година по малка от мене т.е на 15 а кво остава за модел 2007
... тцтцтц
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Може би просто още не е готова да спи с тебе...Поговорете си и така.А това за вечността,което каза ми беше много смешно...и няма нищо общо със секса поне на тоя етап от нейните години.
Остави момичето на мира бе!!!![]()
Ако "я обичаш" толкова много няма да й го причиниш!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ти нормален ли симомичето още и 14 няма
![]()
Нямаше логика,беше любов.
Там където си бъркал Ъ с У, докато четох, си представих човек с такова излъчване докато обеснява"Първоначално написано от goodboy
" , няма да коментирам какво збъркано разбиране за отношенията м/у момче и момиче в една връзка имаш
![]()
Дано момичето да не е толкова наивно, че да му пусне...
По-тъп въпрос от тоя няма как да зададеш! Ако не иска, няма да я накараш, колкото и да я чакаш...Първоначално написано от goodboy
А така като гледам, си видял, че вече те отблъсква и се решил да я "ебнеш" докато е с тебе още...
Остави я намира. Това , че си абсолютно загорял нещастен тип не значи, че изпитваш наистина силни чувства към момичето, та чак да се жените. А пък и на нея не иска , повярвай ми .
Не я притискай, не я "предразполагай " към секс. Тя може да не иска, да ти с твоята настоятелност си способен даже да я изнудиш, на нея да и стане жал за теб.
Ох , знам ги типовете, дето така им се чука, чак ще се женят. Направо ме ужасяват.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
блах ,ужас.. няма 14 и вече да я отпушваш ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Колко си поетичнаПървоначално написано от teenems
![]()
ахахах ,даПървоначално написано от Backspace93
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
идиот........Първоначално написано от goodboy
Иска да каже,че е дете,ако не си разбралаПървоначално написано от Lexynnka
![]()